Reklama

Reklama

Avatar: Legenda o Aangovi

(seriál)
  • USA Avatar: The Last Airbender
Trailer 6
Akční / Dobrodružný / Fantasy / Mysteriózní / Komedie
USA, (2024–2025), 15 h 16 min (Minutáž: 47–64 min)

Tvůrci:

Albert Kim

Hrají:

Gordon Cormier, Kiawentiio, Ian Ousley, Dallas Liu, Paul Sun-Hyung Lee, Ken Leung, Daniel Dae Kim, Tamlyn Tomita, Yvonne Chapman, Elizabeth Yu, James Sie (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Mladík zvaný Avatar musí ovládnout čtyři živly, aby zachránil svět, který se zmítá ve válce. A taky porazil kruté nepřátele, kteří ho chtějí za každou cenu zastavit. (Netflix)

Recenze uživatele Krnac k tomuto seriálu (3)

Aang (2024) (S01E01) 

Fajn rozbeh príbehu kde šlo cítiť emócie z osudu postáv. Rozdieľ od originálu cítiť v štýle uvedenia do deja kde originál nám nič nevysvetlil a spolu s Aangom sme museli všetko zistiť. Tu dej začína na začiatku vojny v Sozinovej ére, kde sa divák dozvie základy a aj Sozinov plán. Zatiaľ seriál pôsobí že sa nesnaží o mystično ale skôr o temnotu, uvidím ako bude vyzerať zvyšok seriálu. ()

Válečníci (2024) (S01E02) 

Koniec dobrý ale diel celkovo sa hrozne tiahol. Celá linka s Katarou učiaca sa ovládať vodu a hľadanie zvytku šla preč. Všetky zaujímavé veci okolo Kyoshi ostrova zo seriálu boli zredukované na tréning Soky a pridali Aangovu meditáciu. Chápem že ako nový divák by som to asi vnímal inak ale takto väčšina dielu mi prišlo ako nuda. ()

Sever (2024) (S01E07) 

Strašne uťahané s pár dobrými scénami. Choreografia boja s majstrom Paku pôsobila väčšinu času dosť lenivo. Prekvapuje ma že ostatné epizódy boli schopné narvať niekoľko dejových oblúkov dokopy zatiaľ čo tu len natiahli niečo čo v animovanej podobe trvá 20 minút na 50 minút. ()

Reklama

Reklama