Reklama

Reklama

Ruslan je bývalý gangster, který se nyní živí psaním knih. Nyní jede do (pravděpodobně) New Yorku na svatbu své dcery. Tam se nejprve setká se starým známým, se kterým byl v Gulagu. V baru se o něj otřou dva rusové a chtějí se prát. Ruslan je vyřídí a jde dál. Poté jede za svou dcerou. Ta se bude vdávat za Stefana, syna ruského mafiána Michaila. Ruslan s ním (Stefanem) chvíli mluví a poté řekne dceři, že se svatbou souhlasí, protože jí věří. Ruslan jde pak na hotel, ale druhý den, když volá do domu, tak se ozve policie. Jeho bývalá manželka je mrtvá a dcera v kritickém stavu. Někdo se vloupal do bytu a obě dvě ženy chtěl zabít. Ruslan se dohodne s policií, že zatím nikomu neřeknou, že jeho dcera přežila. Pak se vydá po stopách vrahů. Manžel jeho bývalé ženy mu nabídne kontakt na překupníka zbraní, který by mu mohl nějakou prodat. Ruslan jde k němu, ale překupníkovi se moc nelíbí a nakonec ho napadne se svými kumpány. Ruslan všechny zabije. Poté se v baru setká se Stefanem. Tam přijde i Stefanův otec Michail a později další mafián Ilja, který Ruslanovi, říká, že se neměl vracet. Michail se Ruslana zastane a nechá svého syna, aby pátral s Ruslanem po vrazích. Když Ruslan odejde, řekne ale Michail překvapivě Iljovi, že chce Ruslana zabít. Ruslan jde do zastavárny, kde hledá prsten své dcery, který byl ukraden. Člověk mu nejdřív nechce nic říct, ale Ruslan ho zmlátí a on pak vyklopí adresu. Na adrese najde lidi, kteří zabili jeho manželku a pokusili se zabít i jeho dceru. Ruslan jednoho zneškodní, ale zbytek uteče. V kapse gangstera najde kartičku nočního klubu, kam chodí. Michail. Gangster, který unikl, jde za Michailem. Michail mu řekne, že Ruslan za nimi přijde do klubu a že ho tam musí vyřídit. Michail chtěl, aby se z jeho syna stal taky gangster a toho mohl docílit pomocí pomsty. Michail je také spojen s manželem Ruslanovy bývalé ženy Terrym. Ten měl dluhy a nechal zabít svou ženu, protože uzavřel velkou životní pojistku. Navíc ho chtěla udat za podvody, které dělal. Ruslan jde pak za Stefanem do klubu. Tam přijdou gangsteři a dojde k rvačce. Ruslan všechny vyřídí až na jednoho, který opět uteče. Do klubu pak přijede policie a Ruslana zatkne. Nemá ale důkazy a tak ho musí pustit... (TV Prima)

(více)

Recenze (151)

beso74 

všechny recenze uživatele

Úplne neoriginálny príbeh pomsty, ktorý od horšieho hodnotenia ochránilo jedine to, že sa to aj celkom dalo pozrieť a aj ten hokej sme vyhrali. Steven Seagal by už mal konečne zahrať aj niečo iné ako stále to isté dookola, ak to nespraví, tak nám hrozí, že aj o 30 rokov tu bude naháňať na invalidnom vozíku niekoho, kto mu zlomil jeho milovanú francúzsku barlu a vplyvom nevšednej kombinácie parkinsona a alzhaimera vyvinie jedinečný smrtiaci bojový štýl zvaný alzhpark aikido. ()

deep 

všechny recenze uživatele

Vlastně si nejsem úplně jistej, jestli ty ** nejsou jen kvůli tomu, že mám rád Stevena ze začátku devadesátek (ach ta nostalgie). Jo hřebíková ruleta byla fajn, možná by si zasloužila víc prostoru. ()

Bigfuckman 

všechny recenze uživatele

County zpěvák s prvky aikido, kterých je ve filmu takové množství jako na vlakovém WC toaletního papíru. Jsou zde však bezduché pěsti na světle a Seagalův věčně šeptací hlas. Škoda, že si Steve neoprášil pár bojových prvků, protože upřímně to byly právě ony kdo táhly jeho filmy. Děj nikdy nebyl nic moc a zde to mohu jen podtrhnout. A co teprve Seagalovy střelné zbraně téměř s nekonečným zásobníkem. ()

gudlak1 

všechny recenze uživatele

Docela povedený film, ale akční scény by mohly být o trošičku propracovanější, jako jsme zvyklí ze starších filmů Seagala. Scény byly chaotické, žádný detailnější záběr na oba bojovníky, alespoň závěrečná bojová scéna by si to zasloužila. Škoda kdyby se tak stalo, určitě bych dal o jednu * více. Hudební stránka filmu je nejhorší, ruské balalajky se k bojovým scénám vůbec nehodí. ()

