Reklama

Reklama

Můj auťák Brouk

  • USA Herbie: Fully Loaded (více)
Trailer

Obsahy(1)

Rodina Peytonova se už několik let účastní automobilových závodů NASCAR. Nejmladší dcera Maggie by také chtěla závodit, ale její otec jí v jakékoliv kariéře s vůní benzínu brání, protože nechce, aby se jí něco stalo. Proto dostane Maggie od otce k úspěšnému zakončení studia jako dárek starý Volkswagen Brouk z vrakoviště. Maggie ho s kamarádem opraví a ke svému překvapení zjistí, že Brouk má jméno Herbie. Jak se brzy ukáže, není Brouk jen obyčejný kus rezavé karoserie s motorem, ale kouzelné auto, které Maggie pomůže splnit její velké sny. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (188)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Mark Mothersbaugh: 1. Lindsay Lohan - First ,2. Getcha Back - Mark McGrath ,3. Walking on Sunshine - Aly & AJ ,4. Fun, Fun, Fun - Caleigh Peters ,5. Magic - Pilot ,6. Working for the Weekend - Josh Gracin ,7. Roll on Down the Highway - The Donnas ,8. Born to Be Wild - The Mooney Suzuki ,9. More Than a Feeling - Ingram Hill ,10. Metal Guru - Rooney ,11. You Are the Woman - Josh Kelley ,12. Hello - Lionel Ritchie ,13. Welcome to My World - Mavin ,14. Herbie Fully Loaded Remix - Blacksmoke Organisation ,15. Herbie vs. Nascar - Blacksmoke Organisation , ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Taková průměrná komedie, která neklade pražádné nároky na inteligenci diváka, ale i tak (nebo právě proto?) se na ní dá bez problémů koukat. Možná je to i díky Lindsay Lohan - na tu se totiž dá koukat určitě ;-) Jen je škoda, že si tvůrci neodpustili ty "sci-fi" záběry jako je jízda auta po plotě, či přes jiné auto. 5/10 ()

Reklama

Renie42 

všechny recenze uživatele

Ve filmu mám Lindsey Lohan ráda, ale nemusím ji v jejím osobním životě a její výstřelky, aféry a všechno možný. Ve filmu tam hraje fajn holku, až na pár vyjímek, ale vcelku to jde. Fandím Herbiemu, kdo by asi ne, autíčku s duší. Taky bych si přála, aby moje auto bylo taky takový :-), to by bylo na cestách veselo :-) ()

see_sawandrew 

všechny recenze uživatele

Jako milovník starých filmů s Herbiem, převážně snímků Herbie a stará dáma a Herbie jede rallye, jsem na tuto ubohou reinkarnaci hleděl se střídavými výrazy znechucení a nudy. Počítačové personifikování brouka bylo sice zajímavé, ale kdo zná starou tetralogii, moc dobře ví, že dobrou prací s filmovými prvky jde znázornit emoce autíčka i ve statických záběrech na docela obyčejný vůz, který prostě stojí jako každý jiný. K příběhu nebudu nic dodávat, je zkrátka debilní až hrůza - už samotné cpaní Herbieho do série Nascar působí hloupě. Dynamická scéna v aréně, kdy Herbie vkusně přepne na písničku Jump, už tento film z bláta nevytáhne. Herbie is dead. 20% ()

Faye 

všechny recenze uživatele

Pohádka o vzpurném, urážlivém (vůbec se mu nedivím) a někdy i pěkně zákeřném autíčku Volkswagen Brouk ročník 1963 (přestože má už něco najeto, zřejmě je to sakra dobrý ročník). Auto Herbie má osobnost, své nálady a stařecké neduhy. Přesto se, jako zamlada, dokáže zamilovat do New Beatle vyzývavě žluté barvy, a i přes značný věkový rozdíl dokáže okouzlit. No... a těm mladším to dokáže natříit i jinde. Hodně naivní? Vždyť je to pohádka. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (10)

  • Maggie zaplatí Crazy Davovi za Herbieho 75 dolarů. To je přesně ta samá cena, jakou nabídl Jim Douglas za dopravu v původním filmu The Love Bug (1968, r. Robert Stevenson). (imro)

Reklama

Reklama