Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krásná a odvážná hrdinka se vrátila. A je šťastná jako nikdy předtím, protože ji generál Shang požádal o ruku. Přesto se objeví nečekaná překvapení. Jejich štěstí se jim snaží kazit nezbedný Mushu, který se jako rodový ochránce snaží držet zamilovaný pár co nejdále od sebe. A k tomu je tu ještě jeden obtížný úkol - doprovázet tři princezny přes celou Čínu za jejich manžely. Princezny se však do svatby nehrnou. Jejich muži jim byli prostě vybráni. Když to Mulan zjistí, rozhodne se rázně zakročit.

Těšte se na skvělou komedii, podmanivou hudbu a dojemný příběh o odvaze a přátelství. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (58)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Joel McNeely: 1. Lesson Number One - Lea Salonga ,2. Main Title ,3. Like Other Girls - Ting Ting/Su/Mei ,4. A Girl Worth Fighting For (redux) - Yao/Ling Po/Chien Po ,5. Here Beside Me - Hayley Westenra ,6. (I Wanne Be) Like Other Girls - Atomic Kitten ,7. The Journey Begins ,8. In Love And In Trouble ,9. The Attack ,10. Shang Lives! ,11. Here Beside Me (instrumental) , ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Miluji naštvané a ještě k tomu kreslené koně a čísi smysl pro humor. Není to jednička; ale lepší průměr určitě. :) ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Já jakožto divák značně zkušený a patřičně cynický jsem od začátku věděla kdo s kým a vcelku i za kolik (za misku zázvoru s rýží, pochopitelně). Ale u nás je Mulan prostě hrdinka všech hrdinek a rekovné srdce, laskavost, pohotovost a další soubor kladných vlastností a dispozic jí může z fleku závidět kde jaký nýmand, Kapitánem Amerikou počínaje, přes Supermana a Héraklem konče. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Mulan a Shang neprožívají zrovna krásné dny, není divu když se snaží uličnický Mushu o jejich rozchod. Dokáží projít velkou zkouškou? Pěkně barevný film. ( Hodnocení: 6/10 ) ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Príbeh celkom plynulo odsýpa pri krátkej stopáži, pesničky sú fajn, hudba, aj keď bez Goldsmitha prekvapivo tiež a postavy dokážu zabaviť. Jedno s tých pokračovaní, ktoré nieje kvalitné ako jeho predchodca, ale ani nenudí a ani nesklame. Obľúbené soundtracky: Main title, Journey Begins. 70% - 3* ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Standardní WD video film, který se snaží -neúspěšně- navázat na původní film. Animace hezká ale narychlo splácaný děj moc nezaujme. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Budiž prokleto číslo dvě u filmů. Opět zas a znova....nenene....buď ať nenatáčí pokračování, nebo ať s ním nespěchají, ať nedopadne takto. Sice se mi Mulan stále líbí a nenechám na ni dopustit, ale je to slabota a místy opravdu dokonce až nudné a táhlé. Jednička byla tak perfektní, zajímavá, krásná, vtipná, svěží, a tady se prokletí dvojky bohužel taky projevilo..snaží se z předchozího úspěšného filmu vymlátit všecko co to dá, vyšťavit ho, ať si zas vydělají producenti nějaké ty prašule. Co už...dívat se na to ale samozřejmě dalo...bohužel 3*. ()

Damiel 

všechny recenze uživatele

60 % - Klasický release přímo na DVD. O dost slabší než jednička, spíš z jejího úspěchu už jen těží. Ale pro děti dost dobré, pořád nadprůměrné. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Oproti jednotke je Dvojka Mulan ako inak____ slabšia. Scenár, slabší, postavy už nie sú tak zábavné (až na Mushuho), dokonca aj animácia poľavila. No na to, že ide o video film to nie je až taká katastrofa. Video alebo Tv pokračovania známych animákov dopadajú tragicky. Extra tragicky. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Zívačka, kterou nezachrání ani Mushu. Jedno z těch nezajímavých a naprosto zbytečných videopokračování oblíbených disneyovek. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

První díl se mi líbil o trochu více. I když tu máme stejné a dokonce i nějaké nové postavy, které to docela oživují, tak příběh nemá žádné napětí ani pořádnou zápletku, která by za to stála. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Jedničkou jsem se nijak extra nebavil, dvojka už mě vyloženě otravovala. První Mulan měla alespoň originalitu a poměrně dobrý příběh. Druhá nemá ani jedno a tak jen člověk kouká na dost prázdný film, kde se vlastně od začátku do konce nestane vůbec nic zajímavého. 35% ()

MikyAff 

všechny recenze uživatele

Vtipný je to pořád, jen už se z toho stává spíš laciná klasická průměrná lovestory zápletka typická pro tyhle pohádky a vytratilo se kouzlo první Mulan, které je unikátní svým lehce až feministickým poselstvím. ()

Wendy 

všechny recenze uživatele

Ehm. Tak aby bylo jasno, já miluji jedničku. Ale, v čem ta byla implicitní, v tom je dvojka očividná. V čem byla zábavná, akční a dechberoucí, v tom je dvojka pooomalá a mě nechávající naprosto chladnou. Stejně jsme všichni věděli, jak to nakonec dopadne. A hudba! V jedničce - parádní, po instrumentální i textové stránce. Ve dvojce - nezáživná, pokud nepočítám tu jednu nepodařeně okopírovanou píseň, ano, opět z jedničky. Jen ten generál Shang je stále stejný "dork". Film pro mě tentokrát zachránila "mluvící zvířátka" a to je co říct, protože ta mě obvykle nechávají chladnou. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Asi je vzhledem k chudé animaci dobře, že se pokračování Mulan nepouští do žádné větší akce a dějově se (dětinsky a předvídatelně) zaměřuje na předsvatební pochyby ústřední rozdílné (a podle rozeštvávané, Mushu by zasloužil) dvojice, instantní romantické zamilování či emancipační odsouzení dohodnutých sňatků – zkrátka poučku „Poslouchej hlas svého srdce.“ Není ale zrovna na co koukat (ani poslouchat). ()

Reklama

Reklama