Reklama

Reklama

Loď duchů

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

V Beringově moři je nalezena luxusní zaoceánská loď Antonia Garza, která je z dosud nevyjasněných příčin od roku 1953 pohřešovaná. Na takovou loď má právo ten, kdo ji objeví a přiveze do přístavu. Nálezci se domluví, že si ji ponechají, což se později ukáže jako nejhorší rozhodnutí jejich života. Loď je opuštěná a poškozená. Začnou ji opravovat, a protože vraky nehledají jen tak z dobré vůle, ale pro peníze, zajímají se především o to, co na lodi je a co by se dalo zpeněžit. Brzy se ale začnou dít podivné věci. Jednotlivým členům posádky se na lodi začínají zjevovat přízraky. Cestou do přístavu se za podivných okolností začnou ztrácet členové posádky. Hrůza z neznámého nepřítele a boj o život promění jejich cestu v opravdové peklo. (TV Nova)

(více)

Recenze (399)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

I po letech jsem se nenudil! Řemeslně zdařile natočená duchařina čerpá z příběhů Bludného Holanďana či Mary Celeste. Nejlepší je samozřejmě úvodní scéna z tanečního sálu. Stačí jedno lano a všechno lítá, i co peří nemá. Likvidace posádky nepřináší sice nic nového, ale divák stejně touží jen po pěkných scénách smrti - jako třeba rozdrcení v obřím soukolí... Mladý Karl Urban a Emily Browningová z Řady nešťastných příhod... Zrezivělá loď připomíná spíše Vetřelce než Poseidon. A pak ty dušičky...Zámek hrůzy a jemu podobní...jo a šlapající Mudvayne s Not Falling! Viděno dvakrát..... ()

DaliX 

všechny recenze uživatele

Taký priemer. Efekty dosť dobré, hlavne úvodná krvavá scéna je mrazivá a skvelo prekvapivá, to ostatné je už potom čisto priemerný príbeh s celkom zaujímavým rozuzlením. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Ten nápad s náhodně objeveným opuštěným parníkem byl super. Když průzkumný team vylezl na palubu a začal prohledávat opuštěný zrezivělý vrak kajutu po kajutě, sekci po sekci ani jsem nedýchal. Pak začly lekačky u nichž jsem si řekl, áach jó, už se to przní... Pak to šlo od šesti k pěti a závěr to dorazil.... Škoda. Námět nebyl otřepaný a loď byla perfektní. * * ()

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Ghost Ship prináša celkom dobrú zábavu so zábavnou efektnou stránkou u ktorej ste vcelku spokojní, teda ak vám ide o hororovú akčnú zábavku s dobrou hudbou (v rámci týchto druhov filmov). Je to síce tradičný príbeh, ale pristupovalo sa k nemu s citom a zanietením, ktorý je určený na pár pozretí a s ktorým môžu byť celkom spokojný fanúšikovia takýchto zábavných odľahčených akčných hororov. Sem-tam si aj ja pozriem takéto zábavné „braky“. ()

Stegr 

všechny recenze uživatele

35% - SPOILER - Začínám být alergický na horory, kde jediným přeživším "velkého masakrujícího nadpřirozena" zůstane ženská nebo dítě a nakonec se ukáže, že všechna snaha byla stejně k ničemu... ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Hodně slabý horor a hodně přitažený za vlasy. Běžná a podprůměrná vyvraždovačka, s nelogickými postavami, točená podle osvědčené šablony. Ani jednou jsem nepocítil nějaké mrazení v zádech. Slabota. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Sakra! A takový to mohlo být super béčko. Takhle tu máme vedle 13 duchů další digitální přeplácanou nestrašidelnou zrůdnost. Škoda peněz vylaložených do toho. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Další rádoby horror, který postrádá vše, kromě bezcharakterních postav. Zkrátka další chyba Matrixu, kterou zachraňuje snad jen počáteční, efektivní a zároveň meganechutná scéna s lanem... ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Začiatok bol výborný, už som sa tešil na výborný hororík, ale potom to skĺzlo do priemeru, hlavne z dôvodu stereotypu, ústupu napätia a predvídateľných lakačiek. 55/100 ()

