Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nick dokáže okouzlit každou ženu a dostat ji právě tam, kde ji chce mít. Jednoho dne se mu ale stane nehoda, po které začne slyšet, co si ženy opravdu myslí. S úspěchem začne tuto schopnost používat k vlastnímu prospěchu. Prvním terčem se stane nová ambiciózní kolegyně, která dostala jeho vysněné pracovní místo. Nick hodlá vydávat její nápady za vlastní, ale plány mu zkříží láska... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (630)

Bauer 

všechny recenze uživatele

Bájčná romantická komedie a pro mně osobně skvělá záležitost u které jsem si výborně odpočinul. Velmi mně zaujal originální scénář, který je vtipný a dobře zpracovaný .Vidět znamenitého herce jako je Mel Gibson v romantických komediích jsme zatím neměli moc možností vidět, takže tato role je i malým překvápením. Každopádně Mel Gibson dokáže zahrát opravdu cokoliv a především vždy výborně. A hlavně je vidět, že natačení komedií si užívá a komedie mu děsně moc sednou. K němu se náramně hodila krásná Helen Hunt. Ze začátku to mělo dobré tempo, jenže ke konci ho docela slušně ztratilo a už to nebylo ono. Proto dávam "jen" 4*!! ()

kitano 

všechny recenze uživatele

Komedie prilis nemusim a tie americke uz vobec nie. Iste. Aj tu je dej poskladany z klise, avsak inak je film zalozeny na velmi originalnom napade, a obsahuje kopec vypecenych scen ktore ma vzdy zarucene rozosmeju (napr ked gibson zisti, ze aj ked dokaze pocut, co si zeny myslia, marne pocuva co si myslia dve blondyny-sekretarky, pretoze nemyslia vobec :)). Gibson je skvely a nebyt toho trapneho konca, mozno by to bolo aj za desat. 9/10 ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ktorý chlap by nechcel toto aspoň na hodinu zažiť? Pre mňa jedna z najlepších romantických komédií v dejinách filmu. Mimoriadne vtipná, tak správne romantická a k tomu sa pridali excelentné herecké výkony. Gibson a Hunt to je neskutočná záruka kvality, Tomei ako bočná rola je tiež výborná. Jediná mi vadila Gibsonova dcéra, ktorá vyzerala otrasne, ale tento nedostatok odpúšťam. ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Sakra dobrá romantická komedie s překvapivě velmi legračním Melem Gibsonem a hezkými písničkami Franka Sinatry. Velice mě pobavilo i cameo Bette Midlerové. Já nejsem takový milovník klišé o "napravování" (to slovo zavání téměř totalitním imperativem), jen mám rád komedie. Hodnotím to tedy jako výbornou komedii, nikoli jako nějaký podělaný příběh s "ponaučením". To jen na vysvětlenou, nechci vypadat jako nějaký Mirek Dušín. 80% ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Byl jsem na tenhle film pozván do kina. Odmítl jsem. Zvoucí mi potom řekla, že to byl skvělý film. Jelikož jsem znal zvoucí tehdy již dostatečně, tedy - jak myslí, jak cítí, jak prožívá a jak hodnotí, tak jsem věděl, že to nebude pro mě nic moc. Později, kdy se začal tenhle film "Po čem ženy touží" dávat často v televizi, tak jsem na chvilku nabyl dojmu, že v něm je i něco poučného. Tento pocit ze mě ale dost rychle zmizel. Navíc mi vadí tak přehrávající herec, jakým je pro mě Mel Gibson. A přece dávám dvě hvězdičky, ale kdyby se ten film nenatočil, jako řada jiných, tak by se nic nestalo. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (16)

  • Smyšlená reklamní agentura, v níž Nick Marshall (Mel Gibson) pracuje, využívá slavnou budovu The Rookery v Chicagu. (Jiri_Jaros)
  • Natáčanie prebiehalo v amerických mestách Chicago (Pui Tak Centre, Drake Hotel, Near North Side, Chinatown, Armour Square), Los Angeles (University of Southern California), Beverly Hills (Greystone Park & Mansion) a Culver City (štúdio Culver Studios) od 23. februára do 23. júna 2000. (Greenpeacak)

Související novinky

Po čem (asijské) ženy touží

Po čem (asijské) ženy touží

04.06.2010

Čínský scénárista a režisér Chen Daming se rozhodl vrátit Hollywoodu „remakový úder“. Už tento týden začne s rozpočtem 5 miliónů dolarů natáčet předělávku romantické komedie Nancy Meyers Po čem ženy… (více)

Reklama

Reklama