Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pracuje pro biotechnologickou společnost, která umí manipulovat s časem. Temnou stránku toho odhalí, až když jeho žena kvůli dluhům přijde o 40 let života. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (128)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Viděno v anglickém dabingu s řeckými titulky. Začátek a vlastně nápad hodnotím za plný, provedení a závěr naopak hodně špatné. Námět by stál ze propracovanější scénář, protože ten nápad s dcerou a odbojovou skupinou se tam prostě strašně tloukly a bylo to překombinované. Až po propašování se přes hranice do Lotyška ok, pak už moc špatné. ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele

Přesně takový Netflix, především kdysi, uměl být.. Dokázal překvapit malým filmem, který vlastně neměl s blockbustery nic společného. Ale v rozpuku všech těch streamovacích válek, jakoby začal gigant panikařit a s nesmyslně přeplacenými herci roztáčel rádoby dobře vypadající projekty, kterým ale notně chyběla tvůrčí vize a limitovaní rozpočtem.. Proto v posledních letech Netflix ztratil svůj punc nenápadných ale nápaditých kousků, kdy právě dokázala služba divákovi protlačit menší často evropský film, ze kterého jste nakonec byli nadšení... A i když bych si V ráji dokázal představit ještě o třídu lepší, aby se dalo postavám rozumět, proč se rozhodnou dělat některá jejich život silně ovlivňující skutky, tak minimálně námět se mi líbil.. Koncept, že i přes jakoukoli finanční situaci pořád máme čas, za který můžeme na světě být a je na čase se s ním naučit obchodovat, mě parádně bavil ve Vyměřeném čase, kde si zase ale nevyhráli s efekty stárnutí a tuhle variantu obešli, za což má právě V ráji plus.. Ovšem, co je třeba zmínit, je skutečnost, že i přesto, že film láká na výši zmíněný koncept, tvůrci se rozhodli ho posunout pouze do pozice prostředku příběhu, který se jinak posouvá vlastně nezávisle a spíše se soustředí na pohnutky postav a jejich vzájemný vztah, kde se snaží několikrát dokázat, že láska nemá s vzhledem (věkem) tolik společného.. A vzhledem k tomu, že v druhé poloviny se film poněkud odosobňuje a spíše se soustředí na akci a napětí, nakonec je to poněkud promarněný potenciál - myšlenka nedělá scénář! 55% ()

Reklama

moriero 

všechny recenze uživatele

Pro mě nejlepší skopčácká věc za poslední desetiletí. S nádherným vizuálem, exteriéry, soundtrackem, castingem a samozřejmě mrazivým příběhem. Takové německé In time - akorát o dva levely vejš. Podle mě to byl taky herecký koncert starší verze Eleny - Corinny Hřbitovové. Svého času to musela být krásná ženská... a geniální herečka. Za mě plná palba hvězdiček. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Minimálně jedna hvězda je jen a jen za námět. A pravděpodobně je za něj i velká část těch mých tří zbývajících. Ta jednoduchá premisa, že prakticky každej z nás si může přijít na hezký peníze prodejem pár a více let života, by utáhla ne jeden film, ale několik řad seriálu a nepochybuju o tom, že už ho někdo někde připravuje. Zpracování už se mi tolik pod kůži zdaleka nedostalo, určitě bych si to uměl představit lepší, ale moct podobný filmový novinky sledovat za těch pár korun měsíčně v teple domova, z toho mám upřímnou radost, byť mne Netflix takto neobdarovává každý den, ba dokonce ani každý týden. Tentokrát se to ale povedlo a rád později zkouknu jak ten seroš, tak i případnej remake nějaké filmařsky vyspělejší země. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

Príjemné prekvapko. Prvá polka je síce výrazne lepšia ako druhá a film podáva toľko vecí, že by tomu lepšie sadlo seriálové spracovanie, ALE má to pár príjemných a niekedy i krutých zvratov a otvorený koniec na pokračovanie, ktoré by som veľmo rád uvítal, avšak poprosil by som ho v seriálovom spracovaní. ()

Galerie (42)

Reklama

Reklama