Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Connor McLeod se po smrti svého učitele Ramireze vydává do Japonska, aby se zde naučil umění kouzelníků od dalšího nesmrtelného, čaroděje Nakana. Ten je ve své jeskyni přepaden dávným nepřítelem Kanem, kterému se sice podaří Nakana zabít, ale zůstane uvězněný v jeskyni. Nyní, o několik set let později, je při vykopávkách Nakanova jeskyně odkryta. Connor vytuší, že Kane je zpět. Blíží se chvíle rozhodujícího střetnutí... (Intersonic)

(více)

Recenze (102)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tohle opravdu nemá čím oslovit. Je to jen opakování některých scén z prvního film u s tím, že je zde pak příběh, který se je snaží dát dohromady trochu jinak. Flashbacky jsou příšerné, efekty taky, herecky je to standard, ale ani mě nijak moc nevytrhla jinak celkem hezká erotická scéna. Záporák fajn, ale tady prostě není nic, proč by se pokračování dalo opravdu opodstatnit. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Legendárna jednotka ma mierne nudila a nechala chladným, hardcore sci-fi dvojka mi skrátka sadla a to aj ako previnilá zábava a trojka je vlastne už len vuot-d-fak. V podstate sa celý čas nič nedeje, len čakáme, kedy dôjde k onomu súboju protagonistu a antagonistu. Ten príde už v prvej polovici, ale zrazu sa záporák rozhodne, že odíde, respektíve odletí a ešte sa vráti jak terminátor alebo čo... no a čo k nemu? Mario Van Peebles patrí medzi najhorších vilejns histórie a nakoniec ani on sám za to až tak nemôže. Môžu za to najmä maskéry a scenárista. Každopádne ak ste videli oba predchádzajúce diely, dá sa predpokladať, že si nenecháte ujsť ani tretí a zrejme sa skvelo zabavíte, len na úkor tvorcov. Prinajhoršom sa iba budete hodinu a pol nudiť. No a celé to vyzerá ako z roku 1982, ale to už je fakt len maličkosť. A ešte doplním, že Highlandera si nikdy nedám ako filmový maratón... ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Nebýt Deborah Kary Unger a Mario Van Peeblese v roli Kanea, který předešlé dva záporáky Kurgana a Katanu strká levou zadní do kapsy, snad by ani nestálo za to se na to dívat, příběh suchý jak písek (stejně rychle jako on mezi prsty vám unikne pamětí) s mnoha nezajímavými vypomáhacími scénami - hlavně ty retrospektivní flashbacky jsou trochu mimo a zbytečné (alespoň můžete přemýšlet, jestli Deboře sluší více blond nebo zrzavá). Lambert naprosto sterilně svůj, ale i proto ho mám třeba rád. Asi stejně nudné jako první Highlander, jen ne tolik okázalé a je to znát. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Ty efekty jsou ze začátku tak příšerné, až trochu - co trochu, hodně - trapné a vypadá to na jasný odpad...Po přesunutí děje do New Yorku už je to naštěstí o poznání lepší, i tak to ale na předchozí díly (ani seriál) nemá, navíc padouch je otřesnej, naštěstí poslední minuta zachrání zbytky důstojnosti...40% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Moc nechápu plky místních ´´znalců´´ ,kteří poslali film na ubohých 37%. Filmařsky je to naprosto v pohodě,je to nadupaný akcí,Lambert hraje výborně,příběh odsýpá a má co nabídnout,záporák husťácky debilní :D Není to hloupé ani laciné....parádní zábava a pro mě jednoznačně nejlepší Highlander,když to např.srovnám s dvojkou která má o celých 11% víc a je to jeden z nejdebilnějších filmů světové kinematografie,musim se jen smát a neskonale žasnout,jak je trojka podhodnocená....Highlander 3 je pro mě jední z nějvětších wtf tady na ČSFD,ale už sem si zvyknul že moc lidí s mozkem a dobrým filmovým vkusem tady není. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (4)

  • Christopher Lambert považuje za skutečné pokračování původního příběhu právě tento snímek. První pokračování bylo podle jeho slov od základní dějové linie příliš odkloněné. (Terva)
  • Většina záporných hrdinů, se kterými Connor MacLeod (Christopher Lambert) bojoval v tomto i dalších dílech série, má jméno začínající písmenem K. V prvním filmu to byl Kurgan (Clancy Brown), v pokračování Katana (Michael Ironside), ve třetím díle Kane (Mario Van Peebles) a ve čtvrtém Kell (Bruce Payne). (tyzmrde)
  • Jedná se o jediný film série, ve kterém má Connor MacLeod (Christopher Lambert) syna. (tyzmrde)

Reklama

Reklama