Reklama

Reklama

Trávníkář

  • Česko Sekač trávy (neoficiální název) (více)
Trailer

Obsahy(1)

Obyčejný muž se promění v génia. Do života slabomyslného Joba zasáhne Pierce Brosnan jako doktor Angelo, který na tomto retardovaném zahradníkovi provádí své experimenty. Ve své laboratoři se mu snaží zvýšit inteligenci pomocí speciálních počítačových her a drog ovlivňujících mozek. Jenže Angelo dá Jobovi omylem sérum zvyšující agresivitu. Prostoduchý tvor se tak mění v děsivého anděla zkázy a tento výlet do virtuální relaity znenadání nabírá nebezpečný směr... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

mchnk 

všechny recenze uživatele

Velice zajímavý a předpovídající film o spojení lidské mysli a virtuální techniky. Téma, které je dnes možná bližší než se zdá, protože propojení nehmatatelného světa, jakým určitě internet je, s lidským mozkem, který se stále vyvíjí, je v současnosti nebezpečný problém. Čím dál tím mladší lidé jsou uživatelé tohoto nehmatatelného světa, kde si můžeme poslouchat hudbu, koukat na film, aniž bychom cokoli drželi v ruce a museli k tomu mít ještě další přehrávací přístroj. I když se tento film týká hlavně her, ta myšlenka zůstává stejná. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Jeden z filmov, ktorému som v čase keď sa objavil ako novinka v našich končinách neprišiel na chuť. Pochopiteľne to bolo aj vekom, ale film ma ani teraz z odstupom času neoslovil tak aby som mu dal druhú šancu. Možno raz tento názor zmením, ale nateraz v rámci spomienok 2 hviezdičky, nakoľko Job mi nebol vôbec sympatický. ()

Reklama

JM87 

všechny recenze uživatele

Hele... tohle není zas tak špatný, je to béčko, občas se to tváří jako dost pitomý béčko, ale jindy je to fakt zajímavý. Všechno s tou vědou je sice trošku demagogický, ale i od toho je sci-fi a film, né? Člověk si prostě občas musí pomoct, aby tomu uvěřil. Hodně se mi líbila ta roztomilost celkové atmosféry. Jinak, jak nemám rád Carryho, tak sem by se podle mě hodil ještě jako lepší vyšinutej magor než je Fahey. Škoda, kdyby se to pojalo lehounce víc jako komedie a dal se tam Carry, tak to mohl být vážně moc dobrej film. Takle není špatnej, ani Fahey ne, ale mohlo to být lepší. ()

Natascha 

všechny recenze uživatele

Pamatuji si, že když jsem film viděla poprvé (a už je to pěkných pár let), hrozně se mi líbil. Teď se mi po dlouhé době opět dostal do spárů a už to nebylo úplně ono. Triky už opravdu působí téměř pravěce i na člověka, který je normálně vůbec nesleduje a člověk si přeje, aby čas, který je jim věnovaný, patřil spíš lepšímu prokreslení příběhu, protože některé Jobovy změny "k lepšímu" mi přišly dost uspěchané...Celkový výsledek je ale přesto spíš dobrý, lepší 3*. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Tomuto filmu som sa strasne dlho vyhybal a nakoniec som mu dal sancu na pozretie a dobre som urobil. Najprv som som si myslel, ze to bude nejaka sci-fi splatanina s predpotopnou, pocitacovou grafikou, ale mylil som sa. Aj ked ta pocitacova grafika v tom virtualnom svete je v tejto dobe uz skor na smiech:) Najviac zo vsetkeho ma uputal dej filmu a jeho samotny vyvin do zaverecneho finale bol pekne vymysleny. Film ma dobry spad a skoro vsetko je to zahrane do dokonalosti. K lepsiemu hodnoteniu mi tam chybalo troska viac adrenalinu a aj tych napinavejsich scen mohlo byt viacej a lepsie prepracovanejsie, aby to este malo lepsi efekt na moj vkus. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (7)

  • Dálkově ovládaná sekačka na trávu byla vyrobena speciálně pro tento film. (hladass)
  • Jobeovy vlasy měly být původně červené. Protože však nevypadaly příliš realisticky, byl po později změněny na plavé. (hladass)
  • Stephen King zažaloval výrobce filmu a požadoval, aby bylo jeho jméno odstraněno z titulků. Jediné, co má film a jeho povídka společné, je fráze, ve které policista říká, že chybějící kus mrtvoly je v ptačí vaničce. (hladass)

Reklama

Reklama