Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam přijde při zemětřesení o otce. Její tatínek se před svou smrtí oženil s přítelkyní Fionu, matkou dvou dcer. A tak má Sam rázem nevlastní sestry, a protože otec údajně nic na ni nepřepsal, celý majetek má v rukou Fiona. Sam je teď v posledním ročníku střední školy a chce jít studovat na univerzitu. Jenže macecha se stará o to, aby její nevlastní dcera místo přípravy na přijetí pořádně pracovala v rodinné restauraci. Sam si po večerech chatuje s jistým studentem z její školy. Oba však vystupují anonymně. Když Sam zjistí, že jejím vysněným přítelem je nejpopulárnější student jejího ročníku a úspěšný hráč fotbalu, poleká se a snaží se zůstat v anonymitě. Nakonec vyrazí na maturitní bál a jako pravá Popelka tady něco při útěku ztratí. Je to mobil a její vyvolený ho najde. Jenže Sam musí dál bojovat s nevlastními sestrami i macechou. Navíc najde vzkaz od svého mrtvého otce... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (239)

ivishka 

všechny recenze uživatele

Pohádková realita - to je něco pro mě. Tenhle snímek znám úplně celý nazpaměť, protože už od roku 2004 jsem ho zahlédla NEJMÉNĚ 10x a pořád na něm nacházím něco z čeho doslova ležím na zemi. Mám ráda naivitu pohádek a "pana prince na bílém koni"(nebo v nějakém tom nadupaném autíčku), kterého popelka kromě internetu střetne jak také jinak než na plese uprostřed sálu a před půlnocí musí zase běžet za macechou a jejími dvěma hroznými dcerami.. Jako velký paradox zde figurují náznaky moderna, které souvisejí s pohádkou(kromě podivného maškarního plesu atd)-např.střevíček-mobil,princ-fotbalový kapitán atd...Naivní to přiznávám ale KTERÁ POHÁDKA NENÍ NAIVNÍ? Na závěr snad jen: "Nedovol, aby tě strach z prohry vyřadil ze hry." ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Film pre deti a mládež, ktorý oplýva americkými reáliami. Môže sa zdať prehnaný, ale ono v skutočnosti to v mnohých prípadoch v USA tak je. Je to romantická komédia bez väčších trápností s Hilary Duff, ktorú mám ako herečku rád. Skúste sa aspoň na chvíľu preniesť mysľou do detských čias, mládežníckych lások a potom možno trocha precitnete. Pekný rodinný film s myšlienkou a poučením pre deti a mládež. Roztomilý film s moderným príbehom starej známej rozprávky. ()

Reklama

kocik1 

všechny recenze uživatele

Kdyby Moderní Popelku natočil třeba Tarantino, určitě by neopomněl zdůraznit tupost zamilovaného Austina, který, i když Popelce několikrát šlápne na nohu či kuří oko, nepozná ji. To ale Sam vůbec nevadí, přesto za ním přileze do šatny a udělá ze sebe přede všemi kašpara. Tohle není Popelka, moderní ani nemoderní. Tohle je unifikovaná americká romantická sr...a o lásce ze střední školy.:-( ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Tisíckrát ohraný příběh o holce, kterou všichni nesnášejí, každý se o ní otírá a hledá svého vysněného "prince"......nakonec samozřejmě vše dobře dopadne, "popelka" (Hilary Duff, která není žádná excelentní herečka, ale za to je moc hezká) získá svého vysněného a zlé maceše se vše vrátí. Přirovnal bych to k novodobému Mrazíkovi. ()

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Zabijte mě, ale já protlemila skoro celej film a proto nemůžu jinak! :)) Ty hlášky jsou pro mě nesmrtelné, trapnost filmu chvílemi hraničí s nechtěnou parodií ale ve finále je tahle blbost naprostej skvost! :) Nebudu tady rozebírat, jestli Hillary umí hrát nebo jestli je tu plno klišé... Tady to absolutně není duležité! Just... enjooooooy! :)) ()

Galerie (94)

Zajímavosti (15)

  • Na konci internetové přezdívky Hilary Duff je číslo "818. 818", což je kód oblasti San Fernando Valley, kde se film odehrává. (HappySmile)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno