Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kocoura Garfielda má každý rád. Válí se v křesle, kouká na telku a pochutnává si na svých oblíbených lazaních. Sem tam se pustí do svého páníčka Jona, i tak je ale králem vlastního vesmíru. Jednoho dne vezme Jon Garfielda k překrásné veterinářce Liz Wilsonové, odkud si přinesou domů malé vrčící nic, co běhá za vlastním ocáskem a které Garfield k smrti nenávidí - pejska Odieho. Tenhle malý ničema si může doma dělat, co chce: neustále bezdůvodně štěká, hloupě naráží do zdí, ale zdá se, že Jon je z něj úplně vedle a všechno na světě mu projde. Garfieldova mise je jasná - dostat čokla z domu! A tak když se Odieho zmocní zvrhlá místní celebrita Happy Chapman, jeden by si myslel, že se Garfieldovi uleví. Ten se však k překvapení všech vydává na záchranu svého štěkajícího a všekousajícího přítele. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (341)

vesper001 

všechny recenze uživatele

Oh no! They killed Garfield! Konec světa se blíží a v Hollywoodu se tomu rozhodli napomoct tím, že ve zbývajícím čase zprzní vše, nač autorská práva dosáhnou. Geniální stripy Jima Davise se tak staly záminkou pro vytvoření vizuálního projímadla, které by prohnalo i osobu ve vegetativním stavu. Hrozné. ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Tenhle film se mi nelíbil jednak jako skalní fanynce kresleného komixu, ale ani jako běžnému divákovi. Příběh ani nestojí za řeč, vtipné to není, pro půblikum nad 5 let (vyjma mojí mámy) musí protáčet oči, jak mohl někdo něco takového vůbec natočit. Animované příběhy s Garfieldem byly sice taky pro děti, ale přeci jen si ten sarkastický, líný a tlustý kocour se slabostí pro italské jídlo a tendencí k šikanování psů zachoval svojí náturu a tvář a mohli se na to dívat i odrostlejší diváci, fanoušky komixu to neurazilo, ale tohle je HROZNÝ! Vlastně ani nevím, za co je ta jedna hvězdička, možná že pro diváky do 5-ti let... ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Měla to být pocta skvělému komiksu, ale díky zaměření na hodně mladé dětské publikum je z toho ostudná katastrofa, na kterou se může podívat leda absolutní ignorant a neznalec Garfieldových stripů, fanouškům to bude trhat srdce od první minuty, stejně jako mě. Kéž by tvůrci milovali Garfielda tak, jako on své lasagne, mohla to být bomba, bohužel to spíš vypadá že měli k filmu stejný vztah jaký má tento zrzavý tlusťoch k pondělkům... ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Garfield, myš!“ – „Och, nie, ďakujem.“ Filmová adaptácia sarkastického, cynického a v podstate dospeláckeho komiksu, sa vzdala všetkých jeho poznávacích znakov a sústredí sa na detského diváka. Jediným spojivom s kreslenými príbehmi zostáva úbohý pes Odie a tlstý panovačný kocúr Garfield. Zrejme najväčší klad snímky, herec Bill Murray, z dabingovej verzie pochopiteľne mizne a zostáva pachuť. Vyložene rodinná snímka s takmer nulovým žmurkaním na rodiča, ale ako oddychová triková komediálna akcia pre celú rodinu nie úplne zlé. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Myslím, že ztvárnit tento svérázný komiks mohlo dopadnou i daleko hůř. Byla to docela zábava, Garfield se povedl v originále i v dabingu, kde Vladimír Čech podává unikátní výkon. Přesto je snad jasné, že nejde o nic jiného než povrchní zábavu. Rozhodně ale Garfield nezklame ty, kdo se na něho těšili. Hudba: Christophe Beck & Tim Boland ()

Galerie (114)

Zajímavosti (17)

  • Ve scéně, kdy je Garfield (Bill Murray) vyhozen z domu, mají malá dvířka zelenou barvu a jsou neprůhledná. V ostatní záběrech jsou černá a průhledná. (dydy79)

Související novinky

Dilbert, Wally, Dogbert - vy je neznáte?

Dilbert, Wally, Dogbert - vy je neznáte?

22.02.2007

Práva k populárnímu komiksu Dilbert z pera Scotta Adamse se dostala do rukou filmařů. Jmenovitě k režisérovi rodinných podívaných Chrisi Columbovi. Původně byly tyto práva u studia Columbia, které… (více)

Dar z nebes nebo další z mnoha?

Dar z nebes nebo další z mnoha?

30.11.2006

X-Men, Spider-Man, Superman se vrací, Batman začíná, Hellboy, Hulk, Fantastická čtyřka, Sin City - město hříchu, Constantine, Garfield... Komiksové adaptace mají v Hollywoodu očividně zelenou.… (více)

Ať žijí duchové...

Ať žijí duchové...

24.04.2006

Režisér Peter Segal (animovaný seriál). Jeho hlavní postava superhrdina Kapitán Marvel vytvořený díky obrovskému úspěchu Supermana a Batmana v roce 1939 autory C.C. Beckem a Billem Parkerem pro… (více)

Garfield si nedá pokoj

Garfield si nedá pokoj

09.04.2005

Nebolo to bohviečo. No deti sa nasmiali (ak ste boli v kine, viete, o čom hovorím ;)) a rodičia to zaplatili - a preto sa dočkáme pokračovania CGI animáku podľa slávneho "daily" komixu GARFIELD.… (více)

Reklama

Reklama