Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chamtivý strýček (Brian Cox) a hromada dluhů donutí roztomilého smolaře Steva Barkera (Johnny Knoxville) uchýlil se k plánu tak šílenému a zavrženíhodnému, že by dokonce mohl fungovat. Bude předstírat mentální retardaci, pronikne na nadcházející Speciální olympiádu a domů přiveze zlato! Jenomže soupeři celý podfuk prokoukli. Steve díky nim procitá a uvědomuje si, že chce zdolat mnohem větší výzvu: stát se lepším člověkem. U filmu Bláznivá olympiáda, natočeného v produkci neohrožených bratrů Farrellyů (Něco na té Mary je, Těžce zamilován) se budete neskutečně bavit od začátku až po závěrečné titulky! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (216)

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Ale jo, když se člověk přenese nad fakt, že si tu dělají prdel z lidí indisponovaných pohybově, či jinak, občas jsem si u filmu i vyprsknul, nebylo to ve výsledku špatný - oddychová komedie, která neurazí - navíc Cox je tady v roli afektovaného strýce naprosto boží.................moje hodnocení = 6,5 z 10. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Knoxville je dlouhodobě jeden z mých nejoblíbenějších komiků a je hrozná škoda, že ho víc baví sebevražedný Jack-ass než filmová branže. Protože on je neuvěřitelně zábavný herec. A ani zde nezklamal. Výborný námět s výborným Johnnym v hlavní roli. A ani mi nevadí, že je to dost ubržděná blbina, která ovšem nenudí - vytřískat se dalo mnohem více, pokud by se přitvrdilo s handicapovanými vtipy, takhle ale vznikla fajn jízda, co by nikoho neměla pohoršit. ()

Reklama

dobytek 

všechny recenze uživatele

Tak oficiální text distributora slibuje, že bych se měl u toho neskutečně bavit od začátku až po závěrečné titulky. Já jsem ovšem při těch závěrečenejch titulkách byl docela otrávenej z toho nechutnýho moralizování. Jinak komedie to neni špatná. Hlavně ze začátku jsem se u toho docela zasmál, ale ty debilní konce, kde prostě nesmí chybět nějaký vážný poučení, už mě v komediích fakt serou. Zkazilo mi to dojem z celýho filmu - 3 hvězdičky. ()

Pitam 

všechny recenze uživatele

Velmi zvláštním způsobem milá a zábavná komedie. Ovšem ne každý ji asi zvládne strávit. Naprosto zkažená, obludná a absurdní myšlenka zneužití světa mentálně postižených lidí je tu díky skvělému Johnnymu Knoxvillemu tak nějak ospravedlněna a tvůrci filmu za to možná nakonec ani nepřijdou do pekla... Celý děj je naprosto předvidatelný, včetně sladkého konce, proto dávám jen průměrné hodnocení. Nicméně musím se přiznat, že jedno oko nezůstalo suché a spousta parafrází či narážek na svět "normálních lidí" byla velmi vtipná. ()

Duke90 

všechny recenze uživatele

"Tys mi bez dovolení vzal cdéčko a poškrábal si ho!" Ano, není příliš důstojné si utahovat z mentálně postižených jedinců, ale když na mě film skoro celou dobu křičí - vyprskni smíchy a dávej bacha, aby ses nepo.. - tak i odměřený člověk, jakým já v určitých věcech bezpochyby jsem, dovede občas "mírně vyprsknout". Je to sice hrozná blbost na jeden pořádný výplach mozku, ale osobně si myslím, že záměr tvůrců byl tímto splněn a přece jen došlo k pobavení. Takže ahoj, já jsem Glen a doufám, že jste se všichni aspoň "trochu" nasmáli. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • Film dostal požehnání od paraolympioniků. (HappySmile)
  • Trvalo 7 let než se film začal natáčet. (HappySmile)
  • Kreslený film, který Johnny Knoxville sleduje při povalováníí na gauči na začátku filmu, je seriál Family Guy, epizoda 3x3 "Mr. Griffin Goes to Washington", kterou napsal Ricky Blitt, scénárista tohoto filmu. (HappySmile)

Reklama

Reklama