Reklama

Reklama

Příběh jednoho zvláštního léta podle bestselleru Ann Brasharesové. Čtyři dlouholeté přítelkyně se musí poprvé rozejít na delší dobu. Na společném nákupu objeví podivné džíny, které všem perfektně padnou. Rozhodnou se toho využít a zůstat díky kalhotám v kontaktu. Každá dívka si džíny ponechá na týden a uvidí, jestli jí přinesou štěstí, pak je pošle dál. Za každým týdnem se skrývá příběh a i když mezi kamarádkami leží mnoho mil, stále existuje pouto v podobě putovních kalhot, které jim umožňuje sdílet radosti, lásky i strasti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

nash. 

všechny recenze uživatele

Kouzelné kalhoty jsou sice nadbytečnou rekvizitou a příběh by bez nich fungoval stejně, ale dejme tomu. Vůbec to nebylo špatné, ale v rukou zručnějšího režiséra bych si to dovedl představit ještě mnohem lepší. A nejen proto, že celku vzhledem k délce misty škodí nevyrovnanost jednotlivých segmentů. Poutavé a emocionálně silné příběhy Tibby a Carmen, s idylickým leč poněkud prázdným příběhem Leny a banální, navíc poněkud nezvládnutou linií Bridget sice vytváří zajímavý kontrast, současně však má na svědomí občasná hluchá místa, občas nefungující synergii a také místy rušivě kolisavé tempo, které naštěstí zachraňuje několik působivých momentů a velmi sympatická čtveřice hlavních postav. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Štyri kamarátky nájdu rifle,ktoré im zázračne padnú aj keď majú iné postavy,tak si s toho urobia tradíciu.Tomuto filmu nemám čo vytknúť,dej ubieha pomaly,prijemne.Príbeh o priateľstve,lásky a príbehov čo ponúka sam život.Z kvalitnými hereckými výkonmi protagonistov.Keď si chcete pozrieť ľahkú komédiu,bez zložitých zápletok tak si pozrite tuto. ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Docela dobrá komedie o přátelství 4 dívek. Film je určený spíše pro dívky, ale užít si ho může každý. Je to taková oddychovka, když se nedá nic jiného dělat. Nad všemi vyčnívá Alexis Bledel, která je neuvěřitelně charismatická. Čekal jsem nějaký nehorázný doják, ale dočkal jsem se milé podívané, od které jsem nemusel utíkat. 55% ()

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Alexis Bledelova dabovana Luckou Vondrackovou?? Kde to jsme? Thralo mi to usi a s laskou jsem vzpominala na Klaru Jandovou... ale jinak docela dobry. Sympaticka ctyrka kamaradek (skvele vybrane herecky), ktere prozivaji ruzne strasti i slasti a to, co je drzi pohromade, rozhodne nejsou jen kalhoty. Uslysite tam i par dobrych pisnicek. A co vic, ma to slusny druhy dil v podobnem duchu :). ()

IrisHelenka 

všechny recenze uživatele

Příjemný dívčí film o čtyřech zcela rozdílných holkách, které si půjčují magické Putovní kalhoty... Hezký nápad na knihu i hezké zpracování filmu, přestože se v mnoha věcech dost liší od své předlohy. Příběh Leny je třeba úplně jiný, navíc se mi na ni Alexis Bledel tak docela nehodila a Costas byl také popisován úplně jinak, tady z něj udělali "plážového inženýra"... Každopádně mi právě příběh jak knižní, tak filmové Leny přirostl k srdci ze všeho nejvíce, nejspíš protože se odehrává v mém milovaném Řecku a prostředí ostrova Santorini mu dodává to pravé letní kouzlo. Nejsympatičtější z celé čtveřice je mi však cílevědomá blondýna Bridget. První díl knihy je jednoznačně nejlepší, co se týče filmu mi potom připadá o maličko lepší dvojka. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Blake Lively prý na konkurz při obsazování hereček do role Bridget vešla do místnosti a než udělala cokoli jiného, položila na stůl svoji fotografii. Porota si myslela, že si z nich dělá legraci, ale potom, co po nějaké době opustila místnost, si všichni byli jistí, že právě ona je tou jedinou správnou Bridget, kterou hledají. (delaware)
  • Pana Vreelanda, otce Bridget, ztvárňuje ve filmu skutečný otec její představitelky (Blake Lively) - Ernie Lively. (delaware)
  • Brian, kamarád Tibby a Bailey, je v knižní předloze špinavě blond, o asijském původu tam není jediné zmínky. (delaware)

Reklama

Reklama