Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pokračování úspěšného kinohitu o nevlastních sourozencích, kteří dokonale manipulují s lidmi kolem sebe a ďábelsky si zahrávají s láskou a sexem. Sebastian Valmont se zamiluje do naivní Daniely. Aby získal její srdce, rozhodne se skončit se svým nevázaným životem. Jeho zhýralé sestře Kathryn se ale vůbec nezamlouvá, že dal přednost naivní dívce. Doufá, že vše překazí, když Sebastianovi nabídne dvakrát tolik vášně a sexu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (151)

Jaromír 

všechny recenze uživatele

Manipulace na druhou, můžu jen tleskat. Sice je pravda, že film je někdy opravdu jen o sexu a to dost divně ale z mé vlastní zkušenosti můžu říct, že někteří lidé prostě takoví jsou... Pro mě dobrá (a poučná) komedie s prvky dramatu, na kterou se vždy rád podívám. ()

Lyncha odpad!

všechny recenze uživatele

Takový propastný rozdíl mezi prvním filmem a "dvojkou" jsem ještě nezažila! Film nese číslo 2, ale dějově Velmi nebezpečné známosti předchází. Ve skutečnosti jde však o jejich kopii s pozměněnými detaily, katastrofálními hereckými výkony, stupidními rozhovory. Skvělá hudba podkreslující předchozí film se také úplně vytratila. Celkově totálně prázdné. ()

Reklama

lioncel 

všechny recenze uživatele

zatraceně pohledné, vilné mladé dívky ve školních uniformách .. moc hezký pohled, ale hodnotit to jako film? - já to beru spíše, jakože to je natočeno jen pro takové malé potěšení našich zrakových orgánů .. ty odrostlý a věkem sešlý členky csfd mohou jen tiše závidět a hanět .. my co máme pochopení a umíme ocenit krásu, se alespoň na chvilku zasníme a usmějeme .. víc stejně udělat nemůžeme … ()

numi 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že dle mého osobního názoru, byla jednička tím nejabsurdnějším a nejdebilnějším (omlouvám se) snímkem, který jsem za celý rok 2005 viděl, tak tohle pokračování je naprosto geniální parodií na hodně ujeté téma. Chápu, že je tady knižní předloha, která má jisté kvality, ale pokud na vše zapomenete, a hlavně pokud chcete zapomenout, tak zjistíte, že jednička je nesmyslný blábol, který se snáží tvářit vážně a dvojka jí po celou svou krátkou stopáž pohrdavě kouká do očí. A v závěru jí plivne dvakrát do ksichtu a odejde. Ale couvá! To aby si nikdo nemyslel, že utíká... (viz. film) A nezapomeňte - nikdy holkám (resp. ženám obecně) nekupujte mobil. Pak jednou zůstanete sedět na lavičce a budete litovat... ;o) PS: Zastřelte mě, ale fakt se mi to líbilo. A obě hlavní představitelky byly dokonalé. Teda, herecky ne, ale vždyť je to parodie... Copak Leslie Nielsen někdy hrál na Oskara? [leden 2006] ()

BDMarty007 

všechny recenze uživatele

Kumblovi Velmi nebezpečné známosti přenesly starý příběh do nové doby, trochu upravily, ale celkem zachovaly smysl a vše podstatné a přidaly velkou dávku sexuálního jiskření. Kvalitní herci odvedli dobrou práci a režisér také. Kumblovi Velmi nebezpečné známosti 2 naopak velmi obratně odstranily z příběhu vše podstatné, pečlivě potřely jakýkoliv intelektuální přesah, nastoupili herci 2-3 kategorie, díky nimž se nedostavilo ani to sexuální jiskření, ale jenom trapnost. Skutečně si nemohu vzpomenout na tak špatný herecký výkon, jako odvádí představitelka hlavní naivky. Konec je sice překvapivý, ale bohužel tomu vůbec nepřidá, spíše podtrhne předchozí. Hrůza! Největší záhadou pro mě zůstává fakt, že celkem kvalitní VNZ a velmi ubohé VNZ2 stvořil jeden a ten samý člověk. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Roger Kumble napsal scénář k filmu za 12 dní. (Ruuzha)
  • Film je volně natočen podle románu "Les Liaisons Dangereuses" Choderlose de Laclose. (Terva)

Reklama

Reklama