Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Agent CIA se po dlouhých letech chystá do penze. Pak ale odhalí rodinné tajemství a musí ještě jednou do akce. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (129)

ywo666 

všechny recenze uživatele

Skodicka. Tu sa toho podarilo pramalo. Akcia je slaba, lacna, genericka a casto nedoverihodna. Pokus o rodinnu dramu uplne mimo. Humor ako tak. Obcas trapne, obcas vtipne. Postavy su napisane zle, herecky jalove  A dialogy su miestami horsie ako v neskorsich Seagalovkach. Nechapem Rko, lebo cielovka vyzera tak na 10-15 rokov. Mentalne je to na urovni Baywatch, Blesk v raji s Hulkom Hoganom alebo Power Rangers. Zniesol som to len preto, ze som 90s kid a na vyssie menovanych skvostoch som vyrastal. Nieco ma stale nutilo pozerat dalsi a dalsi diel. Asi obcas dobre padne nejaka chujovina, po ktorej clovek oceni, ake dobre serialy sa dnes tocia. Davam 2* ale pochopim aj odpad. ()

sniperjozef odpad!

všechny recenze uživatele

Bohužel Netflix a jejich produkce je bídná. Arnolda mám rád, mám rád jeho 80-90tkové filmy i ten zmiňovaný, tedy Pravdivé lži, ale tohle je ubohé. Jak můžete chtít po 70ti letém staříkovi akční scény kde skáče u aut, sprintuje za auty, apod... je to extrémně nevěrohodné a velmi špatná režie a kamera tomu jen přidává pod kotel. To že Netflix do všeho cpe co se zrovna děje na světové půdě a nenápadně prodává LGBTQ+ (v minulosti BLM), už ani neřeším. Jestli tyto témata Netflix chce řešit, ať je dá do Sex Education apod, kam se ještě dají vcelku lehce propašovat. A ne do akčního remaku 90tkového filmu. ()

Reklama

dragon94 

všechny recenze uživatele

FUBAR se zdál být ze začátku docela fajn oddechovkou, která sice kromě Arnolda nic moc nenabízela, ale když člověk vypnul, tak se na to dalo docela v pohodě koukat. Po několika epizodách mě, ale prvotní optimismus přešel. Příběh a postavy nejsou vůbec zajímavé a jsou vlastně jen směsicí všemožných žánrových klišé. Jinak řečeno přesně víte co se tam bude dít, protože jste všechno viděli už jinde, a s největší pravděpodobností i mnohem lépe zpracované. Humoru je málo a není vůbec vtipný. Akce je taky zoufale málo a je natočená neuvěřitelně amatérsky. O nějakém napětí či zvratu nemůže být vůbec řeč. To vše v kombinaci s téměř hodinovou stopáží jednotlivých epizod z tohoto seriálu dělá ohromnou ztrátu času. Co na tom, že poslední díl nebyl úplně nejhorší a námět na další sérii se mi celkem líbil, když se nejspíš všechno vyřeší hrozně rychle a nezajímavě, stejně jako všechny cliffhangery, které nám podstrkovali v průběhu série. Za mě tedy FUBAR nedoporučuju ani jako clonu k domácím pracem. Ten seriál zkrátka nemá divákovi co nabídnout. Slabé 2* 30% PS: Pokud byste o seriálu přecijen uvažovali tak volte originální znění. Dabing má totiž absolutně příšerný překlad, který zabije většinu vtipů. Spoustu dialogů v něm na sebe ani nenavazuje nebo nedává smysl. Dabéři jsou sice vybraní dobře, ale takhle špatně udělaný překlad jsem už dlouho neslyšel. Titulky jsou přeloženy v pohodě. ()

grogodil 

všechny recenze uživatele

Aj ako výplachová kulisa a podmaz popri práci mi to prišlo ako totálne premrhaný čas. Scenáristická bezradnosť, sústavná trápnosť, neschopnosť napísať jedinú vetu, ktorej by nechýbala logika, alebo ktorá by nelízala bahno telenoveláckeho dna. Aj môj blbý zlozvyk dokončiť všetko rozpozerané, to teraz uvedomele vzdal po 5. epizóde. Toto sa nedalo. Aj jedným okom to bolelo sa dívať na dreveného Arnieho, ako je nad jeho limity, keď sa snaží o nejaké vážne rodinné drámo. Ešte horší pohľad, než keď sa o herectvo snaží Keanu. No a zvyšok xichtov sú len ochotnícki drevení tragédi, ktorí vás celý čas viac (Roo), či menej (Emma) serú a ktorí vám tiež "nepredajú" jedinú hlášku, lebo humor je predvídateľný, chabý a niekde na úrovni prvého stupňa základky a ani jediný krát som sa nezasmial. ()

Massaro74 

všechny recenze uživatele

Přestárlý Arnold v roli agenta CIA před důchodem, který bere ještě poslední misi, při které zjišťuje, že i jeho dcera pracuje pro CIA... Béčkový a místy až céčkový akční seriál, který nabídne to, co se dá ve filmu stihnout do 2 hodin. Stopáž 8 dílů je zbytečně dlouhá, plná hluchých míst, a když už dojde na střílečku nebo honičku autem, tak to je jak v českém filmu z 90-tých let. Jediné, co u mě drží seriál na 2 hvězdách je slušný humor a občasné hlášky od všech členů CIA party.. ()

Galerie (195)

Zajímavosti (5)

  • Ve 34. minutě ve scéně rozhovoru na toaletě moldavského baru je na pár sekund jasně vidět v zrcadle nad hlavou agenta stojan mikrofonu. (Haymar)

Související novinky

Arnold Schwarzenegger naváže spolupráci s Netflixem

Arnold Schwarzenegger naváže spolupráci s Netflixem

20.05.2021

Arnold Schwarzenegger dlouhodobě patřil k hercům, kteří se účinkování v seriálové tvorbě téměř zcela vyhýbali. Časy se však zřejmě mění a nyní bývalý republikánský guvernér Kalifornie chystá svůj… (více)

Reklama

Reklama