Reklama

Reklama

Hanzawa Naoki

(seriál)
  • Japonsko 半沢直樹
Japonsko, (2013–2020), 18 h (Minutáž: 54 min)

Předloha:

Džun Ikeido (kniha)

Hrají:

Kótaró Jošida, Kazuhisa Kawahara, Masato Sakai, Ken'iči Takitó, Moro'oka Moro, Micuko Baišó, Riku Óniši, Tacuhito Okuda, Terunosuke Takezai, Kunihiro Suda (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(20)

Recenze uživatele Vavča k tomuto seriálu (2)

Season 1 (2013) (S01) 

Japonský seriál z bankovního prostředí, který Vám ukáže branži docela zblízka, sympatický Masato Sakai jako všemi mastmi mazaný bankéř Hanzawa Naoki, který umí jít za svým cílem a vyřídit si to s defraudanty, zrádnými kolegy, nadřízenými a podřízenými. Život není nic jiného, než politika a boj, bez ohledu na branži. Myslíte si, že máte problém? Sehnat 500 miliónů yenů od japonského ptáčka zpěváčka stehlíčka, který nechal zkrachovat osacké ocelárny je pouze počátkem potíží pro Naokiho. Seriál je to krajně napínavý s dobře prokreslenými charaktery, správně časovanými twisty, cliffhangery, povedenou hudbou, celkem originálním příběhem na poměry tv seriálu. Série skutečně letos jasně září a vyniká v japonském moři relativně uniformní a předvídatelné změti. Navíc to vypadá, že Naoki by to nemusel vůbec zabalit po první sezóně díky kladným recenzím a reakcím diváků, kteří již dlouho hladoví po něčem temnějším, dospělejším, než je obvykle v tv k vidění. Rozhodně příjemné překvapení a jedna z nej sérií letošní sezóny. ()

Season 2 (2020) (S02) 

Bankéř Hanzawa Naoki se vrací i se svým sympatickým motem: „kdo mě oj…, tak ho oj… dvojnásob!“ Minule řešil osobní pomstu, nyní se sázky zvyšují, půjde o velké obchody a vedoucí místa v radě ředitelů banky. Velmi dramatická a emočně vypjatá série, což nemusí každému sednout, ale herecky je tenhle seriál v jiných výšinách, než ostatní, tohle si prostě budou pouštět budoucí japonští herci. O napínavé situace a dramatické střety tady není nouze. Kagawa a Sakai předvádí herecký koncert! Velmi propracovaný scénář ukrývající twist within twist, několik zápletek dovedně poskládaných do jedné obří konfrontace. Není to polopatický seriál radím sledovat v klidu, díl po dílu a nespěchat, i když je to napínavé. OST i ostatní díla, co složil Takajuki Hattori se dostávají na můj seznam! ()

Reklama

Reklama