The_Peach 

všechny recenze uživatele

Ďalší podľa mňa podarený film so Stevenom. Nebola pasáž pri ktorej by som sa nudil, stále neaká akcia. Proste tento film ma bavil a preto dávam aj vysoké hodnotenie. ()

MrMir 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době celkem povedený film s SS. Na jeho jednovýrazovém herectví se sice nic nemění, ale film má celkem spád, má solidní (byď příšerně nastříhané) akční scény a Segal je opět naprosto nepřemožitelný :o) ()

amyth odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečný průjem a to si myslím, že jsem se ještě vyjádřil příliš slušně ...... Jako kdyby někdo zapomenul v 80 letech natočený film někde v archívu a vytáhnul ho o 20 let později ....... ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Vidím, že slovo důchod pan Seagal nezná. Při některých akcích hnusná hudba. Jinak víceméně klasika, bez nějakého nového nápadu, nebo vůbec něčeho nového. Prostě stále totéž. 201209109017/9407 ()

MutantMarana odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto nesmyslne rychle sestrihany sceny, kde neni nic videt, zvuky ultrakrutejch uderu, kde nemaji byt a vubec,diletantstvi a klesajici uroven Seagalovych filmu (tento amaterismus se opakuje film za filmem) si vyslouzil poctivej odpad. Uz tahni do duchodu dedku a kameramane a strihaci si to rovnou hodte vy prasata. ()

borohub 

všechny recenze uživatele

Podle mě jeden z těch lepších nových seagalových filmů. Sice už je seagal poměrně tlustý a místo toho aby někoho pořádně zmlátil, tak ho radši odstřelí, tak stejně na to jde koukat. Děj, sice byl tuctový, ale nějak nenudil.. 65% ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

Tak aj toto bola viac než fajn Seagalovka s dobrými prestrelkami aj bitkami, najlepšia bitka je tá na nože v bordeli a najlepšia prestrelka je celá v nemocnici, avšak má strašne veľa nelogickostí a preto musím hviezdu strhnúť a tiež za časté opakovanie tých istých scén v nemocnici. Dablér je samozrejmosť za toho body nestrhávam ale pišta dosť zrobí aj sám. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Další film typický pro Stevena Seagala. Opět mu někdo zemře. A aby se to nepletlo tak je to tentokrát BÝVALÁ manželka a polo zabitá dcera. Originální je i to, že hraje ruského gangstera. Proč taky ne, vypadá přece jako typický Rus. Z mafiána se stal spisovatel a usadil se v USA, kde kosí jednoho nepřítele za druhým, když už na to dojde. Což se taky zde děje. Vlastně nic nového a originálního pod sluncem. Opět strašné dialogy a tentokrát hapruje i střih, což je vidět hlavně při bitkách. Podobný problém má i místy chaotická kamera. Já nevím, kde se ti lidi berou, ale Mark James napsal jediný scénář k tomuto filmu, tak jaké asi může mít zkušenosti. Zkrátka typická seagalovka. ()

bobin 

všechny recenze uživatele

Segal se propadá až na samé brakové dno . Pomatená rádobygangsterka o ruských mafiánech v LA nabízí jen omlété klišé o zločinu a pomstě . Otylý a nemotorný Segal už unavuje . ()

Prubner 

všechny recenze uživatele

Škoda, že Seagal spolupracuje s čím dál většími amatéry. Jestli čekáte profesionálně zvládnuté řemeslo, tak jste na špatné adrese - tohle je amatérská liga. Akční scény jsou snesitelné, ale zbytek je peklo. Herci ani režisér se scenáristou neviděli talent ani z letadla. Rozdíl mezi Stevenovými prvními filmy a tímhle, to jsou stovky světelných let. A lepší už to nebude. Ještě jedna podobná sračka a definitivně ztratím se Seagalem trpělivost. ()

rafix 

všechny recenze uživatele

Další filmová klasika od Stevena Seagala. Je to další povedený kousek. A nikdy mě nezklame. Vždy se těším na ty neuvěřitelné bitky s nějakým padouchem. ()

elanista1 

všechny recenze uživatele

Vzdy o tom istom, akcny hrdina bojuje proti nepriatelom, a pocas toho ako sa bije s jednym tak ostatni len poskakuju okolo a cakaju kym na nich pride rad. ()

walkingdead 

všechny recenze uživatele

Někdy začátkem tohoto tisíciletí se Seagal přesunul ze škatulky "akční béčko" o stupeň níž mezi většinou nízkorozpočtová céčka. Ruslan nemá nijak originální příběh (ani na Seagalovy poměry, těch vražd či únosů jeho dcer už bylo nepočítaně). Nemá ani nijak komplikovaný děj, nemá moc logiky. Ale má akci. A přesně to jsem čekal, takže u mě O.K. ()

davistercz 

všechny recenze uživatele

Seagala moc nemusím, ale tohle se mi opravdu líbilo. Vše bylo přehledné, rychlé a drsné jak to má být. Ale i tak mi tam furt něco nesedělo. Dávám 4**** za skvěle proležení sobotního večera. ()

Reklama

Reklama