Reklama

Reklama

Kdo přežije

(pořad)
  • Česko Poslední trosečník (více)
Rozhovor 3
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2000

Režie:

Don Roy King

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Amber Mariano, Richard Hatch, Judd Nelson, Kimmi Kappenberg, Rudy Boesch, Jenna Lewis, Sugar Kiper, Jenna Morasca, Jerri Manthey (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(46)

Survivor je televizní reality show, která je v různých podobách vysílána v mnoha zemích na světě. Hlavním principem této soutěže je vysazení soutěžících na izolovaném místě v divočině, kde soupěří o různé odměny a hlavní výhru v hotovosti. V soutěži se využívá systému postupného vyřazování, kdy soutěžící hlasují proti dalšímu členu v kmeni dokud nezůstane poslední soutěžící, který kromě výhry získá i titul "Poslední trosečník" ("Sole Survivor"). Soutěž je také obrovským sociálním a psychologickým experimentem, kdy je možné pozorovat různé typy lidí, jak se k sobě navzájem chovají za různých okolností a v různých podmínkách. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Rozhovor 3

Recenze (374)

rt12 

všechny recenze uživatele

Musím změnit hodnocení. Před lety jsem zhlédla Thajsko a vůbec mě to neoslovilo. Nyní v rámci nemoci jsem shlédla kromě první série úplně všechny a jsem nadšená. Hodně taky dělá vidět vše v původním znění. Je zajímavé kam lze ve stresových situacích klesnout a naopak. Vzhledem k tomu, že se vracejí zpět někteří hráči do dalších sérií, je dobré začít sledovat od první série (což se přiznám,nebyl můj případ). ()

ripo 

všechny recenze uživatele

Po tom, čo som videl a vedel o reality show akou je napr. Big Brother , pri ktorej mi prišlo párkrát na grcanie, som si myslel, že pod tento názov "reality show" sa môže zmestiť len taký odpad ako BB. Jooooj , ako hlboko som sa mýlil. Nie som seriálový maniak, ale postavy tejto show vám určite prirastú k srdcu a budete nevdojak drukovať svojim favoritom a nadávať na ostatné "svine" ktoré nedajú vyhrať vašemu obľúbencovi. Vrelo doporučujem. Najlepšie je si to postupne nahrávať, lebo to aspoň dosiaľ šlo v nemožnú dobu - nedeľa poobede .... ()

Reklama

Zeck 

všechny recenze uživatele (k tomuto pořadu)

Jednoznačně má neoblíbenější reality-show, soutěž a zábava od mých 12 let, co jsem jí poprvé uviděl na Nově. Spolu s The Amazing Race naprosté skvosty ohledně soutěžních reality-show, kterým nesahají sračky jako Big Brother ani po kotníky. Pokud jste sledovali pouze českého Trosečníka, nebo jen první tři americké řady vysílané ne Nově, tak si koukejte sehnat ten zbytek, protože to stojí určitě za to. Těžko říct v čem spočívá zábavnost tohoto pořadu, vše záleží na tom, kdo soutěží. V každé řadě najdeme totožné soutěžící, ale každý člověk není stejný a hráči, kteří se nám představí, bývají ve většině případů velice zábavní. Dokážete si vždy najít alespoň jednoho, kterému budete fandit a v tom je tajemství této soutěže. Souboje o imunitu/odměnu, hladovění, intriky a další, už jen dokresluje fantastické prostředí a nespoutaná příroda. S01 - 80%, S02 - 85%, S03 - 70%, S04 - 80%, S05 - 65%, S06 - 85%, S07 - 95%, S08 - 90%, S10 - 85%, S11 - 85%, S12 - 65%, S13 - 85%, S14 - 70%, S15 - 95%, S16 - 100%, S17 - 45%, S18 - 80%, S19 - 70%, S20 - 90%, S21 - 60%, S22 - 60%. S23 - 50%, S24 - 40%, S25 - . Celkově nemohu hodnotit jinak než za 100%, protože se skutečně jedná o můj "životní" pořad. ()

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele

Pro mě téměř srdeční záležitost. Skvělá reality show, která patřila mezi první RS, když nastal v USA velký bum s RS. Tato show je určená pro lidi, kteří mají rádi, jak se jedinci chovají v takřka mezních situacích a ještě z posledních sil se snaží intrikovat, bojovat, soutěžit a nebo prostě jen přežít a vydržet. ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele (k tomuto pořadu)

MŮŽE OBSAHOVAT SPOILERY Sociální experiment á la Pán much poprvé a hnedka do černého. 16 trosečníků rozdělených do dvou týmů bojuje s přírodními živly a mezi sebou v kruté hře o milion dolarů, kde může být jen jeden vítěz. Nepochybná revoluce v reality show započala svojí cestu se zajímavými a sympatickými charaktery, nádhernou divočinou a napínavými soutěžemi. Skoro nikdo sice moc nevěděl, jak se hra hraje (obzvlášť outsideři z kmene Pagongů), ale i tak to byla zábava Vítěz: 5* - dokonalá první hra a zakladatel agresivní herní strategie se zábavně arogantní osobností. TOP 20: Richard Hatch. Oblíbenci: Jenna Lewis (bojovná mamka, co mě dojala), Colleen Haskell (křehká květinka), Kelly Wiglesworth (železná žena) ()

Galerie (529)

Zajímavosti (367)

  • Mitchell Olson je s 213 cm nejvyšším účastníkem pořadu. (Zix.)
  • První série bez mužské účasti ve finále. (Zix.)
  • Jediná série, která se natáčela 42 dní. Ostatní zabraly 39 dní. Od 41. série se pak natáčelo již jen 26 dní. (BLANIK.)

Reklama

Reklama