Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pracuje pro biotechnologickou společnost, která umí manipulovat s časem. Temnou stránku toho odhalí, až když jeho žena kvůli dluhům přijde o 40 let života. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (128)

djfun 

všechny recenze uživatele

Obchodování s časem: mohlo by to být originální téma, kdyby s ním však už před lety nepřišel mnohem hustší a napínavější snímek s (překvapivě) Justinem Timberlakem s názvem Vyměřený čas. Proti němu je Paradise celkem nezáživnej, předvídatelnej, v logice kulhající a navíc docela béčkově natočenej "hell", kterej vás nedostane ani do ráje, ani do rauše a vlastně ani do toho pekla... ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Těžké hodnocení, aspoň tedy pro mě. Na jedné straně přihlouplá zápletka, blízce příbuzná spoustě obdobných zápletek v přihlouplých popcornistických pseudo sci-fi filmech hollywoodské provenience. Až ke zvracení německy důsledná multirasovost hereckého ansámblu. Spousta moralizujících blábolů. Několik prazvláštních zvratů v myšlení i jednání ústřední dvojice, z psychologického hlediska myslím hodně nepravděpodobných. Na straně druhé ovšem slušné filmové řemeslo, příjemně temná atmosféra, několik překvapivě násilných scén (na středoproudové scífko) a taky musím ocenit nešablonovitost závěru. Skoro bych chvílemi uvažoval i o čtvrté. Ale pak si vzpomenu na scénu, ve které coby příklady velikánů jmenovali Schillera a Mozarta v jedné řadě spolu s Mandelou, a nelze. ()

Reklama

Kozlowski8 

všechny recenze uživatele

Příběh, v němž hrají hlavní roli život a manipulace s jeho délkou, která se dá jednomu sebrat (dárci) a druhému (příjemci) přidat. V zásadě zajímavý námět, ale celkově nedotažený a nepřesvědčivý, s nedostatečně rozvinutými postavami. Herecky průměrné, vizuálně rovněž, atmosféra a hudební stránka docela fajn. Průměrný film. 60 %. ()

moriero 

všechny recenze uživatele

Pro mě nejlepší skopčácká věc za poslední desetiletí. S nádherným vizuálem, exteriéry, soundtrackem, castingem a samozřejmě mrazivým příběhem. Takové německé In time - akorát o dva levely vejš. Podle mě to byl taky herecký koncert starší verze Eleny - Corinny Hřbitovové. Svého času to musela být krásná ženská... a geniální herečka. Za mě plná palba hvězdiček. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Minimálně jedna hvězda je jen a jen za námět. A pravděpodobně je za něj i velká část těch mých tří zbývajících. Ta jednoduchá premisa, že prakticky každej z nás si může přijít na hezký peníze prodejem pár a více let života, by utáhla ne jeden film, ale několik řad seriálu a nepochybuju o tom, že už ho někdo někde připravuje. Zpracování už se mi tolik pod kůži zdaleka nedostalo, určitě bych si to uměl představit lepší, ale moct podobný filmový novinky sledovat za těch pár korun měsíčně v teple domova, z toho mám upřímnou radost, byť mne Netflix takto neobdarovává každý den, ba dokonce ani každý týden. Tentokrát se to ale povedlo a rád později zkouknu jak ten seroš, tak i případnej remake nějaké filmařsky vyspělejší země. ()

Galerie (42)

Reklama

Reklama