Reklama

Reklama

Hlas smrti

  • Kanada White Noise (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jonathan Rivers (Michael Keaton) je úspěšným architektem s krásnou ženou, spisovatelkou Annou, milujícím synem Mikem a dalším dítětem na cestě. Žije spokojeně do té chvíle, než do jeho života zasáhne tragédie. Anna se ztratí cestou do práce a později je nalezena utonulá v řece. Jonathan, šílený žalem, se odstěhuje a úzkostlivě se straní všech přátel a zbytku rodiny. Tajemný vědec Nicolas Elia přesvědčí Jonathana, že Anna vysílá signály "ze záhrobí" pomocí televizní obrazovky a rádia. Jonathan poslechne jeho rady a s pomocí nových přátel Raymonda Price a Sarah Tate se pokusí navázat spojení s manželkou. Bezděčně tak otevře dveře do jiného světa. Netuší, co tím způsobí: mrtví teď mají možnost zmocnit se ho.. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (207)

Damiel 

všechny recenze uživatele

48 % - Z nápadu se nepodařilo vytěžit příliš, pár mrazivých chvilek obklopuje spíše dějová vata, zakončená béčkovým koncem. Scénář, prošpikovaný řadou tupých replik, prostě působí dojmem buď malého talentu jeho autora, nebo šití horkou jehlou. Michael Keaton v hlavní roli hraje svůj standard, do extraligy duchařských thrillerů ale Hlas smrti bohužel vytáhnout nedokázal. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Hlas smrti svojí určitou kvalitu má, ale je velká škoda, že se z toho nakonec vyvine, jen obyčejný thriller, i když slušně napínavý, ale tuctovej a trochu připomínající film Frekvence, podle mě se z toho dal udělat spíš dobrej horor, námět na to byl slušnej. Ale bohužel se tak nekoná a po nějaký době se napětí mění spíš v nudu a až do konce se to nemění a konec to už je kapitola sama o sobě, ten je naprosto stupidní a nesmyslnej a všechno to tajemno, který z flimu sálá po celou dobu je pryč a celkovej dojem z filmu je mnohem horší. Ještěže aspoň Michael Keaton hraje dobře, ten to vytáh apspoň na lepší 3* ()

Reklama

jenik71 

všechny recenze uživatele

Námět není až tak úplným výplodem fantazie scénáristy. Podobný příběh se totiž skutečně stal, ale ne přesně tak jak je nám tu servírováno. Protože jsem o tomto podrobně zdokumentovaném případu četl, byl jsem zvědavý, jak s tím filmaři naloží. Je velká škoda, že se nedrželi pouze faktů, ale přimíchali sem i dávku nesmyslů, hlavně v závěru. Skutečný příběh skončil úplně jinak a je pro mě nepochopitelné, proč byl vlastně změněn. EVP skutečně existuje, vědecky je již potvrzeno, ale stále zůstává neobjasněnou záhadou. Pokud vás zajímají nějaké podrobnosti, podívejte se v bonusech na DVD na otitulkované dokumenty. Rozhodně jsou zajímavé. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Jeden z milióna štandardných amerických thrillerov, ktorých počiatočný potenciál sa utopí v nevhodnom dejovom vyvrcholení (Taking Lives), podporenom otravnými digitálnymi efektami (The Forgotten). Zápletka je riedka a s výnimkou zopár zimomriavok tu niet o čo stáť. Radšej si zopakujte námetovo podobnú, no podstatne zmysluplnejšiu a duchaplnejšiu Frequency. ()

Eddard 

všechny recenze uživatele

No, kdybych předtím neviděl Felliniho kousek Ginger a Fred, ve kterém vystupuje dvojice pošahaných šarlatánů, kteří nahrávají hlasy mrtvých, možná bych mohl brát Hlas smrti vážně... Takhle se omlouvám, ale je to už dlouho co jsem se u filmu podobně šklebil a ošíval. Michael Keaton, který kdysi explodoval v Burtonově Beetlejuicovi, tady chodí jako tělo bez duše a to, že je posedlý myšlenkou znovu se setkat se svou mrtvou ženou, do které je osudově zamilovaný, jsem mu upřímně nevěřil. Nezáživná béčková produkce, hodná tak na Novu v pátek ve dvě ráno. Nevyděsí, nepřekvapí, zklame... 30% ()

Galerie (32)

Zajímavosti (6)

  • Kvůli filmu vznikla v Anglii stejnojmenná produkční společnost na jedno použití. (imro)
  • Snímek nevznikl podle stejnojmenné novely Dona Delilla. (imro)

Reklama

Reklama