Reklama

Reklama

Mike Judge, jeden z tvůrců seriálu Beavis a Butt-Head, Tatík Hill a spol. a Maléry pana Šikuly, přináší šílenou komedii, která vás donutí dvakrát se zamyslet nad budoucností lidstva. Seznamte se s Joe Bowersem (Luke Wilson). Moudrosti sice moc nepobral, ale když se po jednom nepovedeném vládním experimentu probudí v roce 2505, tak zjistí, že společnost zatím pod náporem reklam a hloupých televizních pořadů úplně zdegenerovala a z něho je rázem nejchytřejší člověk na planetě. A tak je na průměrném Joeovi, aby lidský vývoj vrátil zpátky do správných kolejí! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (595)

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"BECAUSE BRAWNDO'S GOT ELECTROLYTES!" ------------- Keby len tvorcovia vedeli, ako na tom bude spoločnosť v roku 2019, mohli dej filmu pokojne zasadiť aj o pár storočí skôr. 2505 je až príliš optimistická vyhliadka. ---------------- (28.6.2020) Už to fakt začína vyzerať ako dokumentárny film :D ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Nápad slušnej, ale provedení horší. Krom toho mi přišlo, že Luke Wilson se tam moc nehodil, spíš to chtělo nějakýho baviče, kterej by sám utáh celej film a to Wilson fakt nedokázal. Nicméně pár vtipnejch scén se najde a demence lidí je fakt krutá, jenže to jaksi nestačí, když se z toho neudělá žádnej pořádnej vtip. Škoda určitě i tak stupidní příběh měl navíc ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Nieže by som neoceňoval výstižnosť ústredného podobenstva (i keď si myslím, že ľudstvo sprostie omnoho rýchlejšie než vo filme), ale tento druh komédie fakt nemusím. Buranská komédia plná hlupákov. Už to, že dokáže pobaviť toľko ľudí, je znakom, že je len otázka niekoľkých rokov, kedy sa masy budú baviť na reality show typu "Au, môj rozkrok." Film neublíži ani príliš nezhnusí, ale nakoľko ide o umiernený, priam výchovný príbeh, nie je takmer ničím zaujímavý... ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Ta vize je smutná, ještě smutnější je ale snaha zdejších "elitářů" se nad komedii tohohle typu nějak "povznášet" a snad v ní i "hledat hlubší smysl a poselství". Hergot, vybodněte se na to! Já se třeba v jednu chvíli i smíchy rozbrečel a vůůbec se za to nehodlám stydět. Je to fajn praštěná komedie, plná skvělých nápadů, to jí nikdo nemůže upřít. A já osobně bych si i jeden den v takovém světě rád prožil. :) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Moje první žena byla taky retard. Nyní je z ní pilot." I mezi nejprůměrnějšími lidmi vynikám svou průměrností, takže jsem poněkud na rozpacích z toho, že by člověk mého typu mohl být v budoucnu hybatelem dějin. Pokud však budou dámy bez mozku plodit každých devět měsíců stále hloupější děti, tak je tento stav nevyhnutelný. Jsem šťastný, že se nedožiju doby, kdy se budou pole zavlažovat limonádou, ale na druhou stranu musím konstatovat, že komediální potenciál výchozí situace zdaleka nebyl vyždímán k mé naprosté spokojenosti. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (16)

  • Hoci sa Frito so svojou podpriemernou inteligenciou nelíši od ostatných ľudí 26. storočia, jeho predstaviteľ Dax Shepard v skutočnosti vyštudoval antropológiu na Kalifornskej univerzite. (AxelWers)
  • Na konci závěrečných titulků je napsána poznámka "Tento film byl zcela sestříhán na počítači". (Cheeker)

Reklama

Reklama