Reklama

Reklama

Hlas smrti

  • Kanada White Noise (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jonathan Rivers (Michael Keaton) je úspěšným architektem s krásnou ženou, spisovatelkou Annou, milujícím synem Mikem a dalším dítětem na cestě. Žije spokojeně do té chvíle, než do jeho života zasáhne tragédie. Anna se ztratí cestou do práce a později je nalezena utonulá v řece. Jonathan, šílený žalem, se odstěhuje a úzkostlivě se straní všech přátel a zbytku rodiny. Tajemný vědec Nicolas Elia přesvědčí Jonathana, že Anna vysílá signály "ze záhrobí" pomocí televizní obrazovky a rádia. Jonathan poslechne jeho rady a s pomocí nových přátel Raymonda Price a Sarah Tate se pokusí navázat spojení s manželkou. Bezděčně tak otevře dveře do jiného světa. Netuší, co tím způsobí: mrtví teď mají možnost zmocnit se ho.. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (207)

otík 

všechny recenze uživatele

Poměrně zdařilý duchařský snímek, který svým koncem otázky spíše vyvolává než řeší. Tradičný baf baf snímek překvapí především pro americký film netradičním koncem. Keaton si zahrál muže, jehož žena se "zabila" v autě a předává mu ze záhrobí. Otázkou je, zda je dobře poslouchat tyto zprávy, neboť ne jeden už na to doplatil. Jenže touha slyšet svou milou se pomalu mění v posedlost. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Kdysi dávno, ještě jako relativně malej, jsem tenhle film viděl a znamenal pro mě jeden z nejděsivějších hororových zážitků vůbec. Po letech jsem na White Noise úplně zapomněl, ovšem nervydrásající konec mě film hodně rychle připomněl. A bál jsem se. Opravdu, opět jsem se po dlouhé době u hororu bál. White Noise je krásným příkladem toho, že strach z neznáma je vůbec ten nejúčinnější. A i přestože film obsahuje hromadu hovadin, lekačky a všemožné zvukové efekty fungovaly i tentokrát. ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Není šťastnějšího člověka než John Rivers (Michael Keaton). Úspěšný v práci, se svoji první ženou jsou stále dobří přátelé, a jeho druhá žena, spisovatelka Anna, mu právě dnes oznámila, že spolu čekají miminko. Stačí ale jediná událost, a celý Riversův život je převrácen naruby. Anna se stane obětí autonehody a umírá. Pár dní poté Johna kontaktuje záhadný Nicolas Elia, který jej přesvědčí, že je s Annou stále v kontaktu. Zprávy ze záhrobí se začínají množit, a John si začíná být jistý, že se mu Anna snaží něco důležitého sdělit ... Takovéto filmy mám hrozně moc rád - ať už to byla Frekvence nebo třeba Na křídlech vážky, vždycky se skvěle bavím. U Hlasu smrti jsem se kromě toho i docela bál - asi bych si takovéto filmy neměl pouštět když jsem sám doma :) Co se ale rozhodně nepovedlo byl konec - i když jsem něco takového čekal, stejně mne to zklamalo - ale pro dnešek přimhouřím oko :) ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Kvalitná dospelácka ducharina, ktorá v sebe kombinuje všetky už použité ingrediencie japonských hororov. Finále to už tradične trochu kazí, ale inak primerane mrazí. Nedosahuje kvalít TEMNEJ VODY, je však trochu lepšia ako GOTHIKA a zrovnateľná s KĽÚČOM... ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Duchársky thriller, ktorý však okrem výborného Michaela Keatona a pár ľakačiek neponúka nič nové. Ale aj tak by som nechcel napísať, že sa jedná o tuctový americký "skorohoror", pretože ako pri, bohužiaľ väčšine USAáckych podobných filmoch som sa pri Hlase smrti nenudil. K **** mu však chýba trochu prepracovanejšia atmosféra a väčšia dávka napätia.***a 1/2 ()

Galerie (32)

Zajímavosti (6)

  • Příběh je založen na vědecky potvrzeném fenoménu EVP (Electronic Voice Phenomenon), podle kterého mrtví lidé promlouvají k živým prostřednictvím televize nebo rozhlasu. (imro)
  • Kvůli filmu vznikla v Anglii stejnojmenná produkční společnost na jedno použití. (imro)
  • Nahrávka použitá v traileru „I love you“ údajně patří politikovi Stanley Searlesovi, který zemřel v roce 2002. Záznam udělala jeho dcera Karen Mossey, známá výzkumnice EVP. (imro)

Reklama

Reklama