Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Fotografka Rafi (Uma Thurman) je velmi atraktivní 37-letá žena. Po rozvodu řeší zklamání z mužů se zkušenou terapeutkou Lisou (Meryl Streep). Ta jí poradí, aby si našla takového muže, který jí zase vrátí chuť do života. A tak se Rafi seznámí s okouzlujícím a přitažlivým Davidem (Bryan Greenberg). Fantastický milenec je o 14 let mladší. Na pravidelných setkáních s terapeutkou Lisou září Rafi štěstím a při konverzaci zabíhá až do těch nejintimnějších detailů mileneckého vztahu, včetně pikantností. Lisa je spokojená s pozitivním vývojem své klientky. Její klid ale vezme velmi rychle za své v okamžiku, kdy zjistí, že oním ideálním mužem je její vlastní syn! Je vůbec možné se s takovou situací vypořádat? Snadné to asi nebude, když už i tak zkušená terapeutka potřebuje terapii... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (341)

Reiniš 

všechny recenze uživatele

Nerad používám frázi "herecký koncert", ale tenhle film jím vážně je. Kromě klasicky skvělého výkonu Streepové mě mile překvapila Uma Thurman, která své Rafi dodala potřebnou životnost a lehkou naivitu. Sympaťák Greenberg potom své zkušenější kolegyně skvěle doplňuje. Škoda toho divně otevřeného konce, který film připravil o plné hodnocení.. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Pohoda z tohto snímku až srší a ani som nečakal, že sa pri romantickej komédii budem smiať nahlas! Najhumornejšie boli trojuholníkové psychiatrické stretnutia s Meryl Streep, ktorú som si užíval najviac. Záver určite nepoteší milovníkov klasických sladučkých medovín, no reálnosť si o tu vyžaduje a práve preto dostáva odo mňa takéto hodnotenie. Navyše režisér už pri svojej prvotine 'Boiler Room' ukázal svoje kvality a ak aj Bryan Greenberg bude pokračovať v tomto tempe, tento film môže byť pre nich parádnym odrazovým mostíkom. A o Ume ani nehovorím, ak bude takto krášlieť naďalej, v 50tke vyhrá Miss World. 90%. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Bezesporu rozumná a nevšední komedie (prokládána stylovou hudbou), bez zbytečného sentimentu, s velmi příjemným závěrem (i když možná už tvůrci nevěděli kudy kam)!! Mohlo sice být o jeden dva zvraty méně, přesto je upjatá Židovka v podání OPĚT bezchybné Meryl Streep vynikající, stejně jako mladší kolegyně Uma Thurman!! A to, že stále zajímavější Younger míchá intelektuální dialogy (náboženství, soužití dvou lidí) s místy lacinými nápady (opět partička přátel-homosexuálů), a že občas škobrtne, mu jistě odpustíme!! ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Výborně herecky obsazená romantická komedie, která dokáže zabavit především díky trojúhelníku Marly Streepová, Uma Thurman a Bryan Greenberg, hlavně Streepová a Thurman, hrajou velmi dobře a jejich setkání vyznívají většinou dost komicky, tahle část filmu je asi to nejlepší co ze žánru komedie ve filmu je. Romantická část je podle mě zastoupena o něco míň, ale to neni až zas tak na škodu, bohužel konec je takovej divnej a tak trochu otevřenej, možná někomu se u koncový scény může zdát, že je vše vyřešeno a ukončeno, ale mě to tak nepřipadalo. Přesto ty 4* nakonec dám ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Lišák Younger asi v životě zažil krásné věci, když dokáže tak milým způsobem ukázat touhu dvou lidí, přesně vyjádřit pocity, které k daným obdobím patří (bleskový pocit zamilovanosti, porozchodová bolest při vzpomínce na zdánlivou maličkost) a navíc všemu ušít krásný, reálný a rozechvívající závěr, díky kterému vím, že mi Prime z hlavy jen tak nevymizí. Do té doby totiž pracoval s nadprůměrným scénářem, který mírně provařené schéma vztahu potenciální tchyně s potenciální snachou povýšil na jinou úroveň, kde vůbec nevadí série obligátních, ale v tomto případě i velmi příjemných klišé (procházka zavřeným parkem, večeře na místě, které oslní partnerku). Díky božské Meryl jsem se často smál, sympaťákovi Greenbergovi jsem držel palce a po krásné Umě toužil. Škoda, že se film nedokázal přenést přes obligátní hranice častého "mrzí mě to" a "nejsem si jistá", jinak by to snad i bylo za pět. Poslední scéna je díky hercům jedním z nejvýmluvnějších a nejpůsobivějších romantických finišů. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (9)

  • Film dostal od MPAA původně ratingové omezení přístupnosti R, nakoneč však bylo zmírněno na PG-13. (jezurka42)
  • Autorem obrazu, který Rafi (Uma Thurman) považuje za svůj nejmilejší, je americký malíř lotyšského původu Mark Rothko. (venus)
  • Bryan Greenberg je ve světě celovečerních filmů v podstatě nováčkem, neboť Prime je zatím jeho třetí projekt po Žalobě (r. Steven Zailian, 1998) a Perfektním skóre (r. Brian Robbins, 2004). (imro)

Reklama

Reklama