Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Neúprosně se blíží brněnský veletrh a Radiana na něm nemá co nabídnout. Ředitel ze zoufalství sahá po vynálezu neoblíbeného zlepšovatele, malém ventilátorku. Zachrání tím čest Radiany? (Snorlax)

Recenze (5)

Eire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

*Ja mam v nabytku objednanej stul uz 3 roky SOUDRUZI....* Ty pico. Je tohle vubec mozne?!! Keby som nemal 5+ a nezazil by som to, nikomu by som taku p*covinu neuveril. Jo, byly naky problemy, ale mleeko bylo za dve kacky. Skoda ze si baba Zemanova volicka uz nepamatovala kolik kacek tehdy (ne)vydelavala. :-D Ako humor (cierny) FANTASTICKE, Ako umenie DESIVE! 35% ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Některé dialogy působí jako z jiné planety, některé herecké výkony také. Štěpničkovi role floutka příliš nesvědčí. A zápletka byla dramatická asi jako četba návodu na uvaření polévky z pytlíku. ()

bidja 

všechny recenze uživatele

Za mě mnohem lepší, po stránce poznání doby, než aktuální Volha. Takhle to přesně fungovalo - vypadalo ve fabrikách. Nevím jak budou ostatní díly masírovat propagandu, ale otevřenost řešení životního prostředí, ukázka snižování plánů, dodavatelských tanečků, výroby, trestů a výmluv, klientelismu atd. Povinně promítat na ekonomicko - manažerských školách pod kapitolou Plánované státní hospodářství za socialismu. ()

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dokoukán první díl a musím říci, že se nestačím divit. Především tomu, že bylo možné natočit seriál, který s neskutečnou jízlivostí popisuje všechny šlendriány, které se mohly dít kolem správy jednoho průmyslového podniku. Čekal jsem nějakou agitku, ale musím bez jakékoli ironie napsat, že Sokolovský natočil křížence mezi Panelstory a Jistě pane ministře. Neskutečné panoptikum absurdních postav a jejich nekonečných výmluv, proč to pořád nejde. Už dlouho jsem se už žádného seriálu netěšil na další díl. ()

Reklama

Reklama