Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdiny stoprocentně nekorektní huličské komedie jsou dva naprosto rozdílní kámoši: upjatý Harold svůj život zasvětil bankovním investicím a tajnému pokukování po hezké sousedce Marii. Zato ležérní Kumar si navzdory svému talentu pro medicínu nedělá hlavu s ničím včetně toho, že by už konečně měl dospět. Na co nestačí, to okecá. Odjakživa však ty nejdůležitější věci rozhodují spolu. Co se stane, když se tihle dva rozhodnou oslavit konec pracovního týdne společně? Obyčejný hamburger od firmy White Castle se během nekonečné, divoké páteční noci mění v nedosažitelnou vidinu. Zato se oba kámoši na cestě do New Jersey a zase zpátky dostávají do neuvěřitelných problémů. Jejich putování je plné nejpodivnějších setkání a nejbláznivějších událostí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (454)

O.Peta 

všechny recenze uživatele

Pořád jsem nemohl pochopit proč zrovna tato komedie s tímto tématem má poměrně vysoké hodnocení. Po zhlédnutí jsem už pochopil. Občas platí totiž i pravidlo přímé úměrnosti: Čím větší blbost a slátanina, tím větší zábava to je. Spokojenost, jen tu fekální bitvu na záchodech bych si odpustil. Díky i za N.P.Harrise. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

..."ty vole, tohle nebyl moc dobrej extrém vole..." Fakt ne. No - chvílemi i vtipné. Jen nechápu, pro koho je tahle taškařice kultovním filmem. Pro čtrnáctiletý dětičky jsou naši hrdinové myslím trochu starý páky a jestli na tomhle někdo ujede po osmnácti, tak to je mi ho tedy fakt líto... . . . Předpokládám, že zdejší vysoké hodnocení je důsledkem nějaké vyhulené psychózy. Velmi průměrná kokotmedie, velmi velmi průměrný film. Dvě a půl hvězdičy maximálně - a nic mě nenapadá, proč to zaokrouhlit nahoru. Ale jako příloha do časopisu dobrý, fak volové... ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $9miliónovTržby USA $18,250,550Tržby Celosvetovo $23,936,908║ A to som si najrpv myslel akú sprostosť idem pozerať a ono to bolo vlastne aj sprosté a popri tom moc svižné, neokukanou dvojicou John Cho a Kal Penn príma osviežujúce a hlavne bohato zábavné a to mám ja moc rád. /85%/ ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

A ste ešte nevideli, tak vám film sprostredkujem pomocou jednej scénky. Ak vám bude pripadať vtipná, film si pozrite, ak nebudete absolutne chápať, neriešte ho. Náš hrdina močí v lese pri kríčku. Príde chlapík, začne močiť hneď vedľa neho do rovnakého kríčka. Harold, či Kumar, už si nepamätám, sa ho pýta, prečo močí hneď vedľa neho. Chlapík sa začne rozčulovať, že či patrí tento krík jemu, či si ho kúpil a tak podobne. Chápete? Pohúlili ste? ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Proti tomuto nepodarku bych navrhla "Hele, vole, kde mám káru?" na filmové ceny snad ve všech kategoriích, ta svou demenci totiž nezakrývala, ale udělala z ní přednost, na kterou se dalo od prvních minut celkem bez problémů přistoupit, smích u jedné scény a kreslených portrétů na samém konci zde nestačí na víc, než jednu *. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (31)

  • Kal Penn (Kumar) je vegetarián, a proto mu štáb vyrobil vegetariánské verze White Castle hamburgerů. (imro)
  • Ve scéně, kdy se Kumar (Kal Penn) zastaví u cesty, aby se šel vymočit, značka ukazuje šipkou doleva. V dalším záběru však směřuje doprava. (Terva)
  • Keď Kumar pozerá na televíziu, má na sebe košeľu odkazujúcu na amerického prezidenta George Busha. Jeho predstaviteľ Kal Penn odišiel neskôr pracovať do Bieleho domu, pre Baracka Obamu. (WalterIK7)

Související novinky

Prcičky jsou zpátky. Na plné... plyn.

Prcičky jsou zpátky. Na plné... plyn.

21.04.2011

To nejdůležitější zatím nevíme: Vrátí se Stiflerova máma? Je to napínavé čekání, protože bez osvědčené MCBP to už nebude ono. I přesto ale čtvrtý díl Prciček vypadá téměř jako teen-comedy-verze… (více)

Huliči, DiCaprio a Nottingham

Huliči, DiCaprio a Nottingham

29.07.2008

V dnešní vydatnější novinkové náloži potřetí zahulíme a uvidíme, co připravuje Leonardo DiCaprio a jak to vlastně vypadá se Scottovým Nottinghamem. Jednička stála 9 milionů a vydělala 23, dvojka si… (více)

Reklama

Reklama