Reklama

Reklama

Jeden americký chemik si představuje, že udělá životní obchod se svou drogou. Všechno ale nejde podle plánu a on se brzo zamotá do spleti podvodů. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Dobrá komédia pobavila aj fanúšikovská rivalita Liverpoolu a Manchestru united. Jednoznačne aj pre diváka ktorý nemá v obľube komediálne žánre. Samuel Jackson a jeho hlášky pobavili. Tak ako aj scény s drogami. Vadili možno len slabšie miesta filmu , stále sa jedná ale o kvalitný film ktorý ma bavil a aj potešil. Predsa som fanúšik Liverpoolu a nečakal som že sa to bude odohrávať práve tam. Parádne zakomponované futbalové prostredie Anfieldu v závere. 4* ()

LEGACY 

všechny recenze uživatele

Fotbal,drogy, nevkusný hadry, "scouse ascent", limey - vítá vás Liver fucking fool, takhle to zde chodí, stavte se za mnou na pár dní a nechte se přesvědčit, že tohle není jen scénáritsický výtěr konečníku bezbožného patolízala, ale vcelku trefná podoba města Beatles. Shits takes time and effort you fucking twats 7/10 caper ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Pohodová stylová gangsterka, ve který cool Samuel L. Jackson mlátí lidi golfovou holí a výbornej Robert Carlyle hláškuje. Jenom škoda závěru, kde už je to trochu moc překombinovaný na způsob, kdo koho víc podvede. Ale i tak je velmi příjemnej film, u kterého se rozhodně nudit nebudete a rychle vám uteče. 70% ()

Decker 

všechny recenze uživatele

Zacatecni tri minuty jsou temer genialni, prvni pulka vyborna, druha je uz nuda a zaver je odflaklej. Film ma dobre obsazeni, ale z hercu je vyuzit pouze maly potencial (hlavne z Roberta Carlylea). Bohuzel co nejvice film podrazi je scenar, ktery proste v zaveru nestiha a zacina se potacet na pomezi nudy a trapnosti. Podruhe uz bych si to asi nepustil hlavne kvuli spatne druhe polovine filmu. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Namachrované béčko nejspíš inspirované Tarantinem. Měla jsem z toho spíš pocit dobře naplněného klišé, než že by se tvůrci pokoušeli o nějaký vlastní vklad do žánru. Divákovi tak nabízejí rázovité figurky (překrásná nájemná vražedkyně, mlčenlivý mstitel z daleka, samolibý drogový dýler, brutální šéf kartelu ….), všichni kolem sebe sypou hlášky jako vzteklí, několikrát tu někdo někoho zradí a konec nepřekvapí. Samotná Formula 51 ale byla krásně názorný příklad MaCGuffinu. /27. 6. 16./ ()

Galerie (29)

Zajímavosti (13)

  • Zpěváka Meat Loafa navrhl do role Lizarda producent Andras Hámori. (Terva)
  • Při fotbalovém zápase na konci filmu, můžeme na hřišti v dresu Liverpoolu spatřit hráče s číslem 5 a 18, v té době nikdo taková čísla dresu neměl. Teprve o rok později převzal číslo pět Milan Baroš. (Baltazzar)

Související novinky

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

21.01.2022

Svět hudby a filmu přišel o další z velkých talentů. Ve věku 74 let včera v USA zemřel americký zpěvák a filmový herec Marvin Lee Aday, znám především pod svým uměleckým jménem Meat Loaf. Talentovaný… (více)

Reklama

Reklama