Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrůzný nález v pražské kanalizaci otevírá případ směřující mezi uměleckou smetánku. Procento nově objevených obrazů starých mistrů je nebezpečně vysoké. (Česká televize)

Recenze (37)

jungewolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkem dobrý díl . Galeristu Branalda hraje M.Myšička, znalce umění Goldsteina J.Achab Haidler, stát.zástupkyni Vránovou P.Mourková, karbaníka Hýku J.Dvořák a dalšího z karbaníků Bulhara slovenský herec Ivo Gogál. Nadřízený týmu Oktopus pluk.Schwarz(K.Hádek) rád nosí darované bundy policejních složek jiných států. Třeba LAPD(policie z Los Angeles, USA) nebo portugalské policie. Velice dobrá je hudba Michala Pavlíčka . ()

Chudobka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kladně hodnotím pouze hudbu Michala Pavlíčka a pár pěkných obrazů, které se tam hodnotily opakovaně jako mazanice. Většinu času jsem strávila s ovladačem v ruce a střídavě jsem zesilovala a zeslabovala zvuk. I tak mi občas některá slova vypadla. A dívat se na naštvanou tvář Mariky Šoposké bylo unavující. Snad bych to chápala v 1. epizodě, než si na pana Krobota zvykla. Ale možná ji štve pořád a lidé okolo ní rovněž. Její výraz je neměnný. Bez emocí. ()

Reklama

Pepi74 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nenapínavý díl, který se točí chvíli kolem obrazů, chvíli  - jo vlastně - vraždy. Krobotovi není z 90% rozumět, takže si divák musí domýšlet co vlastně říká. Chlápek, který si myslí, že ve stoce, navíc kousek od volně přístupného vchodu, kde je tuna graffiti se tělo nenajde musí být hodně naivní. Chtěl bych vidět toho, co by si to pustil podruhé. PS Šéf oddělení co střídá při zásahu bundy policií celého světa, to je jako fór?? ()

a-ja

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tragickej Hádek, tragická Šoposká, furt stejnej Krobot. Děsnej zvuk (jak ve filmech pro pamětníky z let třicátých, ale tam byl problém jen s rozdílnou úrovní hlasitosti hovor - hudba, hercům ale rozumět bylo) - divný, že ti fuj komunisti tohle vychytaný měli, zatímco dnešní ´tvůrci´ to ani s nejmodernější technikou nezvládnou... ()

quokam 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevim no. Prilis mnoho nahod, prilis mnoho klise, zaverecny vyslech vraha je toho dokladem. Zapletka susti papirem Hadek je out of sve role. Policia, nebo LAPD, nebo oboji? Krobot stale v jiz nekolikrat videnem archetypu. Sopovska vlastne taky. Epizoda se nepovedla ani Mysickovi. Na tri jeste s privrenim oka.   4.5/10. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (3)

  • Jako falzum jsou označovány všechny dokumenty úřední povahy, které se vydávají za něco jiného, než ve skutečnosti jsou. (sator)
  • Na začátku epizody vidíme tzv. Karlínský viadukt (Negrelliho viadukt) v Praze. (Winster)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno