Reklama

Reklama

Najlepšie platenú úlohu vo svojej kariére dostala držiteľka Oscara za drámu MONŠTRUM Charlize Theron. Za úlohu elitnej lovkyne ľudí s nadľudskými schopnosťami dostala 10 miliónov dolárov. V akčnom príbehu, situovanému do 400 rokov vzdialenej budúcnosti, keď smrtiaci vírus takmer vyhladil ľudstvo, má jej hrdinka spáchať atentát na vplyvného politika. Charlize Theronovou uvidíme vo filmovom spracovaní komiksu Jinx. Scenáristom filmu bude autor pôvodného komiksu Michael Bendis. Theronová stvárni hlavnú hrdinku Jinx - lovkyňu ľudí, ktorá sa spoločne s ďalším zločincom rozhodne začať nový život. Hotovosť, ktorú k tomu potrebujú, si hodlajú získať z úkrytu mafiánskych peňazí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (371)

Filmpub.cz (Matěj Svoboda)

"Aeon Flux je podprůměrné scifi, mizerný akční film a směšná romance. Emancipace opět prohrála, neboť režisérka a scénáristé byli i pro zajímavou předlohu a výtečnou herečku nepřemožitelní protivníci. Proč tedy dvě hvězdičky? Jednoduše proto, že i když je Aeon Flux blbost, stále je snesitelnější než…"

MovieZone.cz (Václav Rybář)

"Kritik by neměl být škodolibý, ale po tom mučení, které mi paní režisérka přichystala, mám docela radost, že film propadl a dost možná sesbírá i řadu Zlatých malin (ta pro Charlize je takřka jistá). Aeon Flux si totiž zaslouží rychlou kremaci a uložení do země bez náhrobku, aby se na ní rychle…" více

Playall.cz (Jan Bodnár)

"Vcelku stravitelná popcornová zábava, s několika zajímavými nápady a pintou. Charlize Theron je jako sexy bojovnice přesvědčivá a jako celý film působí velmi zajímavě. Žádné veledílo to sice není, ale alespoň Aeon nikdy neupadne do stojatých vod průměru. Čas si navíc můžete krátit i bonusovou…"

Související novinky

Charlize točí bez přestávky

Charlize točí bez přestávky

16.01.2006

Charlize Theron si rozhodně nemůže stěžovat na nedostatek pracovní vytíženosti. V North Country utekla z nepodařeného manželství k hornické práci a předpokládaný akční hit Aeon Flux selhal nejen u… (více)

Reklama

Reklama