Reklama

Reklama

Jeden americký chemik si představuje, že udělá životní obchod se svou drogou. Všechno ale nejde podle plánu a on se brzo zamotá do spleti podvodů. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

Chřástal 

všechny recenze uživatele

Další celkem zábavná historka z podsvětí plná cool zpomalených záběrů, cool zrychlených záběrů a excentrických figurek, ale jinak jaksi prázdná. Samuel L. Jackson je dobrý, zatímco Emily Mortimerové tu nájemnou vražedkyni nejde věřit ani náhodou. K dobru jde připsat to, že se to vejde do devadesáti minut, což už dneska umí málokdo. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Čistokrevná akční komedie. První půlka je neskutečnej nářez, jaký od Mizerů snad nepamatuju. Kromě věčnýho „fuck“ se přidává i plno hlášek a mých výbuchů. Stylově, ani herecky nemá chybu – Samuel L. Jackson v kiltu, nebo Emily Mortimer jak ji neznáte, navíc blond jí sekne. Navíc postavy blbců, všiváků a taky Robert Carlyle aka Rampelink z Once upon a Time. Britský prostředí a jazyk jednoznačně pomáhají. Druhá půlka trochu polevuje, ale možná to je jen můj pocit, protože jsem při sledování upravoval titulky. # [viděno: monitor, 5.1] # příběh 7 | hudba 7 | humor 5 | akce 7 | napětí 2 | pustil bych si znovu 8 ()

Reklama

BuryGol 

všechny recenze uživatele

Ronny Yu asi viděl hodně Ritchieovek a asi chtěl natočit něco podobnýho. Vyšla z toho blbost, kde Samuel L. Jackson nosí kdovíproč kilt, kde hrajou herci z Ostrovů i z USA, kde scénář je více méně o ničem a kde skinheadi jedou v drogách (což je asi největší kravina). A proč tomu dávám 4 hvězdy? I přes vypsaný negativa jsem se u toho bavil jako prase! Skvělý obsazení herců, Anglie versus USA, krásná Emily Mortimer, jako vždycky ujetej Rhys Ifans, liverpudle angličtina, vtip, akce, drogy, honičky...co vlastně chtít víc? Guy Ritchie to neni, ale nemá to k němu daleko. Dokonce přehlídnu všechno ohledně FC Liverpool a to i tu záležitost s příznivcema Manchesteru. A to už je co říct! ()

RAiken 

všechny recenze uživatele

Ztřeštěná, zábavná, ale ne zas tak vydatná drogová jízda, na níž je nejzábavnější to, že se snaží odůvodnit distribuci drog po celou dobu stopáže filmu, ale na to vícekrát rozbít hubu skinům / náckům žádné argumenty rozhodně nepotřebuje. A to je upřímně skvělé, přátelé. P. S. Samuel L. Jackson je naprosto pohodovej jako vždy, ale Robert Carlyle totálně vládne scéně jednak svou britskou angličtinu, a jednak hláškami, co s její pomocí dokáže vykouzlit… ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Pohodová stylová gangsterka, ve který cool Samuel L. Jackson mlátí lidi golfovou holí a výbornej Robert Carlyle hláškuje. Jenom škoda závěru, kde už je to trochu moc překombinovaný na způsob, kdo koho víc podvede. Ale i tak je velmi příjemnej film, u kterého se rozhodně nudit nebudete a rychle vám uteče. 70% ()

Galerie (29)

Zajímavosti (13)

  • Slovo "fuck" ve filmu zazní 180krát, což je 1,93krát za 1 minutu. (Dixxx)
  • Natáčelo se také v anglickém Liverpoolu a Manchesteru, a také v Mexiku. (Yardak)
  • V roce 2001, ve kterém se děj filmu odehrává, vyhrál Liverpool domácí duel s Manchesterem United. V té době v Liverpoolu hráli i dva čeští hráči (Vladimír Šmicer a Patrik Berger), avšak ani teoreticky bychom je nemohli vidět hrát, protože do duelu s MU nenastoupil ani jeden z nich. (Baltazzar)

Související novinky

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

21.01.2022

Svět hudby a filmu přišel o další z velkých talentů. Ve věku 74 let včera v USA zemřel americký zpěvák a filmový herec Marvin Lee Aday, znám především pod svým uměleckým jménem Meat Loaf. Talentovaný… (více)

Reklama

Reklama