Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(12)

Obsahy(1)

Britská surrealistická komediální show autorů úspěšného sitcomu Father Ted (Otec Ted), kteří pokračují v tradici skupiny Monty Python. (oficiální text distributora)

Recenze (113)

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Vzorek největší absurdity britského humoru mixnutý do nesourodých půlhodinek. Některé shoty jsou brilantní, např. "legendární" debata o masturbaci, nebo o rychlovlaku ... to jsem fakt ležel. Oproti tomu je ale taky spousta nijakých, nebo trapných scének. Tudíž to rovnám na 3*. Něco mě vyloženě nudilo. Každopádně ve všech situacích skvělý Pegg! ()

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Nástupce Monty Python? Nikdy! Ale jako dobrá a současná alternativa k popukání. Jejich invence nezná mezí, aspon do prvních dílu, pak už nějak onen ostrovtip značně upadá a mnohé vtípky tak zůstávají "zkamenělé". Ovšem nikdy nezapomenu v souboje v zírání, které jak doufám někdy skutečně vzniknou (a pokud existují tak mě dejte vědět, už tedka jsem fanouškem :-)) ()

Reklama

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Tohle asi není formát pro mě. Kvůli škole jsem viděl tři epizody, a mám-li být upřímný, do dalších se rozhodně jen tak nepohrnu. Důvodem mně je nevyváženost skečů, na jeden dobrý připadnou dva průměrné, a tak málo jich je skutečně excelentních (soutěž v zírání). No nic, budu se muset rozhodnout, zda mě po zkušenosti s Velkovlakem ještě zajímá Monty Pythonův látající cirkus. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Stará dobrá parta kolem Christophera Morrise opět komplet na scéně, tentokrát ještě obohacená o Simona Pegga, který si po Fantastic Fear of... (kde mi připadal nesnesitelný) opět získává moje sympatie. Není to tak depresivní /deprimující /úchylné jako Jam, ale na druhou stranu je to zase bližší humoru monty pythonovskému, který byl naopak v Jamu ubraný (ten vyvolával spíš pocit, že se dal na pythonovskou komedii David Lynch). Já si tuhle britskou bandu prostě zamilovala a už když se před úvodními titulky prvního dílu poprvé objevila na scéně Amelia Bullmore, moje srdce plesalo o sto šest. O ostatních ani nemluvím. 90% ()

Bohulib 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem zatím první díl, ale nijak zvlášť mě to nenadchlo. Scénky mi nepřipadaly moc vtipné a měly odhadnutelné pointy. Uvidíme dál. --- Po druhém dílu snižuji hodnocení ze tří na dvě hvězdičky. Zatímco v prvním dílu mi přišly dvě scénky celkem vtipné, ostatní průměrné, ve druhém díle jsem se nezasmál vůbec ničemu. Další díly už sledovat nehodlám. ()

Zajímavosti (4)

  • Píseň "Big Train" byla nahrána Maxem Gregerem a jeho orchestrem. (PußyMagnet)
  • Pilotní epizoda režírována Chrisem Morrisem nikdy nebyla vysílána v plném rozsahu, některé scénky jsou rozděleny do ostatních epizod. (PußyMagnet)
  • Scéna Stare-Out (soutěž v zírání) je založena na knize Paula Hatcherera a je animována Chrisem Shepherdem. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama