Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mistr bojových umění, bývalý příslušník speciálních jednotek a skvělý kuchař Casey Ryback se na nádraží setká se svou neteří Sarah a společně nastoupí do luxusního vlaku Grand Continental. Ten krátce po odjezdu přepadne komando zabijáků, vedených geniálním vynálezcem Travisem. Zavraždí strojvůdce i další personál, cestující vezmou jako rukojmí a zřídí ve vlaku řídicí centrum, s jehož pomocí se zmocní smrtonosné satelitní zbraně, kterou kdysi Travis vymyslel. Hrozí, že srovná Washington se zemí, pokud mu vláda nevyplatí miliardu dolarů. Protože se vlak pohybuje, nedokáže armáda únosce zaměřit, a tak je opět jedinou šancí pro miliony lidí kuchař, kterému se podařilo uniknout ze spárů teroristů. Když Ryback zjistí, co je ve hře, pustí se s pomocí černého kuchaře Bobbyho neohroženě do boje. Jenže pak se štěstí začne obracet. Odpočítávání začalo a Ryback má poslední šanci, jak zabránit krveprolití. (TV Nova)

(více)

Recenze (294)

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Miluju filmy sám proti zbytku světa. Uvažoval jsem o 5, ale akce není tak našlapaná a intenzivní jako třeba v 96 hodin a přece jen tvrďácké vtipné hlášky tu nejsou tak tvrďácké a vtipné jako třeba ve Smrtonosné pasti nebo Komandu, i když na: "co se tu děje chlapi? Někoho zastřelili. Kde? Tady." prááásk prááásk jen tak nezapomenu. 85% ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Návrat do doby, kdy Steven Seagal ještě nepřipomínal pacienta obezitologa a adepta na odtučňovací kůru. Akci se mu dá v téhle životní fázi ještě docela věřit, scénář je ale i v rámci toho, v čem se po celý život pohyboval a na co jsou diváci akčních filmů zvyklí, poněkud plochý a především extrémně nelogický. Pravda, inteligenci, originalitu a uvěřitelnost v akčních spektáklech fanoušci obvykle nehledají, ale i tak je to zřetelný podprůměr. Přepadení v Pacifiku nebyla oslnivá filmařina, ale přece jen se výrazných logických nedodělků a přemětů dokázala vyvarovat. Za mě 20 % celkového dojmu, příznivci akčních filmů si můžou přihodit hvězdičku a Seagalovi fanoušci ještě druhou. ()

Reklama

claudel 

všechny recenze uživatele

S odstupem času bych řekl, že tohle byl skutečně asi nejlepší Seagalův film, který za něco stál. Jako dvanáctiletému se mi dvojka líbila mnohem víc než jednička a byl jsem nadšený z výkonu Everetta McGilla. O to víc jsem byl překvapen jeho diametrálně odlišnou postavou v seriálu Městečko Twin Peaks. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Pre mňa osobne ešte kultovejší ako časť prvá. Spústa prehnanej akcie, Seagal vo vrcholnej forme, ku tomu pár superslizkých záporákov a ako sladučká čerešnička na torte, mladučká Katherine Heigl, ktorá v tej dobe určite zamotala hlavu všetkým sexuchtivým akčným fandom. Takmer dokonalá ukážka akčného blockbusteru. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu jak bylo úspěšné Přepadení v pacifiku , tak byla jen otázka času kdy vznikne pokračování! Tento film u mně předčil i vynikajcí jedničku.Mnohem akčnější , vtipnější , dobrý efekty a především výborný Steven Seagal.Kde jsou ty časy kdy hrál v takovýchto filmech.Navíc v tomto filmu , má docela solidní zásobu hlášek , které člověka dokaží i pobavit.Sledovaní filmu jsem si doslova užil protože to má rychlý spád a ani na chvíli nenudí. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (15)

  • Železničné vagóny boli postavené špeciálne pre film dnes už neexistujúcou spoločnosťou Colorado Railcar Company. Tieto vagóny sa používajú doteraz. (m.a.t.o.)
  • Aikido technika, která je ve filmu dvakrát (nejprve Sárou a na konci Bobbym) názorně předvedena, se nazývá Nikkyo. (Lateef)
  • Zvuk, ktorý vydáva počítač Travisa Danea (Eric Bogosian) pri odpočítavaní, je v skutočnosti pípanie pageru Motorola. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama