Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do nepřehledných vztahů pražského podsvětí přicházejí noví lidé, kteří si chtějí urvat kus města pro sebe. Číňané si vyřizují spory mačetou, Albánci a Arméni po sobě střílí kvůli malicherným hádkám, čeští kriminálníci si posílají poštou výbušná zařízení... Má policie spolupracovat s podsvětím, které nabízí informace vedoucí k odhalení zločinů? (Česká televize)

(více)

Zajímavosti (14)

  • V čase 55:07 je vidět vitráž ve stylu graffiti v pasáži Palác Lucerna od umělce Pasta Oner (vlastním jménem Zdeněk Řanda), která vznikla v roce 2013. Nevyskytovala se tedy v době, kdy se epizoda odehrává. (masloxmaster)
  • V 10. minutě mluví arménský mafián o svém vykradeném Mercedesu jako o nové verzi třídy S. Ve skutečnosti je však arméncovo auto model 190, který byl v roce 1993 nahrazen třídou C. (PlumJelinek)
  • Na vrátnici policie je vidět informační tabule, kde je hrubá gramatická chyba – „Odbor analitiky“. (Ricci)
  • Když se detektiv Kozák (Kryštof Bartoš) s Plíškem (Martin Finger) dohadují o důkazech v podobě nalezení barelů v Orlíku, řekne Plíšek, že má nádrž rozlohu 27 km². Když po chvíli odchází domů Plíšek s Tůmou (Ondřej Sokol), zeptá se ho Tůma znovu na rozlohu Orlíku a Plíšek odpoví, že má 37 km². (Guilemot)

Reklama

Reklama