Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Turboman je zlý sen, noční můra každého otce a očistec za všechny prohřešky, kterých se tatínkové dopustili. Turboman je hračka a velké přání milionů dětí. Výrobce ale nereaguje moc pružně, a tak plastového panáka sežene jen ten nejrychlejší. Arnold Schwarzenegger chce splnit přání svého syna a dát mu pod rozzářený vánoční stromek, co si bude přát. Doufal, že se jen zeptá, zajde do nejbližšího hračkářství a jednoduše za rozmary svého potomka zaplatí. Musí ale napnout všechny své titánské síly, vyvinout obrovskou rychlost i důvtip a přečkat přehršel nástrah, aby nakonec tu zatracenou umělohmotnou postavičku získal. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (415)

Derek 

všechny recenze uživatele

[rewatch] s odstupom niekolko rokov to vnimam nie ako vianocnu komediu, ale ako vianocny horror o strese a zhone. arnie a sindbad nie su nejako extra vtipny, zato phil hartman v ulohe suseda je absolutne vynikajuci! rozhodne to nie je tak zle ako som si to pamatal, ale dajte si to v originale... arnie a komédia? tieto pokusy pre divákov skoro nikdy nedopadnú dobre. i keď rolničky majú slušný nápad a miestami sú i vtipné, celkovo to nedopadlo nijak extra skvele a väčšinu filmu sa budete nudiť. možno, keby tam hral niekto iný ako arnie tak to bolo oveľa lepšie. ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Tato vánoční komedie vůbec neuráží mé umělecké cítění a to buď proto, že žádné nemám, nebo že se v ní vidím. Každý rok si říkám, že začnu nakupovat dárky včas, ale skončím v předvánočním týdnu stejně jako Arnold. Jeho herecký výkon není sice na Oscara, ale to nikdo od něho nečeká. Jeho jednoduchý herecký rejstřík je dostatečně známý, ale pro tuto roli zcela postačující. Film se mi líbí, je veselý, svižný, plný barev, má spád a pobaví každého, kdo se pobavit chce. Tak mi napadá, že jsem dnes v prodejně viděla malé růžové rádio. To by byl pěkný dárek pro vnučku na příští vánoce. ()

Reklama

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Upřímně nemám ráda Arnolda Schwarzeneggera, nemám ráda blbé americké hračky podle komiksů, které musí každé dítě mít a nemám ráda americké vánoce. Tento film obsahoval všechno a předvedl to v hodně trapném podání k tomu.... Kvůli jedné stupidní hračce budu obíhat celý dne město..jooo hurááá...no ale existují ještě větší blbiny, takže jedna hvězdička. ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Howard Lagston nasbíral doma pár černých puntíků za nesplněné sliby, ale o vánocích si hodlá u synka šplhnout zakoupením jeho oblíbené figurky Turbo Mana. S koupí dárku nepříliš vychytrale počkal až na Štědrý den, kdy si s ostatními nesvědomitými otci mohl u prázdného regálu přečíst nápis "Vyprodáno". Zmatený tatínek však nehází flintu do žita. Začínají svátky klidu a míru, ale Howard si už pomalu začíná přiostřovat lokty, protože na cestě za vysněným Turbo Manem mu nepomůže slušnost, ale pouze rychlost, předvídavost, taktika a hrubá síla. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Je nacase si plne uvedomit, ze Arnold vyhasina, a to vyhasina velmi rychlo. A co je este horsie, komedialny talent nema pan Schwarzenegger ziadny, na to su tu dalsi odbornici, v rychlosti ma napadol napriklad Robin Williams. Logika vyrazne kriva a snaha o zabavu je miestami az samoucelna. Nie, Arnold, tuto cestu treba rychlo opustit, a radsej sa stiahnut do sukromia a zit si len sukromny zivot. Komediam daj prosim ta , Arnold, svaty pokoj. Nejde ti to. A ke uz tematika Vianoc, tak urcite si radsej pustim It´s a Wonderfull Life s Jamesom Stewartom nez tuto ubohost. Alebo hoci aj Willisovu Die Hard 1 -ku. 10 % ()

Galerie (67)

Zajímavosti (17)

  • Howard Langston (Arnold Schwarzenegger) nosí ve filmu hodinky Casio AQ-600W. (Roland Sands)
  • Příběh je založen na nákupním šílenství panenky Cabbage Patch v roce 1980. (JORDY)

Reklama

Reklama