Javert 

všechny recenze uživatele

Za Gabriela a struničku jednu hvězdu. Ani o píď větší hodnocení si to nezaslouží. Ona je totiž Loď duchů tragická hlavně v tom, že nemá téměř žádnou atmosféru a co je hlavní - neděsí. A to je u filmu, jenž má v kolonce žánr uveden horor/thriller, docela na pováženou. ()

k212 

všechny recenze uživatele

Pseudohovadina o ďáblu a lidské špatnosti, kde všichni "hrdinové" jsou šmejdi bez charakteru, k nimž nelze pocítit jediné sympatie, jejichž chování je naprosto předvídatelné. Vlastně celý tenhle film je odhalitelný už od začátku, jelikož komu nedošlo, že ten nejšpatnější se jeví jako nejslabš í (jak ohrané), tak nevím ... Klišé si vrství nad klišé a ani Gabriel Byrne (doufám, že to natočil jen tak ze srandy nebo kvůli obživě) to nezachrání. Jediné neoriginální plus dávám zpomalené scéně vyvraždění lodě za zvuků nu-pop-metalu a za opravdu nechutný způsob eliminace tanečního parketu. Jinak nuda, která rozhodně nevyděsí a nepřekvapí - a mimochodem (ne)náhodná podobnost s Horizontem události je opravdu bijící do očí?! ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Posádka remorkéru objeví luxusní plavidlo pohřešované více než čtyřicet let. Šestičlenná posádka záchranářského remorkéru v Beringově průlivu objeví přes čtyřicet let pohřešované luxusní plavidlo Antonia Cruz. Pradávné mariňácké zkazky říkají, že se na palubu opuštěných lodí, co připlavaly z otevřeného moře, nikdy nemá vstupovat. Údajně se totiž jedná o "lodě duchů", v nichž bloudí duše zemřelých, kteří zahynuli při lodních haváriích a neštěstích. Námořníci chtiví pokladů však tohle pravidlo poruší a záhy pohlédnou do tváře smrti. Originální námět zpracovaný s nadhledem skýtá spoustu překvapení na palubě prokleté lodi. Vstupuje se jen v případě, že máte rádi netradičně pojaté duchařské horory s překvapivou pointou na závěr a příliš se nepitváte v logice děje, ani v logice motivace postav. Pak máte velkou naději, že s touhle lodí nezabloudíte do neznáma a užijete si skutečnou hororovou plavbu. Mé hodnocení: 60% ()

Legas 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem neviděl tak nehororový horor. Největším trapasem Lodi duchů je, že se během filmu dočkáte (pokud si dobře pamatuju) pouze tří duchů ;-) Navíc se kamsi vytratila jakákoli atmosféra, děšení a lekačky. Film se až nechutně drží zaběhnutých klišé a závěrečná pointa je doslova pitomá. Jestli jste nikdy neviděli poetické (téměř až nádherné) hororové finále, tak je najdete právě zde. Pozitivní věcí jsou snad jen zdařile zrezivělé interiéry a exteriéry lodi a úvodní scéna filmu (docela "ble"). Snad to za tu jednu hvězdičku stojí. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

recesistický úvod á la romantický film následne prerezaný brutálnou scénou stál za to a bol jediným svetlým okamihom inak nudného a nezaujímavého hororu, pri ktorom by sa nebálo ani malé dieťa. byrne mal asi zlé obdobie, keď bral úlohy ako toto či koniec sveta a tiež ma prekvapila účasť r. zemeckisa a joela silvera ako producentov. čo už, nie každý deň je nedeľa ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Tento film som kedysi strašne moc žrala a strašne som si tu obľúbila tú Katie aj keď sa tam objavila málokrát. Teda dúfam, že sa tak volala. Bola fajnová. Ale neviem ako by som sa dnes na ten film pozerala. Možno by to boli dve či tri hvízdy. Ale kedže sa k tomuto filmu už nevrátim, pretože videla som ho už 3x tak budem sa riadiť pocitmi z minula a nechám 4*. ()

Reklama

Reklama