Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Connor McLeod se po smrti svého učitele Ramireze vydává do Japonska, aby se zde naučil umění kouzelníků od dalšího nesmrtelného, čaroděje Nakana. Ten je ve své jeskyni přepaden dávným nepřítelem Kanem, kterému se sice podaří Nakana zabít, ale zůstane uvězněný v jeskyni. Nyní, o několik set let později, je při vykopávkách Nakanova jeskyně odkryta. Connor vytuší, že Kane je zpět. Blíží se chvíle rozhodujícího střetnutí... (Intersonic)

(více)

Recenze (102)

Bauer 

všechny recenze uživatele

Popravdě řečeno jsem se Highlandera III bál hodně moc. Dvojka byla celkem příšerná a trojka mně na finish mile překvapila. Je to určitě tím, že to nenavazuje na dvojku ale trojka jako by se rozhodla dvojku ignorovat a navazuje rovnou na jedničky. A to si myslím, že prospělo!!! Christopher Lambert vypadá jako frajer v tomto díle, to je díky těm kratším vlasům. Jeho protivním byl dost uboheý. Velice mi chyběla postava Seanna Conneryho .Dost mně zaujala slušná hudba ale skupina Queen to nebyla no. Minimálně o 20% lepší než dvojka!! ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Ach jo. A takový to byl hezký kult. No dejme tomu že Highlander 3 by mohl být celkem důstojným zakončením slavné série. (nebýt ovšem čtverky). Je to docela zábavné a i akční. S Van Peeblesem je celkem sranda a i Lambert je koukatelný. Umně se daří tvurcům maskovat i minirozpočet. No prostě celkem ucházející trojka. ()

Reklama

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Opět není co by mohl divák pochválit. Mario Van Peebles měl být asi maniakální a tvrdej záporák, místo toho žvejká kondomy, tváří se jak maniakální úchyl a je směsný. Je tu pár hezkých záběrů na krajinu, pár pěkných písniček a pak je konec. Highlander se měl dočkat maximálně jednoho pokračování (a to ještě jinýho). Všechno ostatní je hnusná nastavovaná kaše. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Táto séria, je zjavne najmenej konzistentnou v histórii kinematografie. Prvý diel má kultový status ( a dokonca nebol ani komerčne úspešný ) a zvyšok je už len varenie z vody. Dvojka bola ale celkom zábavnou guilty pleasure, akousi úchylkou tvorcov urobiť z nesmrteľných, obyvateľov z hviezd. Trojka sa nezdar snažila napraviť, ale ani tadiaľ cesta neviedla. Vidím to však viac v nepodarenej réžii, pôsobiacej naozaj zmätočne a infantilne. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Moc nechápu plky místních ´´znalců´´ ,kteří poslali film na ubohých 37%. Filmařsky je to naprosto v pohodě,je to nadupaný akcí,Lambert hraje výborně,příběh odsýpá a má co nabídnout,záporák husťácky debilní :D Není to hloupé ani laciné....parádní zábava a pro mě jednoznačně nejlepší Highlander,když to např.srovnám s dvojkou která má o celých 11% víc a je to jeden z nejdebilnějších filmů světové kinematografie,musim se jen smát a neskonale žasnout,jak je trojka podhodnocená....Highlander 3 je pro mě jední z nějvětších wtf tady na ČSFD,ale už sem si zvyknul že moc lidí s mozkem a dobrým filmovým vkusem tady není. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo ve Skotsku, Maroku, Quebecu a nedaleko Montrealu. (Terva)
  • Christopher Lambert považuje za skutečné pokračování původního příběhu právě tento snímek. První pokračování bylo podle jeho slov od základní dějové linie příliš odkloněné. (Terva)
  • Jedná se o jediný film série, ve kterém má Connor MacLeod (Christopher Lambert) syna. (tyzmrde)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno