Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam přijde při zemětřesení o otce. Její tatínek se před svou smrtí oženil s přítelkyní Fionu, matkou dvou dcer. A tak má Sam rázem nevlastní sestry, a protože otec údajně nic na ni nepřepsal, celý majetek má v rukou Fiona. Sam je teď v posledním ročníku střední školy a chce jít studovat na univerzitu. Jenže macecha se stará o to, aby její nevlastní dcera místo přípravy na přijetí pořádně pracovala v rodinné restauraci. Sam si po večerech chatuje s jistým studentem z její školy. Oba však vystupují anonymně. Když Sam zjistí, že jejím vysněným přítelem je nejpopulárnější student jejího ročníku a úspěšný hráč fotbalu, poleká se a snaží se zůstat v anonymitě. Nakonec vyrazí na maturitní bál a jako pravá Popelka tady něco při útěku ztratí. Je to mobil a její vyvolený ho najde. Jenže Sam musí dál bojovat s nevlastními sestrami i macechou. Navíc najde vzkaz od svého mrtvého otce... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (239)

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Po zhlédnutí ukázek jsem předpokládala trapnou a nablblou slátaninu. Tak hrozné to ale není, oba hlavní představitelé jsou fajn a docela jim i věříte tu chemii mezi nimi. Bylo by to bomba, kdybych byla třináctiletá holka. Scénka s tanečkem v zahradním altánu se povedla (ta písnička je mimochodem "I´ll Be" od Edwina McCaina). ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Ať se tato poetická komedie jmenuje, jak chce, ať se Jennifer Coolidge třeba umacechuje k smrti, ať si příběh sebelépe kopíruje prastaré vyprávění, které je v našich končinách známé díky zpracování Boženy Němcové, tohle není o Popelce. Tohle je o Hilary Duff léta páně 2004 a jako takové je to celé nezralé, přeslazené, kýčovité, patetické, laciné a místy až zbytečné. ()

Reklama

Pajkenzi 

všechny recenze uživatele

Hilary Duff, která patří mezi moje oblíbenkyně v téhle skvělé komedii hrála roli, která jí hrozně pasovala. Musím podotknout že i jméno, které v komedii měla "Sam" bylo skvěle vybrané a pasovalo jí. Popelka, která pracovala jako servírka v místní restauraci a zároveň chodila do školy a chtěla se dostat na Princetonskou univerzitu to ani zdaleka nebylo všechno. Její dvě nevlastní sestry a macecha, které po ní neustále šlapaly a ničily sen, který si strašně přála. Dopisovala si s klukem přezdívka "Nomad" Chad Michael Murray. Byl j sympaťák, hrozně milý kluk, který měl svůj šarm. Její e-maily, které si psala s Nomadem zneužili její sestry a před celou školou udělali představení, které Sam hrozně položilo! Ani se nedivím tohle bylo opravdu odporné! Tohle její sestry dělali pořád!! Nedokázali skousnout že jejich nevlastní sestra je krásná a dostane se na univerzitu s klukem svých snů! Sam měla, ale skvělé přátelé, které jí podporovali a dokázali aby se Sam postavila a dokázala se postavit na vlastní nohy! " NEDOVOL ABY TĚ STRACH Z PROHRY VYŘADIL ZE HRY! Tímhle se řídím i já podotýkám velmi pravdívé!!! Musím uznat že tenhle příběh mě hrozně fascinoval a hrozně jsem obdivovala pointu příběhu! Hudba, která zapadala do scén a děje se mi hrozně líbila! Celkové skvěle natočené perfektně zpracované! ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Pohádková realita - to je něco pro mě. Tenhle snímek znám úplně celý nazpaměť, protože už od roku 2004 jsem ho zahlédla NEJMÉNĚ 10x a pořád na něm nacházím něco z čeho doslova ležím na zemi. Mám ráda naivitu pohádek a "pana prince na bílém koni"(nebo v nějakém tom nadupaném autíčku), kterého popelka kromě internetu střetne jak také jinak než na plese uprostřed sálu a před půlnocí musí zase běžet za macechou a jejími dvěma hroznými dcerami.. Jako velký paradox zde figurují náznaky moderna, které souvisejí s pohádkou(kromě podivného maškarního plesu atd)-např.střevíček-mobil,princ-fotbalový kapitán atd...Naivní to přiznávám ale KTERÁ POHÁDKA NENÍ NAIVNÍ? Na závěr snad jen: "Nedovol, aby tě strach z prohry vyřadil ze hry." ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Ne úplně vydařený remake klasiky. Sice spojení Popelky s přítomností se více méně povedlo, ale všechno je to zabalené v šíleně sladkém pozlátku. Strašně moc velký slaďák, né že by neměl být, ale tohodle už bylo opravdu přes příliš. Vytratilo se kouzlo klasického příběhu a to film uvrhuje do podprůměrného love story... ()

Galerie (94)

Zajímavosti (15)

  • Kvůli přípravě na řidičskou zkoušku Hilary Duff jezdila sama z jedné natáčecí lokality do druhé. (HappySmile)
  • Na konci internetové přezdívky Hilary Duff je číslo "818. 818", což je kód oblasti San Fernando Valley, kde se film odehrává. (HappySmile)
  • Řetízky na Carterově krku v první scéně byly připevněné k jeho košili, aby se vyhlo hluku, který by mohly zachytit mikrofony. (HappySmile)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno