Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pracuje pro biotechnologickou společnost, která umí manipulovat s časem. Temnou stránku toho odhalí, až když jeho žena kvůli dluhům přijde o 40 let života. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (129)

trickmaster 

všechny recenze uživatele

Hodně dobrej futuristickej snímek z Německé dílny! A že Němci tohle neumí! Pfff.... Já se bavil! Ve filmu je spousta zvratů, divák teoreticky nemá šanci odhadnout, jak film dopadne a upřímně, mile mě to překvapilo! Nakonec vše krásně zahrnuje přesně to, jací jako lidé jsme...a i vy se máte možnost emočně připojit na stranu odpadlíka bojujícího za spravedlnost, spravedlivou a milující maminku, která to s dcerou myslí opravdu dobře nebo na stranu oběti, která si jde bezmezně za svým. 4/5 ()

a0001 

všechny recenze uživatele

Aj napriek podobným témam si udržal originalitu, nečakajte ani príbehové klišé, film prekvapuje príbehom, priebehom, nápadom a v neposlednej rade aj myšlienkou. Taký komplexný funkčný film som nečakal. Justin s tým "svojím" tínedžerským konzumným, z časti aj klišé filmom tomuto nemôže priamo ani konkurovať, aj keď zaslúži bod za "prvenstvo". ()

Reklama

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Hodně zajímavá sci-fi a ne nepřišlo mi to stejné jako In Time... Zvratů je tu spousta, ale to hlavní jsem odhadl hned, což mi trochu zkazilo konec, ale i tak je to hodně dobré a je tu spoustu věcí k přemýšlení.. Bohužel slabinou jsou herci, kteří nebyli dvakrát sympatičtí ani ne moc dobří. Naopak se mi líbila vizuální stránka, hlavně ty tablety a PC. No každopádně otázka delšího života pro bohaté, může být už brzo velmi aktuální, co já vím.. Celkově spokojenost, až na lehce divný a odhadnutelný konec...80% ()

Azurose 

všechny recenze uživatele

Tohle není film o stárnutí a mládnutí. Tohle je film o morálních hodnotách a sobectví. Němci sci-fi umí, a tento snímek není výjimkou. Poutá od začátku do konce - závěrečná akční scéna tedy mohla být propracovanější, ale tím, že není středobodem filmu, zvládnu přimhouřit oči. Kdyby měl film pokračování, určitě by bylo zajímavé - a předpokládám, že by se neslo v podobném duchu jako Hunger Games. Ale není to potřeba, protože film předává jasné poselství, které stojí samo o sobě. ()

sadlokan 

všechny recenze uživatele

Úplně vymydlená pani doktorka strčí do banku čtyrycet let na bejvák,kerej si sama i podpálí,takže si střelí časosukci v exekuci.A její starej v tom kšeftu eště dělá kariéru.Jak dojemné!Kucinál.No brain,no pain.Prodáš leta,najednou seš v důchodovym věku ale nemáš vodmakáno,takže penze adieu.A to se vyplatí. ()

Galerie (42)

Reklama

Reklama