Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Paige Morganová měla svůj život pevně naplánovaný a byla nezlomně přesvědčena o tom, že neexistuje nic, co by jí mohlo zabránit vystudovat medicínu a stát se doktorkou. Pak ale potkala Eddieho, mladého sympatického podivína z Evropy. Zamilovali se. Ano. A už to vypadalo, že velkému štěstí nic nebrání. Jenže Eddie nebyl jen tak ledajaký student, ale Edvard Valdemar Dangaard, dánský princ a jediný dědic trůnu. Jeho otec leží na smrtelné posteli, takže Eddie musí zanechat rebelského poflakování v Americe a vrátit se domů na korunovaci. Bez Paige ovšem odjet nechce a tak šokovaná Paige odlétá do vzdálené země, aby se stala královnou. Dokáže to vůbec? Film se natáčel i v Česku (především interiéry paláců) a malou rolí se v něm může pochlubit např. modelka Andrea Verešová... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

heyda 

všechny recenze uživatele

Tisíckrát ohrané téma. Už by si mohli dát amíci s tímto druhem komedie pokoj. Thank you so much. Ale abych nebyl úplně tvrdej, tak na druhou stranu Julia Stiles je docela sexy a když člověk leží večer doma v posteli a je unavenej po těžkým dnu, tak tenhle film je to pravé ořechové. Člověk nad tím nemusí přemýšlet, stejně už je dopředu jasné, jak to skončí. Prostě se jenom tak koukat a nic neřešit. To je ten pravý recept na takový typ filmu. :-) ()

Kritik. 

všechny recenze uživatele

Nedávam filmom slabé hodnotenie len preto, že "to nie je môj obľúbený žáner". Princ a ja je jednoduchý, ničím nevýrazný filmík určený pre oddych. Ľahký, romantický, klasický, normálny, s dobrým koncom. Priemer. Nie je úplne trápny, hoci by v tomto žánri mohol byť. Príbeh určený nielen pre vianočný čas, ale aj na nedeľné popoludnie alebo obdobie domáceho liečenia, samozrejme hlavne pre ženy a dievčatá :) ()

Reklama

ivishka 

všechny recenze uživatele

Naivní, předvídatelné a nanejvýš naprosto nereálné. Ovšem musím dát 3/5, jelikož každá holka si alespoň jednou za život takového prince vysnila a tento sen nás občas provází i celý život. Nejlepší na tom je, že je tu i skvělá herečka Julia Stiles v roli "holky z davu", která dělá film přirozenějším a luxusní sameček Luke Mably. Tato dvojka z trojice těchto filmů je naprosto v pořádku a díky tomu je to mnohem lepší. Takže tento díl ano a nevadí mi ani opakování...ale všeho s mírou. ()

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Když mně komedie více jako polovinu času nudí a není v ní byť jediný náznak k úsměvu,tak asi opravdu není vše v pořádku. Kýčovitá komedie,hlavně v prostředí "českého" Dánska (tato část filmu se mi opravdu nelíbila). Ale charismatická a z mého pohledu chlapa velice krásná Julia Stiles si nějakou tu hvězdu zaslouží a to nejen za svůj ženský šarm,ale i herecké umění. Asi jediný herecký výkon,který mně v tomto filmu zaujal..50% ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Paige Morganová (Julia Stiles) je sebevědomá studentka, která vše podřizuje svému jedinému cíli, stát se doktorkou. Ale zdá se, že jí stále někdo hází klacky pod nohy, naposledy její studentský kolega, svérázný Eddie se svým podivným přítelem, který si s ničím moc neláme hlavu. Jenže osud je osud, a oba se do sebe (nečekaně) zamilují - a až poté Paige zjišťuje, že Eddie není jen tak obyčejný kluk, ale dánský princ Edvard, který si do Ameriky přijel jen povyrazit (zlákán reklamou na nočním kanále) (samozřejmě než poznal tu pravou lásku, Paige) ... Kdyby existovala soutěž o nejméně originální film všech dob, Princ a já by se s přehledem mohl účastnit bojů o první příčky. Už asi po úvodních třech minutách jsem manželce odvykládal, jak to celé bude pokračovat, a až na malé detaily jsem se naprosto trefil. Sice se autoři vše snažili zkomplikovat "nečekaným" koncem, ale zkušenějšího diváka neoklamou - že to jsou jen otevřená dvířka k druhém dílu (na který si teda já už netroufám).. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (19)

  • Řidič, se kterým Eddie utíká na začátku filmu je Eddie Irvine, který je profesionálním řidičem a pilotoval i Formuli 1. (imro)
  • 22-milionový snímek si v USA za první tři dny promítání (2.-4.4. 2004) vydělal 9,4 mil. dolarů a za nasledující tři měsíce celkem 28,1 milionů. (imro)

Reklama

Reklama