Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Influencerka, co ví, jak měnit lidi k nepoznání, se vsadí, že z neoblíbeného spolužáka udělá krále plesu. Předělávka teenagerské klasiky Taková normální holka. (Netflix)

Recenze (60)

suzanne1997 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla tedy pořádná katastrofa!!! Popisek filmu mne už na první pohled zaujal, a když už ten Netflix mám, tak proč se nepodívat... Jenže tohle jsem fakt nečekala. Tento filmařský počin nemá hlavu ani patu, všechno se to točí kolem nějakého torza příběhu a kromě dobrého nápadu nemá opravdu nic dobrého, co bych na něm našla. Jasně, každému se líbí něco jiného, a i tentokrát možná půjdu proti davu, jenže tohle bylo i na mě moc. Hrdinové mi připadali jako prázdné schránky, ten film prostě neměl jiskru, nezaujal a ani herci mi nebyli sympatičtí. Scény jako by poskládali náhodně za sebe, aby tvořily nějakou časovou osu. Přeci jenom jsem však jedno velké pozitivum našla. Divák při sebevětším přeskakování o nic nepřijde. Minimálně za mě je původní dílo mnohem lepší a tento film za tu hodinu a půl času rozhodně nestojí. To však může být jen můj názor, ten svůj si udělejte sami. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nejdříve si dovolím začít plusy. Ono jich totiž moc nebude, ale zato jsou přesně tím důvodem, proč o tomto filmu netvrdím, že by byl ztráta času. A to i přesto, že jsem mu napálil dvě hvězdy. Prvním bodem je určitě Tanner Buchanan, kterého mám rád už od dob Cobry Kai a tady nezklamal. Druhým je pak závěr, kde se ředitel školy rozpustil tak, že sype jednu hlášku za druhou. Zajímavé sledovat hrozně nevtipnou komedii, aby Vás na konci filmu odzbrojil jeden herec. Jinak se jedná o romantickou komedii poplatnou době, která mě utvrzuje v tom, že současným mladým přestávám čím dál tím víc rozumět, v čemž mě vlastně utvrdil v závěrečné scéně onen ředitel školy. Jak kdyby mi mluvil z duše, ta scéna s DJem je přesná! ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Taká obyčajná romantická komédia podľa typickej šablóny o chalanovi, ktorý najskôr fuj fuj na sociálne siete a potom veľká hviezda. Niečo ako z Nuly hrdinom. Neurazí ani nepoteší. Priemer. 60/100 ()

Sinecod odpad!

všechny recenze uživatele

Ne. Ne, ne, ne, ne, ne. V půlce jsem to vypnula. Šílený dialogy, extrémně nesympatické postavy, děsná hlavní hrdinka, super moderní pozadí příběhu super trapné a prvních cca dvacet minut podivně roztřesená kamera, ze které mě začala bolet hlava. She´s all that mám moc ráda i po těch letech, tohle ale ani nemá cenu srovnávat, protože ačkoliv byla Taková normální holka pubertální romantický film z americké střední školy, pořád to byl miloučký oddechový snímek. Tohle je prostě jen nesnesitelná nablblá marnost. Vyhnout se obloukem! ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Tak sa zdá, že Rachel Leigh Cook sa už nedrží len vo filmoch od Hallmarku, ale postupne sa posúva aj na Netflix do trošku iných rolí. Okey, to celkom oceňujem. Na druhú stranu ale je treba povedať, že oproti mnohým iným klasickým romantickým filmom nie je "He´s All That" veľmi iný. Vieme čo sa stane, ako to bude pokračovať, kde nastane zlom a aké bude vyvrcholenie. Všetko toto je nám dopredu úplne jasné. Na druhú stranu však oceňujem film pre jednu vec. Fakt, že je to Netflix film, tak môže ísť do PG-13 alebo R ratingu a postavy jednajú trošku viac skutočne. Nie sú tak idealizovaní ako sa bežne v týchto romantikách stáva. Okrem toho ale tak trošku aj ukazuje, že môžeme mať okolo seba toxických priateľov, ktorí rozhodne využijú príležitosť, aby nám ublížili alebo nás strápnili... a tiež fakt, že všetko to čo si budujeme online je len obyčajné pozlátko a tie veci nemajú dokopy žiadnu reálnu hodnotu. Takže za pár dobrých myšlienok dávam filmu lepší rating než by som udelil normálne, no vo výsledku je to klasická romantická komédia so všetkým čo k tomu patrí. Hodnotenie: B- ()

