Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pravda může člověka osvobodit - ale také ho může dostat do spousty problémů. Génius komiků Jim Carrey tentokrát pobaví jako úspěšný advokát, ale i velký lhář, když je donucen kouzelným narozeninovým přáním svého syna přestat na 24 hodin lhát. Brzy zjišťuje, že jeho nejsilnější zbraň - nabroušený jazyk - se obrátila proti němu. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (482)

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

myslím že je to jedna z nejpovedenějších Carrey komedií... můžu na ni koukat kolikrát chci.. a vím co se bude dít.. ale stejně se řežu... právník, který nemůže na jeden den lhát.. to je peklo na zemi :-D moje nejoblíbenější scéna kde se snaží říct, že to pero je rudé.. jen si na to teď vzpomenu a už mám úsměv od ucha k uchu :) ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Fletcher Reed (Jim Carrey) je obyčejný lhář. Právník. Právník a lhář. Nedokáže si najít na svého syna čas a on se mu za to šeredně pomstí. Jedno kouzelné přání a Fletcher ať už chce nebo ne, tak musí mluvit pravdu. U soudu, ve výtahu, policistovi, sekretářce i bývalé manželce. Tohle je jedna z nejlepších Jimových rolí. Jim se předvádí a zvládá mě pobavit s přehledem. Jeho neustálé žvanění a hlášky jsou výborné. Jim je tady jako komik neodolatelný a tahle komedie mě velmi příjemně překvapila. Nečekal jsem, že se u ní takhle skvěle pobavím. Typický Carrey v nejlepší formě. Parádní zábava. (85 procent) ()

Reklama

Pierre 

všechny recenze uživatele

Námět o právníkovi, který na jeden nemůže lhát je jednoduše geniální. Bohužel, scénář občas až moc spoléhá na Carreyho komiku. V několika místech se totiž ,,jeho´´ právník jenom různě svíjí a šklebí, aby nic neřekl. A tak se střídají geniální místa s těmi poněkud lacinějšími. Ale zasmál jsem se párkrát i nahlas a jako takový rodinný film na nedělní odpoledne je Lhář, lhář absolutně v pohodě. Hlavní myšlenka je moc pěkná. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Dodnes si pamatuju to rozčarování z dabingu Martina Dejdara, jehož hlas jednoduše nebyl hlasem Jima Carreye. Tehdy jsme to v Otavě docela protrpěli, nicméně zpětně se i Lhář, lhář stal klasickou Carreyovskou komedií, ke které se není problém vracet. A navíc je tu skvělá Jenn Tilly, takže stačí vyměnit dabing za originál a už je zase dobře. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že jsem Jima Carreyho vždycky měl rád a jeho filmy vyhledával. Tento kousek mi však dlouho unikal. Znal jsem ho spíše jako komediálního herce, ale on zvládne i vážné role. Jeho všestranost obdivuji. Liar, liar sice není ten případ, na druhou stranu se jedná o asi nejvíc střeštěný film, co jsem od něj viděl. Občas to už sice přehání a v některých scénách zachází až do absurdna, vesměs jsem se ale nahlas smál. Samozřejmě ne každému to sedne, ale když se nad tím člověk povznese, čeká ho hora zábavy a vtipných grimas, které má Carrey v malíku...80% ()

Galerie (71)

Zajímavosti (31)

  • Jim Carrey (Fletcher Reede) prenasleduje lietadlo na pojazdných schodoch typu NMC-Wollard TMPS-200, ktoré boli upravené pre film a dosahujú skutočnú rýchlosť až 145 km/h. (Raccoon.city)

Související novinky

im Carrey souhlasí se vším

im Carrey souhlasí se vším

20.07.2007

...a to jak v otázkách vzkříšení své kariéry, tak i v nejnovějším projektu, s nímž spojil své jméno. Filmy, v nichž se má vyskytnout kdysi nejúspěšnější komik planety, přibývají s týdenní frekvencí.… (více)

Reklama

Reklama