Reklama

Reklama

Od soumraku do úsvitu 2

  • Česko Od soumraku do úsvitu 2: Krvavé peníze (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Vůně peněz přitahuje lidi, chuť krve zas někoho jiného...  Šerif Lawson má nos na problémy podezírá nevinně se tvářícího lupiče Bucka, že zase něco chystá - a má pravdu. Buckův kumpán Luther právě uprchl z vězení a rozhodli se spolu vyloupit jistou mexickou banku, ve které na ně čeká 5 miliónů dolarů. Buck svolá své další kamarády - rodeo jezdce C.W., trenéra pitbulských teriérů Jesuse a chytráckého strážníka Raye. Cestou na místo setkání, po strážce s netopýrem, zastaví Luther neznámému muži... zanedlouho však zjistí, že autem nesrazil obyčejného netopýra! Luther se setkává se svými kumpány, kteří zatím netuší, že je pronásleduje stín, který jim jde po krku - doslova!!! (oficiální text distributora)

(více)

Zajímavosti (8)

  • Auto Jesuse (Raymond Cruz) je Lincoln Continental Mark IV z roku 1959, tzv. "Town car". (dandislav1991)
  • Film vyhrál cenu Saturn v kategorii nejlepší domácí video. (Terva)
  • Natáčení probíhalo od 19. ledna do 8. března 1998 mimo jiné také v Jižní Africe. Zfilmován byl tak později než třetí pokračování série. Uveden byl přesto druhý v pořadí. (gogos)
  • James Parks, který ztvárnil strážníka Edgara McGrawa, je skutečným synem Michaela Parkse, představitele rangera Earla McGrawa. Společně se pak ve stejných rolích objevili i ve snímcích Kill Bill (2003) nebo Grindhouse: Auto zabiják (2007). Samostatně si pak zahráli i v dalších filmech Quentina Tarantina a Roberta Rodrigueze. (gogos)
  • Hlavní hrdinové mají na autě SPZ s nápisem BYT MEE, což by bylo správně BIT ME - kousni mě. (-Bomba-)

Reklama

Reklama