Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pracuje pro biotechnologickou společnost, která umí manipulovat s časem. Temnou stránku toho odhalí, až když jeho žena kvůli dluhům přijde o 40 let života. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (129)

mnx 

všechny recenze uživatele

I když mi přišlo přitažený za vlasy, že někomu s kompatibilní DNA můžu ukrást část metabolismu, přilepit si ho na svůj vlastní, a omládnout tak i o desítky let (zatímco on o stejnou dobu zestárne), tak celkově to zase tak špatné není. Děj ok, i atmosféra, jen zase prkennost německého (ne)herectví, typická k jejich levnějších filmům, spoustu věcí pokazila - i když ti hlavní 2 se celkem snažili. Ohromný africký slum hned vedle Berlína byl super, a do budoucna určitě reálnější, než ta prapodivná teorie s DNA. Každopádně náš hodně podobný Bod obnovy je přece jen o něco (možná i o dost) lepší. ()

moriero 

všechny recenze uživatele

Pro mě nejlepší skopčácká věc za poslední desetiletí. S nádherným vizuálem, exteriéry, soundtrackem, castingem a samozřejmě mrazivým příběhem. Takové německé In time - akorát o dva levely vejš. Podle mě to byl taky herecký koncert starší verze Eleny - Corinny Hřbitovové. Svého času to musela být krásná ženská... a geniální herečka. Za mě plná palba hvězdiček. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Kritika korporátu a konzumní společnosti ve sci-fi, která  by chtěl být závažnější než ve skutečnosti je. Ve slušném vizuálu se odehrává příběh, kde je platidlem čas a roky života a rozehraje se ve chvíli, kdy se vše dotkne i hlavního hrdiny, který je nejlepším "obchoďákem" ve společnosti, která využívá čas nižší třídy k udržení té nejvyšší. Bohužel se film nikdy nerozjede a chybí mu tempo i napětí, přestože se vše snaží zachránit závěrečnou akcí, která mírně odkazuje na Potomky lidí, ale nesahá jim ani po kotníky. Film slušný ale překvapující pouze tím, že je přes všechny produkční kvality evropský. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Šikovný debut se super námětem a jeden z těch lepších filmů od Netlixu. V ráji má tématicky nejblíže asi k Vyměřenému času, máme tu biotechnologickou firmu, která dokáže manipulovat s časem, tedy brát i dávat lidem věk. Námět je originální a trochu zamrzí, že se film nevěnuje více postavám a více problémům, protože potenciál tu byl vysoký, takhle se zaměřili jen na dvě postavy, které to postihlo poměrně fatálně. V hlavní roli je sympatický Kostja Ullman, kterého známe z Rande naslepo, zbytek postav mě nezaujalo. Škoda, že od druhé půlky film ztrácí tempo a závěrečná akce je hodně rutinní a nezajímavá. Hudba je v pohodě a vizuálně taky slušné, jen ta dějová výplň není tak intenzivní a poutavá jak samotná myšlenka, americkému remaku bych se nebránil.Celkem mi vadilo, že organizace Adam, která proti tomuhle systému ve filmu bojuje, ve výsledku nic moc pořádného nepředvede- tam byl potenciál daleko vyšší. 6/10. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Německé sc-fi, které svým budgetem je dosažitelné i v našich podmínkách, s další variací boje jedince proti systému/korporaci ve vizuálně autentické budoucnosti s námětem obchodování s lidským věkem, Škoda že koukat většinu filmu na sympatického hlavního hrdinu aka slepec z Rande naslepo (2017) jak utíká se starou bábou není moc sexy podívaná. Něco to mělo, ale výsledek sotva průměr. ()

Galerie (42)

Reklama

Reklama