Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam přijde při zemětřesení o otce. Její tatínek se před svou smrtí oženil s přítelkyní Fionu, matkou dvou dcer. A tak má Sam rázem nevlastní sestry, a protože otec údajně nic na ni nepřepsal, celý majetek má v rukou Fiona. Sam je teď v posledním ročníku střední školy a chce jít studovat na univerzitu. Jenže macecha se stará o to, aby její nevlastní dcera místo přípravy na přijetí pořádně pracovala v rodinné restauraci. Sam si po večerech chatuje s jistým studentem z její školy. Oba však vystupují anonymně. Když Sam zjistí, že jejím vysněným přítelem je nejpopulárnější student jejího ročníku a úspěšný hráč fotbalu, poleká se a snaží se zůstat v anonymitě. Nakonec vyrazí na maturitní bál a jako pravá Popelka tady něco při útěku ztratí. Je to mobil a její vyvolený ho najde. Jenže Sam musí dál bojovat s nevlastními sestrami i macechou. Navíc najde vzkaz od svého mrtvého otce... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (239)

depony 

všechny recenze uživatele

Nevím, jak se s tím vypořádat. Místama vtipné, hlavní představitelé půvabní a "charismatičtí", padouši škaredí a hloupí ... u romantických komedií s dobrým koncem brečím ani ne tak na tím šťastným koncem, ale nad tím vykonstruovaným a pokaždé stejným závěrem. Sam coby Popelka si nechal doslova s*át na hlavu, střední školu, kde studenti servírku považují za póvl bych nechal od základu opakovat základní školu. A naprosto chápu to horko :) to tady dělá s lidma divy:)) ()

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

"Chci Rychle a zběsile. Nechci Řidiče slečny Daisy". Tak takové hlášky si milá Hilary Duffová a hlavně teda Marku Rosmane můžete strčit do prdele i se svým týmem kokotských herců. Opravdu ubohé americké hovno. Ikdyž jsem věděl, co od toho mám čekal, pustil jsem si to. Moje chyba, přiznávám. Ale stejně si myslím, že by na obalu mělo být napsáno "Tento film není vhodný pro rozumné a zdravé lidi". ()

Reklama

ivishka 

všechny recenze uživatele

Pohádková realita - to je něco pro mě. Tenhle snímek znám úplně celý nazpaměť, protože už od roku 2004 jsem ho zahlédla NEJMÉNĚ 10x a pořád na něm nacházím něco z čeho doslova ležím na zemi. Mám ráda naivitu pohádek a "pana prince na bílém koni"(nebo v nějakém tom nadupaném autíčku), kterého popelka kromě internetu střetne jak také jinak než na plese uprostřed sálu a před půlnocí musí zase běžet za macechou a jejími dvěma hroznými dcerami.. Jako velký paradox zde figurují náznaky moderna, které souvisejí s pohádkou(kromě podivného maškarního plesu atd)-např.střevíček-mobil,princ-fotbalový kapitán atd...Naivní to přiznávám ale KTERÁ POHÁDKA NENÍ NAIVNÍ? Na závěr snad jen: "Nedovol, aby tě strach z prohry vyřadil ze hry." ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Můj obličej mě stál balík. Zmlať tady holky." Takže Popelka maká ve škole, v práci i v domácnosti a když potká Prince, tak místo střevíčku ztratí mobil. Fajn, je to přece moderní Popelka a žádná obyčejná klasika. Bylo tedy nutné provést aktualizaci, zalít růžovou polevou a okořenit špetkou vtipu. Já jsem na něco podobného moc velký a málo holka, ale jsem přesvědčen o tom, že američtí fotbalisté a servírky mají cosi společného a při závěrečném zúčtování s rodinou jsem měl chuť vstát, tleskat a děkovat Bohu, že jsem Američan. Sice nejsem, ale to je jedno. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Jeden z hitů mých mladistvých let. Sladká a dobrotivá Hilary Duff a nádherný Chad Michael Murray coby galantní "princ." Je škoda, že tento sympatický krasavec postupem času upadl v zapomnění. Myslím, že kdyby se opět dostal do podvědomí, všichni ti Lautnerové a podobní by se mohli jít zahrabat. Ano, je to typicky americký, dokonale vypadající herec, ideální do komedií. Ale na rozdíl od spousty jiných, se nesnaží působit dojmem šamponovského, plakátového blbečka s rádoby svůdným pohledem typu "já jsem ten nejvíc sexy." Je příjemné se na něj dívat a vypadá, že si ani nehraje na krásného, ač by jistě mohl, a právem. ()

Galerie (94)

Zajímavosti (15)

  • Umělé nehty Jennifer Coolidge musely být přichyceny páskou, protože je alergická na lepidlo. (HappySmile)
  • Na konci internetové přezdívky Hilary Duff je číslo "818. 818", což je kód oblasti San Fernando Valley, kde se film odehrává. (HappySmile)

Reklama

Reklama