Larrysbride 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je fakt tragédie. Od klišé dialogů, přes příšerné herecké výkony až po hudbu, která v žádném případě nebude znít i za 20+ let tak jako originální soundtrack. Ale za ten konec si to hvězdičku navíc přeci jen zaslouží... ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Kto má rád pôvodnú verziu tak ako ja, nemusí s týmto strácať ani čas. To čaro lásky zo strednej sa tu vytratilo. Nahradili ju moderné prvky, z ktorých sa obracia žalúdok. Komunikácia mladých v štýle: Koľko máš lajkov? Už si bola dnes online, je skoro desať! To je super chlapec, vieš koľko má followerov? A podobné zvratky. V hlavnej úlohe je novodobá krásavica so stehnami vypasenými od McDonaldu a jej náprotivok je chlapec bezďák, ktorého napudrujú, oblečú do obleku a vraj už je z neho manekýn. Herecké výkony sú to neprítomné, jediným dobrým hercom bol kôň. Najhoršie je ale poznanie, že tá Addison Rae Easterling je v skutočnosti naozaj influencerka, ktorá má na TikToku 81 miliónov sledovateľov. Ona tú kravu nehrala! ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Hlavni hrdinka je od prvnich okamziku nesnesitelna. "Dneska si jeste nebyla online". Postrada hloubku. V tomto sladkem kousku jsou sami pekni lide. Promena Rae a Buchanana je hloupa. Film je nezajimavy a nesoudrzny ,ale aspon nespachal zlocin proti humanite. Mlademu vesnicanovi,ktery nevidel Takova normalni holka se to bude libit.Me pobavilo par hlasek jako "to je moje misto v ekosystemu", "fuj to je hnus,co vlastne kone zerou?" ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Původní film Taková normální holka je spíše (pod)průměrná americká romantická komedie se zajímavým, ale plytce rozvinutým námětem - což platí i o "obráceném" remaku Takový normální kluk, který se sice nese v duchu (digitální) doby "tiktokerů" a "followerů", zároveň se ale nesnaží o žádnou přidanou hodnotu. Postavy a jejich představitelé jsou veskrz nemastní-neslaní, nicméně jsem byl rád za menší, ale výrazné roličky pro herce z původního filmu. Jelikož člověk ví, jak film dopadne - a to vlastně i bez znalosti předlohy - tak se může alespoň nechat unášet na vlně nostalgie. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Koukám, že staršímu předobrazu tohoto filmu jsem dala nižší hodnocení, ale buď jsem se lety zmírnila, nebo jsem měla při sledování smířlivější náladu. A taky jsem si řekla, že fakt nejsem cílovka. Takže příběh o Popelce, která se z hadrů vyloupne do nádherné princezny (zde looserovský kluk do krále ročníku) mě docela pobavil. Když člověk nečeká nic moc než zábavu pro teenagery. A ještě mě jako zkušenější divačku potěšily mnohé odkazy na starší romantické snímky ze střední. SHRNUTÍ: Není důležité, co nosíš, ale jaký jsi. … Vážně tomu věříte, vážně? ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Komedie kdy v první minutě sem si říkal bože, kráva co je hotová všechno točit, fotit každou blbost a myslet si že je dokonalá. Ale nakonec to byla celkem slušná podívaná se slušným příběhem. Ve směs všechno zachránil herec Tanner. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Remake vyše dvadsaťročného originálu v ktorom sa otočili úlohy. Jak už samotný názov napovedá, tak tentoraz sa povrchná stredoškoláčka snaží premeniť škaredé káčatko na princa. Originál som videl v tom správnom teenage veku, ale mojou srdcovkou sa nestal. Na to bol príliš priemerný a do pamäte sa mi vryla jedine ústredná pesnička, ktorá zaznie aj v remaku. A Rachael Leigh Cooková musí byť samozrejme pri tom. Aj keď obsadiť hneď dvoch hercov z originálu do úplne nových rolí mi pripadalo viacmenej zbytočné. Ale Matthew Lillard tam má aspoň pár vtipných poznámok a pri jeho rozhovore s DJom, ktorý už nepotrebuje žiadny mixážny pult a všetko obsluhuje z mobilu, som sa cítil rovnako starý ako Matthew. Našťastie sa ale stále dokážem vcítiť do postáv stredoškolákov a zabaviť sa na ich problémoch s dospievaním. Tento remake sa vydaril. Chémia medzi ústredným párom funguje perfektne. Ona je dostatočne pekná on je sympaťák, ktorého mám rád už zo seriálu Cobra Kai. Veľa vedľajších postáv a motívov tu nie je. Film má bez záverečných titulkov tesne cez 80 minút. A vďaka svižnému tempu nuda nemá šancu. Je to dostatočne milé a vtipné. Jak vtipný tak zároveň hrozivý mi pripadá ten ošiaľ zo sociálnych sietí. Jak ja som rád, že za mojich školských čias niečo také nebolo. Z toho by sa jeden zbláznil. Alebo bol za totálneho lúzra. Takže celkovo som spokojný. Veľa som od toho nečakal a dobre som sa bavil a 7/10 nemám problém preklopiť na štvrtú hviezdičku. Rozhodne to je nadpriemerný teenage film, ktorý našťastie nemá absurdne pretiahnutú stopáž ako pokračovania Kissing Booth. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Netřeba komentovat celý film, proč si nezaslouží víc než 1*... Stačí napsat, že v závěru dojel "hlavní hrdina" na místo činu za "hlavní hrdinkou" na koni :D The end. ()

higuain 

všechny recenze uživatele

Je to vlastně přesně takový remake, jaký by člověk v roce 2021 čekal. Sociální sítě jsou všude, pohlaví protagonistů jsou téměř přesně obrácené těm z původního filmu a nechybí ani povinná LGBT vložka - ne že by mi to vadilo, jen je trochu komický, jak se to tam za každou cenu musí nacpat, byť to pro hlavní zápletku nemá prakticky žádný význam. Celkově vzato lehký podprůměr, ale abych řekl pravdu, čekal jsem to horší. ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Chybí tomu kouzlo původního filmu (mimochodem, Rachael Leigh Cook vypadá ještě lépe, než v originálu), bere se to až příliš vážně, potenciál vedlejších postav je nevyužit a celkově to působí jako televizní film v neděli na Nově, ale vysloveně jsem se nenudil. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Totální kravina pro desetileté pubertální negramoty. Na film mě nalákala R.L.Cook, ovšem ta ve filmu zabere zhruba pět minut. I přes to, je ze všech ženskejch rolí jediná, která má hezkou tvářičku, a jisker v očích na rozdávání. Ovšem film se podobá dětskejm filmům, který vysílá tv Disney channel a další pubertální stanice. Prostě je to stejně kreténský, jako doba, do který se teď celej svět každý ráno probouzí.20%. ()

LUKICKK odpad!

všechny recenze uživatele

Mám rád jednoduché romantické filmy, ale tohle je totální sračka přemrdaná klišéma. A další věc co nechápu, proč influencerka musí hrát influencerku? To nic jiného neumí? Očividně ne. ()

Reklama

Reklama