Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Olivera a extravagantní Emily spojí náhodný milostný románek, který prožijí na palubě letadla při cestě z Los Angeles do New Yorku. Oliver by záhadnou a bystrou dívku rád blíže poznal, Emily však bere sex s cizím klukem jako nezávazné dobrodružství, a tak se po příletu do New Yorku jejich cesty rozcházejí. Během následujících let je však osud svádí znovu a znovu dohromady. Při náhodných setkáních a neplánovaných schůzkách začnou jeden druhého blíže poznávat. Oba zoufale hledají lásku a vztah, který by nebyl odsouzen ke katastrofickému konci. Jejich sedmileté přátelství je dovede ke zjištění, že je mezi nimi možná něco jako láska. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (240)

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Je to prumer, ktery neurazi. Ma par moc hezkych momentu a dobrou hudbu. Emily me sice neskutecne vytacela a nechapu, jak by o holku s takovym chovanim mohl nekdo stat, ale roztomily nouma Oliver byl celkem koukatelny. Ashton me na vystave fotek vazne rozneznil a jeho pevecke cislo s kytarou bylo tresnickou na dortu. Po pokusech o zpev v aute jsem necekala, ze da byt jen notu ciste. Slusny vykon. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Trochu mi to připomnělo letošní Love, Rosie, jen s tím rozdílem, že tady je méně cukru a více humoru. Námět je ale dost podobný: on a ona se v rozmezí několika let potkávají a až po čase jim dochází, že je to něco jako láska. Originální to opravdu není a konec je naprosto klasický, ovšem potěšila mě absence hádky, která bývá v tomto žánru obvykle přítomna chvíli před šťastným koncem. Hlavní dvojice k sobě ladí, jen škoda menšího zapojení postav vedlejších. Minimálně Kal Penn byl zasloužil mnohem větší prostor. ()

Reklama

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Hodně nenáročná romantická záležitost, které dominují některé humornější pasáže a fakt, že to ústřednímu páru šlape a sluší. Děj je stokrát omletá káva (tu okořeněná o příchuť Když Harry potkal Sally), ale výsledkem není překvapivě bezbarvá břečka bez špetky chuti, ale celkem lahodný nápoj, který už jsme měli sice nespočetkrát, ale v tom správném podání pořád docela chutná... ()

Darth Vader 

všechny recenze uživatele

Nebyl jsem zklamán ani extrémě nadšen. Romantický film (trochu) odlišný od ostatních. Nic mě v něm nevyvedlo z míry a čas mi příjemně uběhl, otázkou zůstává zda je dobře, že mě nic tak extra nezaujalo?! Ústřední dvojce vypadala celkem zajímavě a nutno podotknout, že já se zamiloval do očí Amandy Peet! Laská zde pro mě vygradovala asi v půlce filmu pak to bylo slabší, asi to bylo tím, že jsem už byl spokojen a nic jsem nečekal. Já nevím můj komentář je stejně zmatený jako já sám! Dávám velmi slušné 3*, ale v podstatě nevím za co. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

"Uááá, jééé - ježišmarjá, já se lek'." - tak přesně tohle by ze mě vypadlo, kdybych uzřel toho tvora, Amandu Peet, už před letištěm. Navíc kdyby mi tohle vlezlo do kabinky na záchod, věděl bych, že jde o teroristický čin a že démoni pekelní vstoupili na zem. Ashton tedy taky vypadal jak idiot, ale na tu vulgární kreatůru s "pávem" v kuse v nevymáchané hubě tedy neměl. => 1) Nikoliv "Něco jako láska", ale spíše "Něco jako střevní a žaludeční potíže", 2) Pokus o navození atmosféry romantické komedie selhal. A selhal brutálně. 3) Výborná bizarní přehlídka nepovedených mutací a plastických operací obličejů, což měl být zřejmě záměr, jinak nevěřím výběru kreat.. herců. ~~~ Musel jsem kousek filmu přeskočit, nemohl jsem, prostě nemohl. ~~~ Další záběr: na pláži sedí mladé holky a zase v hubě cigáro - hodil by se navazující záběr, kterak k nim přijede princ na bílém koni, sestoupí, ze své torny vytáhne několik kartonů cigaret a všechny jim je narve do chřtánu, čímžto by se z pokusu o romantickou komedii mohla stát obstojná detektivka, vyšetřující nezvyklou lehce morbidní vraždu. Přeskakuji v ději. ~~~ Přeskakuji v ději. ~~~ Přeskakuji v ději. ~~~ Přeskakuji v ději. ~~~ Přeskakuji v ději. ~~~ Přeskakuji v ději. ~~~ Přeskakuji v ději. ~~~ Přeskakuji v ději. ~~~ Přeskakuji v ději. ~~~ Přeskakuji v ději. ~~~ Přeskakuji v ději. ~~~ Konec. Úžasný film. někdy si ho pro velký úspěch musím pustit znovu. Určitě. ~~~ Ano, hodnocení filmu připisuji skutečně velmi nevhodné náladě pro sledování takovéhoto filmu. Taktéž se hodí upozornit na skutečnost, že film nebyl testován na lidech a při natáčení nebyla zraněna ani jedna mozková buňka. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (5)

  • V čase debutu snímku na 3. místě amerického žebříčku měl Ashton Kutcher v Top 10 ješte jeden snímek. Konkrétně to byla komedie Hádej kdo? na 8. místě. (imro)

Reklama

Reklama