Reklama

Reklama

Takešiho hrad

(pořad)
  • Japonsko Fûun! Takeshi Jô (více)

Japonská zábavná súťaž, ktorej hlavnou postavou je gróf Takeši. Svoj hrad opevnil a pripravil neprekonateľné prekážky pre všetkých, čo by sa chceli k nemu dostať. (oficiální text distributora)

Recenze (275)

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Zajímavě vymyšlená televizní šou, která svého času byla k vidění na stanici DSF. Japonec se připravil na start, zařval něco heroického a v dalším okamžiku si dal tak tvrdě přes hubu, že kolikrát zůstal rozum stát. Tak to neustále pokračovalo a postupně se počet Japonců doslova vybil až na jednoho vítěze. Disciplíny byly rozmanité a občas inovované. Každopádně do té doby bych nevěřil, že Japonci mají i veselou stránku svého charisma. ()

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Sice jsem zmlsana Drtivou porazkou, kde jsou discipliny i komentatori uz na jine urovni, ale jako predchudce se Takesiho hrad vubec nemusi stydet. Nektere discipliny jsou nudne (probihani dvermi, pocitajici ruce, sumo, americky fotbal atd.), ale jine jsou kouzelne (mucholapka, pohyblivy surf, tivoli, rotujici klady, pechod po moste atp.) a velkym plus je, ze se casto obmenuji. Jedine, co nechapu, je pitomy zaver v autickach, kde nikdo nemuze vyhrat. Ale i tak je to prijemne zpestreni vecera. ()

Reklama

Ad4mson 

všechny recenze uživatele

Japonci jsou úchyláci, co se týče televizních show a soutěží, to ví kdekdo. U Takešiho hradu, který vysílala někdejší TA3, jsem se mohl vždycky potrhat smíchy. Bránice mi pulzovala z komických japončíků padajících do bahna nebo do vody z bizarních autíček a různých povozů, ale také z perfektního dabingu. A "Trpasličí" Craig Charles byl boží. Tohle je KULT! ()

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Tohle je ultrazábavná japonská blbinka, na které jsem se stal docela snadno závislým :D v tom dobrém slova smyslu. Od té doby, co ji vyměnily na Coolu za fear factor jsem byl zpočátku skeptický, ale jako nahrazení to je akceptovatelné. I když... FF bych tam taky ocenil. Nejvtipnější na celé soutěži je kromě disciplín samotných komentář! Ten frajer co to dělá k tomu snad byl zrozen... ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Na toto sa mohli dať nahovoriť naozaj iba Japonci :D Nenáročná oddychovka a nedocenený kult, u ktorého sa dá pomerne slušne pobaviť. Mal som to šťastie a podarilo sa mi raz vidieť aj diel, kde gróf Takeši neubránil svoj hrad, a tak nezaznela najčastejšie požívaná veta v tejto relácii: "Dnes nemáme v Takešiho hrade žiadneho víťaza" 80% a nostalgické 4* ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • „Jedna z věcí, kterých jsem si všiml, bylo, že všichni nemusí projít všemi překážkami,“ řekl jeden z účastníků o natáčení. „Uvědomil jsem si, že se nechci účastnit, dokud mě nezavolají.“ A díky této strategii postoupil až do finální překážky s vozítky. (Vitox)

Reklama

Reklama