Reklama

Reklama

Million Dollar Hotel

  • Německo The Million Dollar Hotel (více)
Trailer

Obsahy(1)

Příběh tohoto filmu se odehrává v jednom z hotelů postavených kdysi ve třicátých letech. V jednom z těch hotelů, kde smích poskakoval na bublinkách šampaňského. S příchodem třetího milénia v hotelu přežívají mentálně nemocní, blázni, narkomani, prostitutky a pátý člen skupiny Beatles. Tom Tom, hlavní hrdina filmu, zrovna zamilovaně sleduje éterickou prostitutku Eloise. Až chemicky kyselý milostný vztah dala do pohybu jediná věc - do hotelu přijíždí zvláštní agent Skinner, aby vyšetřil záhadnou smrt Tomova nejlepšího kamaráda - syna milionáře - Israela Goldkisse. Nehostinné kulisy a skvělý střih vytváří ztracenou atmosféru, kterou prohlubuje jedinečná hudba skupiny U2. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (178)

sonnak 

všechny recenze uživatele

Silně atmosferické, city nabité, kouzelné scény se tu střídají s hluchými místy, které ve filmu bohužel převažují. Skvělá kamera, krásný hudební doprovod - dvě věci kterým se podařilo vytvořit solidní depresívní atmosféru...ale to nestačí. I tak jde ale o zvláštní film, který za shlédnutí určitě stojí. ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Jedna hodně dlouhá nuda. Gibson tam moc není a Daviese ani Jovovich nemám rath. Nejlepší mi přišel Peter Stormare, jehož postava týpka, co si myslí, že byl člen Beatles je vtipná a jediná, která za něco stojí. Jinak thriller to teda rozhodně není, to nevím, kdo na to přišel. NEJLEPŠÍ HLÁŠKA - Tom Tom: Zajímalo mě, jestli Skinner může být větší cvok než Dixie. Dixie hrál v kapele The Beatles, ale oni o tom nevěděli. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Na to jak to mohlo být zajímavé to bylo až příliš nudné a nicneříkající, chvílemi až depresivní a hlubokomyslné. Autoři podle mě neměli naléhat a pospíchat na závěr filmu, jelikož právě ten už je předem znám. Přiznám se, že jsem se jako člen Milionového hotelu nudil. Nebýt skvělého hudebního podtextu od U2 nevím jestli bych u něj dokázal vydržet až do samotného konce. I když sledovat magory, nájemníky byla chvílemi docela zábava, ale to je asi tak všechno. --- Sebevražda je pro žida nejubožejší zločin. My sebevraždu nepotřebujem, neznáme ji. ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Nevydarený, nudný experiment. Ukazuje svet ľudí na okraji - či už rozumovo alebo existenčne v konfrontácii so svetom zdanlivej normálnosti, ktorá je ale v skutočnosti častokrát ešte uletenejšia a šialenejšia. Zvolená forma však zabieha do nechcenej sebaparódie, miestami až nepozerateľnosti. Nielen pre odtrhnutosť od života, ale najmä pre akoby na kolenách šitý scenár. Pripadalo mi to ako veľmi nesústredene vypracované so snahou narvať tam čo najviac halucinačne uletených motívov približujúcich svet inak zmýšľajúcich a žijúcich. Výsledkom je zmätený film s jediným pozitívom a tým je civilný herecký výkon a pekná tvárička Milly Jovovichovej. ()

triss 

všechny recenze uživatele

Úvod je myslím si hodně podařený, při "život je to nejlepší, plný magie, krásy, možností, a...televize" malinko mrazí. Tom Tom mi nicméně někde v půlce začal být hrozně protivný, zachránil se až bubláním do coly před užaslým Skinnerem. Hezká zmagořelá atmosféra, Milla Jovovich a krvavý ruce na konci tenhle film jednoznačně posunujou od škatulky "divný" k "zajímavý". ()

Galerie (48)

Zajímavosti (5)

  • Film sa natáčal v centre Los Angeles. (youtoo18)
  • Hotelu, ktorý nesie názov filmu, sa hovorí Rosslyn nebo Frontier. Má 422 izieb. Kedysi tu bol aj utečenecký tábor. Keď vláda v 80-tych rokoch rušila psychiatrické ústavy, mnoho týchto ľudí našlo útočisko práve v tomto hoteli. (youtoo18)

Reklama

Reklama