Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před 400 lety skotský vůdce Connor MacLeod zjistil, že patří mezi Nesmrterlné, zvláštní sektu bojovníků obdařených štěstím i prokletím věčného života. Nesmrtelného dokáže zabít zase jen Nesmrtelný - tak, že mu dobře mířenou ranou meče z ušlechtilé oceli oddělí hlavu od těla - a síla poraženého přejde do těla vítěze. Až poslední z Nesmrtelných zasadí svému soupeři smrtící úder, stane se neporazitelným vládcem celého světa. Po staletí proto zuří mezi Nesmrtelnými tajný boj. Po staletí padají hlavy a tříbí se šermířské umění těch, kteří přežili. Po dlouhé cestě stovkách vítězných bitev čeká nyní na McLeoda a jeho bratra Duncana poslední boj... (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

Megahead odpad!

všechny recenze uživatele

Highlander bol z môjho pohľadu ako film od začiatku nepodarok, t.j. málo prepracované dielo s plytkým dejom, avšak niektorými užívateľmi až príliš preceňované. Ale kým jednotka bola ako tak pozerateľná (no stále to bolo z môjho pohľadu sklamanie), s dvojkou a trojkou to už bolo horšie, ale zvládol som to. No táto časť (Highlander: Zúčtovanie) je odpad, s debilným dejom, dialógmi, scénami a nápadmi. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Zabitím některého z nesmrtelných získává jeho přemožitel všechnu jeho sílu. Na zemi jich již moc nezbývá, a jedním z nejsilnějších z nich je Jacob Kell (Bruce Payne), kterého žene touha pomstít se dávnému příteli, nyní největšímu nepříteli, Connoru MacLeodovi (Christopher Lambert) a celé jeho rodině. Connor má ale plán, jak za pomoci svého bratra Duncana (Adrian Paul) Kella zničit... Pokud má být každý nový díl (jakékoliv) série horší než ten předchozí, tak mi brzo začnou docházet hvězdičky. Highlander je jednou z takovýchto sérií - vcelku slušný nápad je každým dalším dílem víc a víc zašlapáván do země, až se pohybuje těsně nad hladinou odpadu (a někdy i pod ní). Čtvrté pokračování nepřináší lautr nic nového, jen hromadu filmových klišé (včetně otřepaného naučení se jednoho bojového triku na začátku filmu, a jeho využití na konci). Jediné pozitivní na tomto filmu je snad to, že už se případné další díly budou odehrávat bez hlavního hrdiny předchozích dílů (Christophera Lamberta), který si zde sáhl snad na úplné dno (viz jeho otřesné převleky)... ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Bohužel poslední sledovatelnej díl Highlandera je 3 díl. Kterej sice už taky nebyl ono ale furt jsem tam viděl kvalitu.Tohle už je ale potopený maximálně. Aarniokoski není schopnej natočit jedinou pozitivní scénu a když se ukáže že by se mohlo začít dít něco pořádnýho tak to totálně podkope svojí neschopností. A při tom má obstojný herce a zajímavej příběh. Herci nejsou špatní Lambert kde nemá herecký um má sympatie a Paul taky není špatnej, Pyyne coby záporák je dobrá volba tenhle chlapík se mi neokouká. Příběh je sice nic extra ale dokáže zaujmout, ale ted příjde to nejhorší a to jsou akční pasáže které jsou fakt špatné, kamera u nich či střich je neuvěřitelně idiotskej. Dal bych filmu 3* ale musel by to natočit někdo schopnější. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Filmový a seriálový horal se setkávají, aby to jednou provždy rozsekli. Zpočátku to vypadá na sice laciné, ale pohodové videobéčko (přepadení svatyně), u kterého rejža nemá problém s nasekáním dostatku efektních záběrů pro trajler, ale pak se to začne utápět v nezajímavých soubojích na meče a hlavně v nesnesitelném romanticky plačtivém blábolení o osudu a moc tomu nedodá ani zombioidní Lambert, herecký tragéd Paul, mrštný Yen, vesele přehrávající záporák Payne či fešná Barbuscia. Ale tahle série šla vždycky mimo mě. ()

JJ.Gibson odpad!

všechny recenze uživatele

Ze čtvrtého dílu Highlandera je mi silně nevolno!!!! Tahle nesmyslná a nelogická slátanina, svým obsahem velmi připomíná druhý díl. Ale jelikož se zde všichni vykašlali a popřeli to, co bylo předtím, tak je to ještě o něco příšernější, což je co říc! Vůbec nechápu proč do toho Lambert šel, pač z tohoto nemohla koukat ani vidina výdělku. Vše zde působí neuvěřitelně lacině a nepřesvědčivě až hrůza, ať už se jedná o “herecké“ výkony, dialogy či exteriéry. Vážně nekoukatelné a doslova to pohřbívá, již tak rozporuplnou sérii… ()

Galerie (40)

Zajímavosti (25)

  • Travis Eddings z časopisu Film Threat o filmu prohlásil: „Po zhlédnutí filmu Highlander: Endgame je zřejmé, že Aarniokoski nemá tušení, jak natočit film.“ (Terva)
  • Tvorca prvého Highlandera, Gregory Widen, pracoval na prvých verziách scenára a uvažovalo sa o ňom ako o možnom režisérovi. Nakoniec sa síce časti jeho scenára použili vo filme, on sa však v titulkoch objavil len ako tvorca postáv. (beso74)
  • Prvý Highlander, v ktorom sa objavila nesmrteľná žena. (Lukoh)

Související novinky

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

24.06.2009

Jsou tady nové informace o dvou filmech z produkce Roberta Rodrigueze. Minulý týden jste v našich novinkách četli, že průvodcem mimozemských lovců na třetím safari na Zemi bude zřejmě Neil Marshall.… (více)

Reklama

Reklama