Reklama

Reklama

Zpátky do divočiny

  • Austrálie Back to the Outback (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Na první pohled z nich jde sice strach, ale ve skutečnosti mají srdce ze zlata. Právě utekli ze zajetí a hledají domov. (Netflix)

Recenze (37)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Milý animák pro děti i jejich rodiče. Nechybí spousta hlášek, povedených gagů a napínavého příběhu. To vše zabalené ve fajn animačním hávu a navíc s explozivním finále ve stylu jednoho z nejlepších akčních filmů uplynulé dekády! [Netflix] ()

Trajektt 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla nuda po australsku anebo néé? Tvůrci si vzali na paškál stokrát ohrané klišé, kdy se nespokojení obyvatelé australské ZOO rozhodnou změnit své stereotypní životy útěkem do divočiny o které vůbec nic nevědí, jelikož odmalička vyrůstají v klecích, tedy v těchto případech spíš v teráriích. Vidíme zde mnoho podobností a vykrádaček z jiných animáků jako jsou Hledá se Nemo, Rango anebo Madagaskar. Sice nevím, co bylo prvotním záměrem tvúrců, ale jestli to bylo seznámení australské fauny těm nejmenším, tak to se nepovedlo, jelikož i já jsem tápal u některých živočišných druhů, co jsou vlastně zač. Anebo to také mohlo být polidšťování zvířátek, které jsou nejnebezpečnější na naší planetě a tvůrci jim dali lepší vlastnosti než které mají, aniž by brali ohled na realitu. Protože, když se v reálu potkáte s roztomilým hadem tajpanem, kterej má bezmála tři metry a je nejjedovatějším hadem světa, tak vaše šance na přežití je nulová. Anebo se tvůrci snažili ukázat hlavně těm nejmenším, že nesuď vnitřek podle obalu a to myslím hlavně tím, že co je ošklivé bývá většinou hodné a néé zlé a bez komplexů. Což samozřejmě také není pravda, jelikož se stačí podívat do politiky, kolik tam sedí zakomplexovaných tajpanů a molochů, kteří si vybíjejí svou zlost na ostatních anebo se stačí podívat do historie, kolik zakomplexovaných ošklivých většinou knírkatých pánů rozjelo svou pomstu proti společnosti. Jediným kladným a hlavně krásným hrdinou tohoto animáku byl koalí samec přezdívaný Hezounek, který má naopak ty nejhorší lidské vlastnosti a to včetně narcisismu, arogance, pýchy ad. Jednoduchý a předem průhledný příběh, který přesvědčí hlavně ty nejmenší diváky, že i had zabiják je přítel. No prostě, tohle převracení reality musí začínat už od kolébky a tak, když se nejedná o barvu kůže anebo rovnost pohlaví, tak ten mozeček vymyjem už těm nejmenším aspoň tím, že jim budem ukazovat, že to, co je nebezpečné a čeho by se měli obávat je vlastně hodné a že to jsou jen předsudky zlých a povrchních lidí jako jsem já a proto pozdravuji budoucí plavce, kteří se půjdou zaplavat bez bázně a hany mezi hejno přátelských krokodýlů. Takže i když mám rád animované filmy a jsem schopnej překousnout skoro všechno, tak tohle prostě néé a proto dávám 50% a to s odřenejma ušima. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Jak začne taková pecka úvodní skvělou hudbou, a krásnými záběry, čekám úspěch. Tenhle animovaný příběh jsem si zamiloval, tarantule je největší bouchač, chci ho domů. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Roztomilá jízda pro nejmenší, kteří BttO ocení určitě nejvíce. Jde o milou, roztomilou a akcí nabušenou bláznovinu. Takový australský Madagaskar, který díky střímné stopáži nezačal nudit. Cením i animovanou verzi národního pokladu, Stevea Irwina, kterým se hlavní "padouch" inspiroval. Hlavní dvojice skládající se z Taipanky a Hezounka je fajn a jejich společné scény někdy dokonce i baví. Film jako takový se pohybuje jen lehce nad průměrem. ()

Alementina 

všechny recenze uživatele

Hodnotim z pohledu děti, holky to nebavilo, ale 5letemu klukovi se to libilo moc. Pohadka opravdu pro děti, dá se na to koukat, ale chybí tomu něco víc, čím by to zaujalo. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Je to hrozně divně koncipované. Už jenom to, že Australané udělají animák, ve kterém jsou v hlavní roli roztomilá hodná smrtelně jedovatá zvířata je hrozně divné, kór když u nich zakazují takové pohádky, ve kterých je tenhle typ zvířat představován jako nijak nebezpečný. A tady kromě té koaly Hezounka (který se k nim stejně připojí omylem a brát je jako přátele/rodinu je začne brát až o dost později) jsou smrtelně jedovatí a nebezpeční všichni a přitom jsou uděláni co nejvíc roztomile, u některých postav až moc (Nigel). I ta jejich cesta ze zoo do divočiny obsahuje podivně vedená místa - třeba to s motorkáři do toho moc nepasovalo, působilo to spíš přehnaně a ta pomsta hovniválů s krátkým prolomením čtvrté stěny je taky dost diskutabilní. Ale když pominu tohle, žáby a přehršel fekálního humoru (kterého tam sice celkově nebylo tolik, ale v jedné části je ho skutečně požehnaně, takže to na částečně pokažení mých dojmů postačilo), tak je to celkem fajn a přiznávám, že v některých místech jsem se u toho i celkem bavil. A líbilo se mi na tom i to, že to není černobílé a jak ze zvířat, tak z lidí se to nesnaží dělat jen kladné nebo jen záporné bytosti. V tomhle je to vyspělejší než drtivá většina českých filmů, minimálně :D Btw, nejlepší postava je bezkonkurenčně Frank. Toho jsem si zamiloval hned jak se tam objevil. 3* ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Hadice, molochyně (nevím jak se píše samička od molocha tak to zkusím takhle), škorpion a pavouk utíkají ze zoo do divočiny a po cestě přiberou teplou a metrosexuální koalu .    Snaží se je chytit chlápek ze zoo s jeho synem a to je celý film.  Bohužel je to krátké a chybí tomu humor i hlášky. jedna z mála je vtipných je koleso hovínek se roztočilo.  80 procent ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Příliš naivní, když už se má opakovat ohraný příběh, musí tu být nějaká přidaná hodnota. Aspoň třeba humor. Ale toho je tu minimum. Nebo možná tak pro předškoláky ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Silnejšie tri hviezdy, bolo to síce prepchané vecmi, ktoré sme už niekde videli a bolo to neskutočne nerealistické (jasné, viem, je to rozprávka, ale predsa, dobre to trafil užívateľ Trajektt), ale bolo to slušne animované, malo to spád, akciu, občas aj dobré pesničky, takže lepšie tri hviezdy určite. Dcérke sa to páčilo, ja som pri tom zaspal, ale pozrel som si to kvôli hodnoteniu neskôr, takže fajn. ()

blues 

všechny recenze uživatele

Naší čtyřleté dceři se to líbilo, dospěláka to na první dobrou neurazí. Průměr, krásná animace. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Velmi milý animák. Ze super australského prostředí. Moc se mi líbí seznámení s méně známými druhy, děti zase trošku otevřou oči. I když interakce do lidského světa byla místy až přehnaná, mně se to líbilo. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý animák s neprekombinovaným príbehom (metafora je pekná, avšak miestami s klišé), bez zbytočného grafického prehnania. Jednotlivé zvieratá (nebezpečné živočíchy) sa vám rýchlo dostanú k srdci. Zábavné scény na úrovni „grandiózne“ nečakajte veľa, avšak to neznamená, že momenty s dobrým humorom tu nenájdete. Občasný väčší počet vedľajších postáv nevadí, pretože pôsobia v krátkom časovom horizonte a efektívne. P.S.: Aj ja by som chcel byť člnom Ugly Secret Society (USS). Osobné hodnotenie: 80% (****) ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Za mě to byla kapku nuda a popravdě ani děti nevydržely. U mladší to není překvapení, starší už u filmu vydrží, když ji zaujme. Příběh je slabší, nepřináší nic nového, medvídek koala strašně otravnej. Animace dobrá, ale to dnes beru jako standard. O opakovaný puštění nebyl v naší domácnosti zájem. 2,5* ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Nic nového pod sluncem - parta zvířátek se vydá na cestu do divočiny. Hádek byl roztomilej, prostředí Austrálie pěkné, příběh spíše průměrný. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Naprosto průměrná, dětská blbůstka, na kterou během několika týdnů zcela zapomenu. Průměrná animace, nic moc vtipy, ale hlavní je, že se všechno rychle hýbe a je to barevný. Levný prázdný, zbytečný béčko. ()

Reklama

Reklama