Reklama

Reklama

Najlepšie platenú úlohu vo svojej kariére dostala držiteľka Oscara za drámu MONŠTRUM Charlize Theron. Za úlohu elitnej lovkyne ľudí s nadľudskými schopnosťami dostala 10 miliónov dolárov. V akčnom príbehu, situovanému do 400 rokov vzdialenej budúcnosti, keď smrtiaci vírus takmer vyhladil ľudstvo, má jej hrdinka spáchať atentát na vplyvného politika. Charlize Theronovou uvidíme vo filmovom spracovaní komiksu Jinx. Scenáristom filmu bude autor pôvodného komiksu Michael Bendis. Theronová stvárni hlavnú hrdinku Jinx - lovkyňu ľudí, ktorá sa spoločne s ďalším zločincom rozhodne začať nový život. Hotovosť, ktorú k tomu potrebujú, si hodlajú získať z úkrytu mafiánskych peňazí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (372)

Pejpr 

všechny recenze uživatele

Snaha se tvůrcům upřít nedá, sem tam dobrý nápad, sem tam dobrý efekt, sem tam překvapivý dějový zvrat. Bohužel béčkovost z filmu sálá několika megajouly. Ještě musím vyzdvyhnout opravdu přenádhernou Charlize Theron (opravdu gigantický kontrast oproti Zrůdě, stále nemůžu uvěřit, že to je tatáž herečka). ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Jeden z najťažších wtf áčkových scifáčov posledných rokov. Scenár odfúklo zo stola Jeana CVD, kde si chvíľu poletoval vo vzduchu a pristál omylom na stole Theronky. Na rozdiel od väčšiny som spokojný s vizuálnou stránkou,ktorej by svedčala nejaká väčšia produkcia. Omnoho horšie sú na tom postavy niekoľkých hereckých známych ksichtov. Takže svojim spôsobom guilty pleasure, ale iba trojhviezdičkové. Taký Ultraviolet je omnoho väčšia katastrofa. ()

Reklama

McClane 

všechny recenze uživatele

Ačkoli je příběh (jestli se to dá nazvat příběhem) hodně tupej, tak díky zajímavýmu looku, krátký stopáži (film má bez titulků 83 minut) a nádherný Charlize se dá ten film přežít. Sice nebudete hodinu po skončení vědět, o čem že to bylo a kdo za co a proti komu bojoval, ale jako oddychovka na večer je to ideální. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Síce sci-fi žánru nejak extra neholdujem, ale Aeon Flux by som zaradil rozhodne k tým lepším kúskom, ktoré som mal možnosť zhliadnuť. Má to myšlienku, vizuálne spracovanie je na vysokej úrovni a Charlize je tak sexy... Film síce nedosahuje kvalít Matrixu, Minority Report či I Robot, no až tak výrazne za nimi nezaostáva a ja tú príjemne strávenu hodinku a pol pri jeho pozeraní určite neľutujem. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Jediné, co se mi líbilo, byla futuristická architektura a kamera, zbytek je hodně pod průměrem běžné komerční produkce (zvlášť "zaujmou" špatně natočené akční scény, které jsou tak chaoticky sestříhány, že prakticky nevidíte, co se děje). Nezachrání to ani velmi sexy Charlize Theron, která vypadá, jako by sem zavítala omylem... nuda. ()

Galerie (140)

Zajímavosti (11)

  • Na základe filmu bola vytvorená aj hra na PlayStation 2 a Xbox. (Greenpeacak)
  • Natáčanie v Berlíne bolo výnimočné tým, že štáb mohol nakrúcať na miestach, kde to predtým nikomu nedovolili. Jedná sa o priestory ako krematórium Treptow a tzv. Haus der Kulturen der Welt (Dom svetovej kultúry). Natáčalo sa aj v berlínskom zvieracom útulku. (Greenpeacak)

Související novinky

Charlize točí bez přestávky

Charlize točí bez přestávky

16.01.2006

Charlize Theron si rozhodně nemůže stěžovat na nedostatek pracovní vytíženosti. V North Country utekla z nepodařeného manželství k hornické práci a předpokládaný akční hit Aeon Flux selhal nejen u… (více)

Reklama

Reklama