Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mik alias krokodýl Dundee žije se Sue v New Yorku. Vzájemně se milují, ale Mikovi se také stýská po domově a chce si najít práci. Bývalý manžel Sue se zanedlouho stane svědkem vraždy a film s fotkami z místa činu pošle Sue do New Yorku. Drogový boss Luis Rico ho nechá zabít, zjistí, kam fotky poslal, a nechá Sue unést a prohledat její byt. Pak zavolá Mikovi a přikáže mu film donést na jednu stanici metra, jinak Sue zabije. Mik se nejdříve zbaví policisty, který ho sleduje, a pak také gangstera, který si přišel pro film s fotkami... Díky své odvaze pak získá informaci, kde Rico Sue drží. S pomocí svého přítele a pankáčského gangu se dostane do Ricovy pevnosti. Do domu přijdou pankáči z gangu a také přijede policie. Mik Sue zachráním Ricovi se ale povede utéct – a je jasné, že chystá pomstu... Policie poskytne Sue a Mikovi ochranu. Když po nich však někdo začne střílet v hlídaném bytě, Mik se rozhodne vzít vše do vlastních rukou a spolu se Sue odjedou zpět do Austrálie. Brzy je však drogový gang vystopuje i tam a je jim v patách... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (228)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Pro mě ještě lepší než jednička.Hogan napsal akčnější zápletku,ale zároveň neztratil nic ze svého humoru.Jeho eskapády v Americe jsou hustý,ale ten lov,co potom předvádí v Bushi je neskutečnej.Škoda že se Hogenoj úplně nepovedlo vyvážit tenk akční žánr s kmediálním,kterej se tam opravdu docela dost nevyváženě houpe a hlavně je tam jedno velké scénáristické WTF...když vysvobodí Sue z tý vily....no ale to nemění nic na tom,že tenhle díl miluju úplně stejně,jako ten první. ()

Dont 

všechny recenze uživatele

Už si ten první díl moc nepamatuju, ale dvojka je fakt mizerná. Nevtipné, totálně předvídatelné, padouši jak z parodie, herci bez výjimky tragičtí. Možná to těmi léty ztratilo nějaké kouzlo, nebo je to prostě jako většina pokračování o třídu horší než první film. Na to bych ho musel vidět znovu, jisté ovšem je, že dvojku už vidět nechci. ()

Reklama

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Tak já se přiznám, že druhé pokračování se mi líbí podstatně víc než jednička. Za prvé tu máme jasnou zápletku a za druhé se také více rozehrává děj v rodné Austrálii, kde Mik využívá místního prostředí pro vtípky a trochu toho napětí. Ostatně i v novém domě v New Yorku toho zažívá víc a je to zajímavější. Líbila se mi hudba, ale australská anabáze je přeci jen kapánek lepší. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Pravidlo typu: "Netočte dvojky!" mi přijde hodně nelogické. Viz Vetřelci, Terminátor, .... V případě Krokodýla Dundeeho nemůžu úplně přirovnávat k Vetřelcům, ale dvojka mě rozhodně nezklamala! Dundee už není žádná velká neznámá, alespoň pro diváka a už může jen překvapit. A jde mu to výborně. Nádherná australská příroda, do toho parádní hudba a skvělá akce jak ve městě tak v buši. K tomu pořád výborná zábava! ()

Fawkes 

všechny recenze uživatele

Nebavil jsem se tak moc jako při jedničce, takže jednoznačně o stupeň níž, ale přesto se jedná o relaxační film u kterého se občas i člověk zasměje. Nemůžu si pomoct, ale vždy je pro mě zajímavější ta polovina, která se odehrává v Austrálii, takže zatímco v jedničce byla pro mě slabší druhá půlka filmu, tady naopak byl nudnější začátek a vše se rozjede až v druhé půlce. Nicméně Paul Hogan je sympaťák a s herečkou Lindou Kozlowski jim to ohromně sluší. Velmi podařená scéna je ta se sebevrahem :) (65%) ()

Galerie (43)

Zajímavosti (6)

  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 109,3 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 239,6 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama