Reklama

Reklama

Americká romantická komedie vypráví o mrzutém manhattanském zubaři Bertramu Pincusovi (Ricky Gervais), který podstoupí operaci, při níž nečekaně zemře, ale za pár minut znovu ožije. Poté zjistí, že má schopnost, o kterou rozhodně nestál - vidí duchy a může s nimi komunikovat. A co je ještě horší, duchové po něm neustále něco chtějí. Navíc ho jeden z nich, někdejší byznysmen Frank Herlihy (Greg Kinnear), zatáhne do intriky, týkající se jeho ženy Gwen (Téa Leoni). Ta se totiž chce znovu provdat za muže, jehož Frank podezírá z nekalých úmyslů, a díky tomu se všichni zamotají do zábavné leč prekérní situace mezi tímto a oním světem. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (267)

viperblade 

všechny recenze uživatele

Budu asi jeden z mála, ale Rickyho Gervaise a jeho pitvořící se humor nemám (moc) rád. Nicméně mě Ghost Town vcelku potěšil. Řekněme si to na rovinu, ten film se snaží být tak moc originálním, že mu to přejete, ale pak vidíte, jak upadá do stejných šablon jako tisíce filmů před ním a je po srandě. Na druhou stranu pár slušných vtípků se tu najde a Téa Leoni je pěkná ženská. Na takových 60 % to vidím bez problémů, proč taky ne, na jedno zhlédnutí to je super… ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Zaujímavé, v roku 2008 vznikli dva dosť podobné filmy s prakticky rovnakou tematikou: Ghost Town a Over Her Dead Body. Oba mali takmer úplne totožné motívy a zápletku, akurát samozrejme inšie prostredie, postavy a súvislosti. No popravde, Over Her Dead Body sa mi páčilo predsa len o čosi viacej. Toto mi pripadalo ako keby z toho chceli robiť komédiu za každú cenu a občas ten sarkazmus vôbec nedopadol na úrodnú pôdu. Príbeh to bol dobrý, aj zápletka a všetko to okolo, len to podanie celého filmu sa mi až tak nepozdávalo. Väčšina filmu sa točila stále len okolo toho istého sebectva hlavnej postavy zubára, no aspoň že záverečná pol hodinka bola vydarená a miestami dosť dojemná. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 4/10 Hudba 4/10 Prostředí 5/10/// +Ricky Gervais, romantický závěr -moc upovídané, pořádně nevyužitý potenciál námětu/// Popravdě dost velké zklamání. Čekal jsem od toho daleko víc, než jen užvaněné povídání si s duchem. Ricky Gervais má velký komediální potenciál a ten se mu daří částečně plnit i zde, přesto ho scénář hodně svazuje a nepustí ho do větší akce. Doufal jsem, že to bude tak dobré jako film A co když je to pravda? Ono se to však víc podobá seriálu Dead Like Me, kterého už jsem měl po dvou řadách dost. A když to stejné v bleděmodrém vidíte i ve filmu, docela se nudíte. Není to úplně špatný film, však ani zdejší hodnocení tomu nenasvědčuje, ale moji představu to nenaplnilo./// Celkem 46%/// ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Vynález lži se mi líbil o dost více. Postava Grega Kinneara slibilovala pěkně ukecaného otravného ducha a on nakonec byl spíše jen tím duchem z kategorie otravných. Ricky Gervais svou roli zvládl i tentokrát. Přičemž nejvíce se mi líbila scéna kdy začne v nemocnici řešit jakéže to koplikace tedy nastaly při jeho operaci a jen tak mimochodem se dozví že na 7 minut zemřel:) Film samozřejmě notně romantický je, ale jak jsem předeslal díky Rickovi a tedy i díky krásné Téa Leoni se podařilo filmu důstojně doklouzat na závěr. 55% ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Velká škoda, že film až moc hrotí citovou stránku věci. Kdyby si snímek jel hezky svou hladinku křížence romantiky a prdele bylo by to lepší. Ricky Gervais nedostává pro svou typickou značku - sakristický poznámky tolik prostoru jako v Komparzu, ale i tady má pár míst na hlášky co by rozesmáli i krysu v zubech kočky. A Tea Leoni je fakt kus poctivý kosti, ta mě napsat odněkud z iglů, abych jí přijel zahřát, tak bych poslal všechny eskymáky na dovču, protože takovou seanci co bych tam rozjel s Téaou nebo jak se to blbý jméno skloňuje . ještě žádnej eskymáček ani iglů nezažilo. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (10)

  • Při natáčení prohlásil Gervais, že to je poslední film, ve kterém hraje a nemůže mluvit do natáčení. (don corleone)
  • Hlavní postava byla pojmenována podle známého dentisty Charlese Pincuse, který se zabýval estetikou chrupu. (don corleone)
  • Kristen Wiig se považuje za fanynku Rickyho Gervaise. Natáčení s anglickým komikem označila za splnění svého snu. (don corleone)

Reklama

Reklama