Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý a energický Chuck Barris, který se soustředí na svou vrcholnou kariéru v rozvíjejícím se televizním průmyslu, je sledován podezřelou postavou, která ho rychle vláká do uzavřeného a nebezpečného světa CIA. Zatímco se Barris dostává na výsluní jako dynamický televizní producent – díky tak netradičním a oblíbeným pořadům jako jsou The Newlywed Game či The Gong Show, které sám uvádí i moderuje – pravidelně provádí nájemné vraždy pro vládu Spojených států. Jak sledovanost jeho pořadů roste, Barrisův život se začne vymykat kontrole poté, co zjistí, že se sám ocitl na černé listině CIA. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (305)

genetique 

všechny recenze uživatele

Keby niet poslednej, viac ustálenej a vyrovnanej polhodinky, asi by som šiel hodnotením ešte nižšie. Clooneyho štýl nie je zlý, ale ak sa chcel podobať nejakej Ritchievke, alebo Tarantinovke, trošku sa kopol. Neviem ako sa mám vyrovnať s tou humornou stránkou. Na jednej strane si film bez nej neviem predstaviť, naopak by sa mi to hodilo aj ako vážnejšie spracovanie. No jednoducho dosť čudný film, možno si ho budem musieť pozrieť ešte raz na objektívnejšie hodnotenie, ale po tomto zhliadnutí sa do toho tak rýchlo absolútne nechystám. 60%. ()

DDT 

všechny recenze uživatele

Překvapivě zajímavý film i když si nejsem jistý, jestli bych ho podruhé dokoukal až do konce. Půlka diváků odešla během filmu, protože plakát je pěkně "klamavou reklamou". První tři jména na něm mají přilákat diváky (což se podařilo), ovšem jedná se vesměs o miniaturní role. Celý film táhne výborný (ale neznámý) Sam Rockwell. Za film tři a půl hvězdičky, za plakát mínus pět. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Clooney je jako režisér opravdu zvláštní. Rád se hrabe v americké minulosti a přináší zajímavé příběhy. Stejně jako tento o muži, který pracuje v televizi jako moderátor úspěšné show a přes noc zabíjí lidi pro CIA. Herecký výkon Sama Rockwella je velice dobrý stejně jako ostatních herců ale film trpí přílišnou zdlouhavostí a tudíž jsem se z velké části dost nudil. Zajímavý ale pomalý. ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Řekla bych, že s filmem je to jako s jídlem. Když přidáte jednu ingredienci navíc, a to platí i pro něco hodně delikatesního, tak docela dobře uvaříte blaf. Takhle jsem to viděla celý film - že se tam těch chutí pere nějak moc. Na druhé straně za něco, co má takovou invenci, mi přijdou 3* málo, ale pokud si odmyslím Sama Rockwella - herce, který není manekýn, ale hrát sakra umí - tak ........ no raději si ho odmýšlet nebudu. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

George Clooney se teda předvedl, takové režijní vychytávky se jen tak nevidí a celý film je opravdu zábavně podán + skvělé herecké obsazení (cameo Pitta a Damona jako třešnička na dortu). Ovšem všemu s přehledem kraluje Sam Rockwell, který se pro tuto roli fakt narodil. Dále potěší Rutger Hauer v roli zabijáka co rád škrtí běžkaře (vyfoť mě) a jmenuje se Keeler. Julia Roberts je opravdová femme fatale a Drew Barrymore, kterou po Charlieho Andílcích nenávidím se mi tu opravdu líbila. Opravdu tenhle film je bezva a jestli vás můj komentář nepřesvědčil tak si pusťte scénku jak jakejsi vedoucí televize nebo kdo vysvětluje soutěžícím v pořadu Rande, že nemají mluvit sprostě. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (20)

  • Režisér George Clooney komentoval obsazení určitých vedlejších roliček: "Brad Pitt a Matt Damon jsou tam jako vtípek. Ale ne samoúčelný, pasují tam. Děláme si tak trochu srandu i sami ze sebe. A ten třetí soutěžící, to je J. Todd Anderson, který nám kreslil storyboardy. Bůhví jak dlouho jsem se snažil vykoumat, koho do té role obsadit, a pak mě napadl on. Zavolal jsem Joelovi a Ethanovi Coenovým, pro které taky kreslil a kteří mu dali malou roli ve Fargu, a ti povídali: 'No, proč ne, ale nebude to jednoduchý, protože není herec a navíc je tlustej a prudí.' Takže jsme tu postavu ještě trochu poupravili a z konkurentů, které v soutěži porazí, udělal Brada a Matta, aby to bylo ještě bizarnější." (NIRO)
  • V závěrečných titulcích jsou camea Brada Pitta a Matta Damona popsána jako „svobodný mládenec Brad“ a „svobodný mládenec Matt“ („Bachelor Brad“ a „Bachelor Matt“). (PhillM.)

Související novinky

Anglický pacient se dočká televizní adaptace

Anglický pacient se dočká televizní adaptace

19.08.2021

Román Anglický pacient spisovatele Michaela Ondaatjeho se dočká nové, tentokrát televizní adaptace. Tu chystá stanice BBC, která zaúkolovala scenáristku Emily Ballou (Taboo, The Turning), aby seriál… (více)

Reklama

Reklama